reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Herkules

Další název:
Ercole
Rok:
1983
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Herkules

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.1% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.9.2012
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.8.2012
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.12.2014
vlk1410
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.2.2007
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.11.2006
kali.4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
8.3.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.8.2012
peprz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.10.2012
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
rika-ml
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.2.2009
Bimbaša
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Kralicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.3.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48564minih48564Informátor! (2009) 
The Informant n
minih12567minih12567Mission: Impossible (1996) 
Mission: Impossible n
minih21175minih21175Tommy (1975) 
Tommy n
minih11918minih11918Malý Nikita (1988) 
Little Nikita n
minih15542minih15542Pátrání v čase (1987) [TV film] 
Timestalkers n
minih66677minih66677Světová invaze (2011) 
Battle: Los Angeles n
minih102690minih102690Zpátky do ringu (2013) 
Grudge Match n
minih43386minih43386Střelba na psy (2005) [TV film] 
Shooting Dogs n
minih25038minih25038Nadaný žák (1998) 
Apt Pupil n
minih28018minih28018DARYL / D.A.R.Y.L. (1985) 
D.A.R.Y.L. n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47.1 %
2   - SvoKar
8   - curil
10 - FrankieOnd
5   - vlk1410
2   - AGAMEMNON
4   - catamount
1   - kali.4
4   - R.RICKIE
5   - Kycky
2   - peprz
6   - MaKy92z
7   - rika-ml
5   - Bimbaša
5   - Kralicek

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

18:55 - 19:00

3 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

18:55 - 19:20

3 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

33 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517099
Plakátů: 250295
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.412/1.386