Duben
ohodnotit

Hitman

Další název:
Hitman - Jeder stirbt alleine
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
13.12.2007
„Nemá jméno, nemá minulost, nemá slitování...“

Komentáře k filmu Hitman

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 55
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.9.2013
Vědět, že to bude mít   výrazný politický podtext,   ani bych se nedíval. Nakonec   se to sice dalo, docela   slušné tempo, ale třeba   souboje mohly být delší -   než se rozjely, skončily.
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.3.2017
No, já nevím, hru jsem   nehrál, Bourneho si   nepamatuji, tak těžko   soudit. V každém případě   je to místy hodně utahané.   Ta „krasavice“ mi lezla na   nervy. Akce jsou sice kapičku   gore, ale není jich moc, a   přijdou mně všechny stejné   nebo si hodně podobné a bez   nápadu. Tedy nic moc snímek,   ale zábava to jakž takž   byla. Ke konci jsem se už   chvilkami nudil a tak jsem v   tom měl malinko zmatek a   nepochopil jsem to.
řepešínský
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2012
zajímavý výsledek se povedl   tvůrcům v případě snímku   Hitman, který sice neoslní,   ale také nepropadne. Jako   slabší nadprůměr se může   hitman směle zařadit mezi   dílka ve střední třídě   děl z dějin světové   kinematografie. hitmanovi   nechybí dramatičnost, akce,   dynamika, rytmus, charisma i   uvěřitelnost hereckého   projevu podpořená hudbou,   ale na druhou stranu je tu   několik zbytečných chyb ve   výstavbě logiky děje či   konkrétních scén i v   charakteristice postav stejně   tak jako zcela nepochopitelný   a nevysvětlený závěr,   jenž by měl být   otevřenými zadními vrátky   k plánované dvojce?   uvidíme!
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.7.2010
Když jsem na tenhle film   koukala nedokázala jsem   pochopit, proč většina   lidí Timothyho Olyphanta   kritizuje, protože v roli   Hitmana byl rozhodně dobrý.   Ted vím, že za tím nestojí   Timothy ale samotný   příběh, který nebyl   nikterak zajímavý. Celkem   mě to zklamalo. Myslím, že   raději zůstanu u   počítačové hry, která s   filmem nemá nic společného   kromě Agenta 47.
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.10.2010
Hitman
Tak, a máme tu zase jeden   film podle počítačové hry.   A jak už to tak bývá,   celkem nic moc. I když   akční scény jsem si fakt   užíval, třeba ta jedna z   prvních na vlakovém   nádraží, spíše v depu.   Děj byl dost blbý, opravdu   se všichni soustředili jen   na 47 a tuto složku   vynechali.
Timothy   Olyphant mi nějak až do   dnešních dob unikal, v   "60 sekundách" jsem   si ho ani nějak extra   nevšiml, ale nezdá se mi   špatný. Je to takový   hezounek, navíc docela   vypracovaný, z toho asi   hodně jeho kariéra těží.   Jinak se nám zde objevuje i   dvaadvacátá bondgirl z   "Quantume of   Solace", Olga Kurylenko,   ve většině z scén úplně   nahá nebo jen se sexy kusem   šátku kolem sebe. Opravdu   krásná ukrajinská   modelka.
Dost se mi   líbil odkaz na hru, kdy   hlavní hrdina vtrhne do   jednoho hotelového pokoje a   tam dva komparzisté hrají   Hitmana (v překladu nájemný   vrah). Oparvdu povedené.
Jinak nechápu jednu věc.   Někdy na konci druhé   třetiny jedou autem a   prohlížejí si časopis. Ona   čte o labutích. To vče má   být údajně na   Rusko-Turecké hranici. Sakra,   kde je dnes takové místo?
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.8.2013
Videohru jsem s napětím   hrál a řešil úkoly s   ohromným zaujetím. Stejně   tak byla očekávána filmová   verze, která mě však docela   zklamala. Hudba, grafika,   akčnost - toto všechno se   povedlo na výbornou. Hodně   mi to onu videohru   připomínalo. Co mne však   šokovalo je představitel   Hitmana Timothy Olyphant. Se   svou mladičkou tváří se k   této postavě absolutně   nehodí. Ale musím uznat, že   si s tím poradil na   výbornou. Příběh je   zoufale jednoduchý a tak mi   nedal takovou atmosféru jako   videohra. Škoda, myslím že   to byla pro tvůrce výzva,   která byla nevyužita.
pataamat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.5.2009
