reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Historie hříchu

Dzieje Grzechu

Žánr:
Země:
Rok:
1975
Délka:
130 minut

Celkové hodnocení filmu Historie hříchu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.8.2010
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.4.2015
petrusmev
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2007
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.7.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.10.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13432minih13432Nadávejte až po setmění (1991) 
Talkin' Dirty After Dark n
minih39395minih39395King Kong (2005) 
King Kong n
minih7045minih7045Hroši v Africe (1979) 
Io sto con gli ippopotami n
minih36611minih36611Muž v šedém flanelovém obleku (1956) 
The Man in the Gray Flannel Suit n
minih19372minih19372Soudce a jeho kat (1974) 
Der Richter und sein Henker n
minih16775minih16775Povolání: kaskadér (1977) 
Stunts n
minih139657minih139657Kdo je kdo? (2014) [TV pořad] 
Kdo je kdo? n
minih60867minih60867Buddenbrookovi (2008) 
Buddenbrooks n
minih45021minih45021Poslední obrněný vlak (2003) 
Polsednij pojezd n
minih24731minih24731Tajemství zlatého Buddhy (1973) 
Tajemství zlatého Buddhy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.3 %
9   - curil
9   - martin.stu
8   - petrusmev
7   - Faye
6   - ponorka.ba
8   - Kycky
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

The Shrine (2010)

Cosi na kopci

The Shrine
Za hory za lesy daleko odtud ,   kdesi v Kanadě žila byla   ambiciozní novinářka.   Místní včelstvo zdejších   farmářů ji příliš   netáhlo a více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.417/0.39