reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Hledám Susan. Zn.: Zoufale

Desperately Seeking Susan

Další název:
Hledám Suzan; Hľadám Susan. Zn.: Zúfalo (SK)
Žánr:
Rok:
1985
Délka:
99 minut

Celkové hodnocení filmu Hledám Susan. Zn.: Zoufale

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.8% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.3.2007
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.2.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.7.2007
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.8.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.11.2010
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.10.2010
meduska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.6.2010
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.9.2005
Yahis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.1.2013
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.1.2008
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.10.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.6.2011
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.10.2012
ally.o
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.9.2005
DonSalusto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.2.2009
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2004
HANSIE242
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.11.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17664minih17664Radio Flajer (1992) 
Radio Flyer n
minih44672minih44672Moje borůvkové noci (2007) 
My Blueberry Nights n
minih26705minih26705Sám vojak v poli (1964) [TV film] 
Sám vojak v poli n
minih40780minih40780Rána z milosti (2005) [TV film] 
n
minih29739minih29739Králové sexu (2000) [TV film] 
Rated X n
minih67521minih67521Správná věc (1989) 
Getting It Right n
minih23326minih23326Yankee z Connecticutu na dvoře krále Artuše (1995) 
A Young Connecticut Yankee in King Arthur's Court n
minih74743minih74743Jezdci rodea (1972) 
The Honkers n
minih11088minih11088Lady L (1965) 
n
minih23343minih23343Z (1969) 
Z n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.8 %
6   - curil
7   - clara.bow
2   - Edward52
4   - Faye
5   - nick4
5   - satyr
6   - Petak69
7   - meduska
4   - Ed
10 - Yahis
3   - michal33
7   - Blanche21
8   - oulisna
7   - rockwoman
4   - ally.o
6   - DonSalusto
7   - Myšák
6   - HANSIE242
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.484/0.459