Svižné spracovanie   legendárnej počítačovej   hry o nájomnom vrahovy ,   plné napätia a akcie -aj   keď hra bola lepšia .
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.3.2010
Typická červená vázanka...
...a černé kvádro-to je   Hitman.Jelikož jsem v   dřívějších dobách   hrával hru Hitman,tak jsem   byl velmi zvědavý na   filmové   zpracování.Zklamaný jsem   nebyl (snad jenom trochu   dějem,ale ne zase tak   moc),naopak docela mě to   překvapilo.Je to dost dobře   natočené a Timothy Olyphant   se mi v roli agenta 47 docela   zamlouval.Také efekty a triky   jsou zde výborně udělané.A   hudba je též dobře vybraná   a ještě více zvětšuje   požitek z tohoto akčního   kousku.
georginaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.7.2008
akční snímek podobný   svými scénami jako kurýr,   zabít holku, pak se do ní   zamilovat a zachránit co se   dá. Vše proti pravidlům,   zvítězí však lidské   myšlení - pomáhat   nevinným.
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.10.2009
Kdo tuto gamesu někdy hrál   asi od zfilmovaného Hitmana   čekal hlavně více   akčních scén a hlavním   problémem filmu je samotný   příběh jako by se nad ním   nikdo nezamýšlel. Film lze   doporučit jak jinak než jen   akčním fandům.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.3.2014
Z Turecka hneď do Ruska :-)
Strieľačky som nikdy nemusel   a nepochopím ako môže   niekoho taká nuda baviť. Na   odreagovanie sem tam NHL a   samozrejme nejaká tá   stratégia. Takže predlohou   som zbytočne zaťažený   nebol, čo je zväčša   výhodou. Začnem samými   výtkami. Ja viem, že pri   akčných filmov ide logika   bokom a ja to totálne chápem   a rešpektujem, ale tuna boli   zrejme prekročené všetky   medze. Vlastne logiku tu   nemalo asi nič. Nechápem ako   mohol byť nenápadný a   nepoznaný s čiarovým kódom   vzadu. Prečo všetci mierili   na seba na tom nádraží,   keď tí traja boli spolu   proti nemu. Ten jeho guru bol   kto? Nemal byť proti nemu?   Strieľa zo 4,5 km, minule sme   sa bavili a vraj rekord je   niečo cez 2000 m. Ja viem,   že ešte je čas na filmy,   kde sa budú Amíci a zlí   Rusi vo filme muchlovať, ale   tu tá politika vyznela ako z   čias studenej vojny a   bondoviek. Žeby ruské   špeciálne jednotky boli až   také neschopné, nie, tomu sa   mi nechce veriť. Prečo sa   ten ruský prezident chová   ako idiot a prečo má brata   priekupníka drog, ktorý   šňupe kokain z nôh   štetiek? Ja viem, že   politici nie sú anjelíci,   ale až takto. Ach jo. Herci   skutočne príšerní, až na   tých dvoch vyšetrovateľov a   dokonalú Olgu. No a pozitíva   sú celkom dravý spád,   odsypal film celkom rýchlo a   chvíľami to malo drajv,   niektorí herci sa mi   páčili, prezidentov braško   ako drtí ten koks zo   stehienka tej devky, úplna   romantika, tí dvaja hlavní   vyšetrovatlia sa mi páčili   a mali charizmu a samozrejme   body sú za skvost tohto   filmu, nádhernú Olgu
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.8.2009
velmi povedené téma které   je skvěle zpracované děj je   plní akčních scén které   jsou vypracované do   posledního puntíku
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.5.2008
Film se celkem zdařile drží   počítačové   předlohy.Hlavní hrdina   cestuje z místa na místo a   děj nemá moc času   zpomalit.Jen mne trochu   zklamalo, že tvůrci nekladli   tak velký důraz na   stealthové akce.Ve filmu jich   mohlo být více.
Chrustyn
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.6.2008
Podprůměrná akční   podívaná s minimem   kvalitních akčních scén a   příšerným hercem v hlavní   roli. Ale přežít se to dá   a moc to nenudí.
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.9.2018
