reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Historie rock´n´rollu 1 Exploze rock´n´rollu

History of Rock'a'roll - Part 1

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
60 minut

Celkové hodnocení filmu Historie rock´n´rollu 1 Exploze rock´n´rollu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.8.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.5.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.2.2010
tomkal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih79886minih79886Sněhurka (2012) 
Mirror Mirror n
minih48343minih48343Syn sladké Caroline (1955) 
Le Fils de Caroline chérie n
minih44877minih44877Jak se mele babí hněv (1986) [TV inscenace] 
Jak se mele babí hněv n
minih23007minih23007Vůně zelené papáje (1992) 
Mùi đu đủ xanh n
minih45618minih45618Až dojde ropa - drsné varování (2006) 
A Crude Awakening: The Oil Crash n
minih44803minih44803Zhrobudohrobu (2005) 
Odgrobadogroba n
minih10984minih10984Kulový blesk (1978) 
Kulový blesk n
minih19518minih19518Správná volba (1992) [Video] 
Original Intent n
minih44499minih44499Bobule (2008) 
Bobule n
minih79809minih79809Hunger Games (2012) 
The Hunger Games n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 %
10 - Erkul
10 - curil
8   - satyr
9   - tomkal
6   - Alfonc
3   - pet007

TV Program

ČT1 - Velký flám (1966)

22:50 - 00:50

38 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

ČT2 - Tenkrát v Americe (1984)

20:00 - 23:45

208 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Těžko ho zabít (1990)

22:45 - 00:40

43 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

Prima - Napospas osudu (2014)

22:05 - 00:35

83 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139669
Osobností: 599813
Fotografií: 517576
Plakátů: 250511
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.632/0.609