reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Hezká holka jako já

Une belle fille comme moi

Další název:
A Gorgeous Bird Like Me; Such a Gorgeous Kid Like Me / Krásné děvče, jako jsem já
Země:
Rok:
1972
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Hezká holka jako já

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 84.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.4.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.11.2014
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2009
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.3.2015
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.9.2016
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.3.2011
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih100131minih100131Inspektor Regan (2012) 
The Sweeney n
minih122693minih122693Inherent Vice (2014) 
Inherent Vice n
minih17428minih17428Příliš vzdálený most (1977) 
A Bridge Too Far n
minih22354minih22354Velký Santini (1979) 
The Great Santini n
minih109643minih109643Der grüne Vogel (1980) 
Der grüne Vogel n
minih60067minih60067Díra ve zdi (1983) [TV inscenace] 
Díra ve zdi n
minih25839minih25839Zlomyslnost (1973) 
Malizia n
minih32105minih32105Malý svědek (2001) 
Domestic Disturbance n
minih11961minih11961Manhattan (1979) 
Manhattan n
minih72938minih72938Můj otec Mengele (2003) 
My Father, Rua Alguem 5555 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

84.3 %
8   - cicis
9   - curil
7   - clara.bow
9   - kubik-duli
9   - MysteryIll
10 - Johnny1
7   - Zdenek13

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou

15:00 - 15:55

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Sibiřští bojovníci s ohněm

15:30 - 16:25

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Hádej, kdo jsem! (2007) [TV po...

15:15 - 16:25

33 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140624
Osobností: 602762
Fotografií: 520988
Plakátů: 252273
Obsahů a biografií: 129652

Poslední komentáře

V zajetí démonů (2013)

Bubáci

V zajetí démonů
Hororová mozaika poskládaná   dohromady z různých   snímků. Od Čarodějek ze   Salemu(1957) přes   Hitchckockovy Ptáky(1963) až   po Vymítače více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 4 / 10

Jezerní královna (1997)

Jezerní královna
Krásná pohádka s krásnou   hudbou, skvělým obsazením,   krásnými scénami. I přes   občasnou ponurost pustim   dětem rozhodně spíš tohle   než více >

Autor: a.b. | Hodnocení: 10 / 10

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.602/0.574