║Rozpočet   $33miliónov║Tržby USA   $39,687,694║Tržby   Celosvetovo $99,965,792▐   Tržby za predaj DVD v USA   $34,033,520 //počet   predaných kusov 1,371,142║   Našťastie nie som   fanúšikom hier, o Hitmanovi   ako takom neviem nič a asi   preto som aj zožral tento   akčný počin jedným hltom.   Vychádzajúca hviezda Timothy   Olyphant nám predvádza   zbesilú jazdu v štýle   akčných pasáži ako z filmu   Equilibrium či Kurier.   Režisér Xavier Gens sa ani   lepšie na poli áčkového   filmu nemohol uviesť a   natočil konečne   stráviteľní film podľa   počítačovej hry,   doterajšie paškváli ako   Doom nebudem ani menovať,   toto je konečne rok keď   akčné filmy majú svoj skoro   stratený šmrnc, takže po   vydarenom Shoot Em Up a   Smrtonosnej pasci 4 prišiel   ďalší nárez a verím že   to neostane len pri jednej   časti. Jediné čo my ako tak   vadilo boli dosť odfláknuto   zahrané dialógy od Dougrey   Scotta, ináč nemám iných   vítiek, ostatné veci   vrátene ochraňovanej divy   ako Olgy Kurylenko boli moc   fajn na pohľad. Prestrelky ,   výbuchy všetko spravené na   výbornú a to do útoku   zapriahli aj Ruský vrtulník   Mi-24. /videl v kine: 85%/
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.12.2008
Dalsi pokus o filmove   spracovanie hernej   predlohy.Nastastie nedopadol   katastrofalne,ale slaby scenar   zraza celkove hodnotenie   dolu.Za zmienku stoji nova   Bond girl Olga Kurylenko,ktora   vo filme odhaluje takmer   vsetko :))) Film doporucujem   len pre PC hracov a Olginych   fanusikov :)))
mildaaxe
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.11.2009
Kupodivu dost slušnej film   podle hry.Po shlídnutí Maxe   Payna sem v to už ani   nedoufal.Nedokázal sem si   představit Timothyho   Olyphanta jako hitmana, ale   nakonec musim uznat, že to   byla výborná volba - on   vypadá fakt skoro stejně   jako ve hře.Navíc některý   scény sou i natočený tak,   jako to bylo ve hře.Nemyslim   tim, že by se tu objevovaly   přímo situace ze hry, ale   když kamera snímá 47čku v   ouzkejch chodbách mírně   seshora zezadu, tak je to   přesný.Příběh za moc   nestojí, ale u filmu sem se   celou dobu dobře bavil...Za   zmínku stojí určitě i   krásná Olga Kurylenko nebo   seriálový herci - T-Bag z   Prison Breaku a Desmond z   Lost.
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.1.2008
Spousta akčních scén s   velice kvalitním hercem v   hlavní roli. Film je   zajímavý s velice dobrými   triky.
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.10.2014
Hitman aneb akcia,akcia a akcia
Film je čisto len o skvelej a   nefalšovanej akcii.Ale   odporúčam UNCUT verziu   filmu,pretože je omnoho   drsnejšia a lepšie sa pri   nej zabavíte.Inak film len   odporúčam.
nick4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.9.2008
film podle počítačové hry   a jako takový se musí i tak   brát,některé scény jsou   trošku přitažené za   vlasy.Velice šikovná Olga   Kurilenko po boku agenta   č.47,jen tetování se ji v   jednu chvíli přesune na   druhou polovinu obličeje.   Jako akční podívanou lze   doporučit.
Defied_Master
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.4.2009
No co tady k tomuhle napsat.   Asi jenom to, že jde o   další nepovedenou   zfilmovanou PC hru. Herecké   obsazení bylo sice dobré,   ale žádný příběh,   některé akční scény mi   přišly až bizardní. Je to   škoda, Hitman je dobrá hra.   Film se ale řadí ke   zfilmovaným počítačovým   propadákům...
Sanchez
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.1.2009
Zřejmě nebudu jediný, koho   tento film trochu zklamal.   Adaptace herního hrdiny   měla(mohla) vypadat lépe.   Kdo zná herní předlohu, pro   toho je už samotný název   filmu přitažlivý .. ovšem   do doby, než se na něj   podívá. Ztvárnění   zabijáka - první zádrhel -   T. Olyphant nebyl tak   špatný, ale ten klukovský   výraz, snaha hrát drsňáka   .. to mu moc nešlo(Vin   Diesel, to by byla jiná   partie) myslím, že by celý   Hitman dostal i lepší   nádech díky hlavní   postavě. Ovšem i   zapracování děje, okolních   postav, intenzita akce a   vážnější nádech .. to   vše jsem prostě postrádal.   Ve výsledku je z Hitmana   koukatelné akční   "béčko"   balancující na hraně   průměrnosti.
Phreaker
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.3.2011
Tak tomuto se říká doslova   scénáristický paskvil.   Naprosté nepochopení   předlohy, které degradovalo   tento film a udělalo z něj   totální podprůměr. Je zde   plno zbytečných a   stupidních dialogů a   vlastně i většina postav je   zde jen proto, aby stupidní   děj uměle dokopala do   zdárného konce.

Absolutním vrcholem je   pak Olga Kurylenko aka Nika   Voronina. Není tajemstvím,   že tuto modelku (herečku)   mám v oblibě, ale i přesto   se musím pozastavit nad tím,   jaký smysl má ve filmu   vlastně její postava.   Odpověď je jasná: nemá   naprosto žádný. Nika je   naprosto zbytečná postava.   Za celý film nemá ani jeden   rozumný dialog a je jen   důkazem toho jak špatnou   práci Skip Woods na   scénáři odvedl.

Možná, kdybych neznal   předlohu, mohl jsem hodnotit   jinak, ale protože ji znám,   nemohu bohužel hodnotit   jinak.
Clockwork
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.1.2008
No podle me se tvurci Hitmana   snazili,aby agent 47 zustal   verny herni predloze ,coz se   jim taky scasti povedlo. Jenze   na me to pusobilo tak nejak   vselijak, strohy dej a az   prilis rychle tempo.Ale to co   me nejvic zklamalo bylo   setsakra malo akce. Kdo si   zahral Hitmana tak me scela   urcite pochopi.Jo a Olga   Kurilenko je faaak cool zena   :))
Kmotr95
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.11.2008
Číslo 47 opět nezklamal   !!!!!
Naprosto   výborné zpracování tohoto   filmu s námětem   počítačové hry. Ten kdo   hrál hru Hitman a líbila se   mu tak jistě i tento film se   mu bude líbit.
matej69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.10.2011
Podle skvělé hry skvělý   film...
Poutavé   akční scény a výborná   hudba a jsem rád, že
  ne neobsadili do hlavní role   Vina Diesela nebo Bruce   Willise, kteří by   nedokázali tak dobře zahrát   bezcitného zabijáka 47...
TILL.87
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.7.2008
docela dobrý filmový   spracování počítačového   hitu hitman. film sice nic   nemá společenýho s dějem z   hry, ale i tak sem si ten film   užil. ale řek bych, že   hlavní role pana 47 by se   víc hodila na jasona   stathama, ale budiž
mikee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.7.2008
Velmi dobrá , nenáročná a   skvěle ozvučená akční   podívaná , která uteče   jako voda , hlavně pobaví a   tím pádem svůj úkol   splnila. Můj verdikt je 78%
Roux
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.3.2011
Hru jsem vůbec nikdy   nehrála, takže možná   nejsem tak ovlivněná a   nečekala jsem bůh ví jaký   zázraky. Ale tenhle film mám   opravdu ráda. Navíc v něm   hraje moje čím dál víc   oblíbenější Olga   Kurylenko.
ZuzikD
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.6.2009
Co s tímto filmem, no   dohromady asi nic...je to   vlastně o ničem (na motivy   počítačové hry - a já je   stále nehraju). Jediné na co   se dalo vydržet koukat byl   Timothy Olyphant, já toho   kluka mám čím dál tím   víc radši, a Dougray Scott,   zrovna moc nexceluje ale dá   se to a do třetice Robert   "T-Bag" Kneppner,   kluci nebýt vás tří tak to   vypínám po prvních deseti   minutách.
AcidBurn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.1.2009
Další nepovedená   zfilmovaná PC hra. Kdo čekal   kvalitní film o nájemném   zabijákovi v hlavní roli,   který by byl alespoň   srovnatelný s Brutální   Nikitou, eventuelně s Leonem,   odcházel zklamán. Začátek   není špatný, ale logika   mizí z filmu v situaci, kdy   onen "nelítostný   nájemný zabiják"   nechává na živu děvku,   kterou k ničemu nepotřebuje   a která je pro něj   přítěží. A zatímco Leon   měl důvod, proč nechal   žít Matyldu, 47 žádný   takový důvod nemá. Ještě   že jsem film nestihl v   kinech...
Warrior7
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.1.2010
No co tady k tomuhle napsat.   Asi jenom to, že jde o   další nepovedenou   zfilmovanou PC hru. Herecké   obsazení bylo sice dobré,   ale žádný příběh,   některé akční scény mi   přišly až bizardní. Je   to škoda, Hitman je dobrá   hra. Film se ale řadí ke   zfilmovaným počítačovým   propadákům...
Nymeria
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.11.2011
tento film bol asi vtip, lebo   vôbec som nepochopila dôvod   prečo sa vlastne   natočil...strašné niečo...
Didinka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.11.2012
Zázrak
Timothy Olyphant se postaral   spolehlivě o to, že jsem   film vůbec dokoukala do   konce. Má nádhernou hlavu.   Nejvíc se mi ale líbilo, jak   uspal tu otravnou   Kurylenkovou, protože ta mi   fakt lezla na nervy. Jinak to   byl takový bezduchý hloupý   vykosťovák, ono je to podle   hry? Tak to jo.
martas_v
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.5.2008
Hitman by asi neobstál s   Bornovou trilogií, ale i tak   si zachovává velmi svižné   tempo, nudit se určitě   nebudete. Závěrečná scéna   s vrtulníkem mě docela   dostala, byla velmi dobrá :).
asdf23
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.9.2008
Jako nenáročný divák   můžu doporučit na jedno   kouknutí,ale to jedno   kouknutí stojí za to :-))   proč,ne..
Amthauer
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.1.2009
Reference byly dost slabé,   ale nakonec mi film nepřišel   jako až zas tak hrozný.   Příběh dech sice nevyrazí,   ale ani nijak nedrhne, Timothy   Olyphant není zas tak hrozný   a i když jsem se původně   bál, že z precizního a   chladného zabijáka bude   udělán psychologicky   rozebíraný rozervanec,   naštěstí se tak nestalo,   nebo stalo v míře   snesitelné. Akční scény   slušné a svižný soundtrack   je jen podtrhuje.
cackles88
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.5.2008
skvely film velmi sa mi pacil   ...dej sa odohrava vo   viacerych castiach   sveta...tichy zabijak(hitman(   nici vsetkych ktory mu pridu   do cesty.....
Markst
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.10.2008
Na to jak každej   "Hitmana" odsuzuje,   tak si myslím že to je jedna   z nejlepších herních   předělávek, jedna z malá u   který jsem se vážne bavil,   hlavní role možná mohla   být líp zvolena, ale nebylo   to špatně zahraný.
luca-luciano
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.7.2009
dyž jsem se dozvěděl, že   film existuje strašně jsem   se těšil až ho uvidím. Ale   bohužel jsem před Hitmanem   viděl Max Peyna, a ten se mi   vůbec nelíbil. Tak jsem   dostal strach jest-li takhle   "neskoní" i   Hitmana. Dnes už vím, že   jsem se mýlil. Hitmana jsem   hrál, ale jenom druhý a   třetí díl, takže jsem moc   nevěděl o čem to bude.   Provedení Hitmana se mi moc   líbilo. Byl ztvárněn do   těch "nej"   detailů. Možná pro někoho   tvořil velký počet agentů   menší chaos, ale později se   to celkem slušně   rozjíždí. I když bojové   scény mohly být lepší.   Některé záběry jsou trochu   divné. A jedna mi přišla   jako video ze hry, ale to byl   jenom pocit. Hitmana oravdu   doporučuji snad se dočkáme   pokračování.
shadowdark
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.2.2016
Další z mnoha filmů podle   herní předlohy. Dle mého   názoru jeden z nejlepších v   tomto oboru. Timothy Olyphant   hraje dobře, Olga Kurylenko   je jako vždy sympatická a   Robert Knepper záporáky   prostě umí.
hellercz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.12.2009
Na film Hitman jsem se dost   těšil a nezklamal. Hlavní   role výborně obsazená,   příběh měl spád,   rozhodně nedělá   počítačové hře ostudu.
BiTch_
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.12.2008
Ted asi zklamu příznivce ale   po shlédnutí toho filmu mi   došlo že to zas taková   pecka není a že tvurci filmu   meli před jeho uvedením   ramena a že naslibovali neco   co až tak uplne nesplnili   alespon v mých očích   teda.Nejaká akce tam byla Tim   Olyphant byl jako 47ka dobrej   ...dal bych 50%
ale za   Olgu Kurylenko je to 60%.)
AtemuLukas
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.8.2019
Tak tento film mne docela   zaujal. Jako ano hra je hra,   ale tohle mělo spád,   příběh a dobrou akci.   Timothy Olyphant zahrál tuto   roli na výbornou. Tedy   alespoň dle mého názoru.   Byla však Škoda, že už v   pokračování nebyl. Já   doporučuji tento díl.
Ba.tista
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.5.2008
Dobrý film na motivy známé   akční hry. Stojí za   shlédnutí. Film je o   nájemném vrahovi který se   chce mstít a nakonec se i   zamiluje do krásné modelky.
Sicilian
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.12.2009
Olyphant mi tady opravdu   imponuje a v kombinaci s   takovou dračicí jako   Kurylenko dodává filmu   ještě více šmrnc. O akci   rozhodně není nouze a velmi   rád si to zase někdy   zopáknu tenhle nátřesk
Imazol
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.8.2008
Každý kdo někdy hrál hru   Hitman, musí být velice   zklamán, pán nejen že   nevypadá jako hitman, ani se   tak nechová, film je plný   akce ale přece jen toho už   bylo dost...
Don
Hodnocení:
Přidáno: 5.3.2008
5/10
Tento film snad už i pro mě   zklamáním a stačilo vidět   jenom trailer,prostě mě   hlavní představil vážně   nepřesvědčil,tedy neřikám   ,že to nebylo úplně   nejhorší,ale voholit hlavu   dokáže kdekdo.Jinak akce moc   jsem jí neviděl pár rádoby   clipů,trochu něco ke   konci,scenář úplně   mimo,nějaká spojitost malá   se hrou ano,za hlavou kod,3   sekundy PC hra v TV,snad   oblíbená zbraň a   konec.Vlastně proč víc,ale   trochu víc   plížení,napětí by tomuhle   filmu určitě prospěla   více.
kadas
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.2.2009
Tak tohle byl jeden z   nejhorších akčních filmů   které jsem kdy viděl,   nenašel jsem zde žádný   pokus o příběh a když jsem   se dočkal nějaké   přestřelky nebo nějakého   kaskaderského kousku bylo to   velice nereálné až   směšné. Neodnesl jsem si   tedy z tohohle snímku vůbec   nic pouze pocit ze spatně   stráveného času ale tak už   to u filmů podle her boužel   bývá.
Petr765
Hodnocení:
Přidáno: 21.10.2009
Nevím, jestli jste viděli   seriál Dark Angel (Temný   anděl),
s Jessicou   Alba v hl.roli, ale nemají ty   děti alias zabijáci v   dospělosti něco společného   s Hitmanem? Kromě tetování   na krku .... ;-)
Ratio
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.8.2010
Na film mám smíšený   názor. Na filmu se mi líbí   hlavně herec Timothy   Olyphant. Není sice   nejmladší a mohl by agenta   47 hrát někdo mladší, ale   přesto všechno se mil jeho   výkon líbil. Co mě zklamalo   - hodně- jsou společné   věci, které film obsahuje s   hrou. Přestože jsem hrál   pouze poslední díl, věci se   kterýma se slučují bych   napočítal na prstech jedné   ruky. Kromě obleků a zbraní   nic. Žadné chytré nápady a   vraždy jako ve hře. Ve hře   je tolik nádherných míst,   ketré by do filmu zapadly, a   oni nepoužíjí ani jednu.   Přesto všechno, nádherný   film.
Lord_Denvil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.7.2008
Dobre a kvalitne natocena   kravina :-) za jedno podivani   stoji. Ale ani z Bornem, ani z   Kuryrem bych to nesravnoval   ;-) ...Spis neco jako DOOM :-)
pavuk2x
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.11.2009
tak podla mna Hitman je to   celkom fajny film mne sa   osobne pači ale tak ma to   svoje + a aj - ale tak paradny
Leo72
Hodnocení:
Přidáno: 28.10.2007
Myslím, že na miesto Agenta   47 mali obsadiť Vin Diesel-a.   Tento herec, ktorý to hrá,   mi nejako nesedí.
bow
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.1.2009
TEn film se mi velmi líbil.   Konečně film co odpovídá   celkem předloze. Pěkné   scéný herec je skoro stejnej   jako postava ve hře. Takovej   kliďas. Fakt výborně to   režisér pojal. Nejvíc mě   dostalo, když utíkal v tom   hotelu a objevil se v tom   pokoji s těma 2 klukama. A na   TV hra Hitman.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih38420minih38420Batman začíná (2005) 
Batman Begins n
minih54238minih54238Tři strýčkové a Dominik (1968) [TV inscenace] 
Tři strýčkové a Dominik n
minih28089minih28089Enigma (2001) 
Enigma n
minih24760minih24760Tři tuny prachu (1960) 
n
minih4547minih4547Brácha za všechny peníze (1978) 
Brácha za všechny peníze n
minih60374minih60374Na vlky železa (2008) [TV film] 
Na vlky železa n
minih48159minih48159Slečna se špatnou pověstí (1982) [TV inscenace] 
Slečna se špatnou pověstí n
minih4533minih4533Boží mlýny (1938) 
Boží mlýny n
minih14089minih14089Neříkej mi majore! (1981) 
Neříkej mi majore! n
minih37166minih37166Dokud nás smrt nerozdělí (2003) 
The In-Laws n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Hitman: Agent 47 (2015)

 Hitman: Agent 47 (2015)
Hitman: Agent 47 n
Agent 47
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo / Indonésie
Režie: Aleksander Bach

(remake)

TV Program

ČT1 - Černé ovce (1992) [TV pořad]

17:40 - 18:00

16 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Velké stroje zblízka

17:20 - 18:10

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

26 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

1 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190568
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178286

Poslední komentáře

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmu se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10