Duben
ohodnotit

Hele, vole, kde mám káru?

Dude, where's My Car?

Další název:
Kámo, kde mám fáro?
Žánr:
Rok:
2000
Délka:
83 minut
Premiéra v ČR:
22.2.2001
„Po noci, ze které si nic nepamatují, přijde den, na který nikdy nezapomenou.“

Komentáře k filmu Hele, vole, kde mám káru?

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 34
rimmerova-motorka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.10.2017
To je tak blbý, až je to   dobrý! Hledání převaděče   spojitosti se dvěma   vyhulenci, co mají   grandiozní okno, není nic   jednoduchého. Najdou dárek   pro dvojčata? Najdou svoji   káru? Dostanou je hromské   kočky do postele? A co na to   Jan Tleskač? Nejspíš by se   z toho posral :-D
collen
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.4.2017
Začátek a konec je skvělý   a už dlouho jsem se tak   nezasmála.Ale pochopím, že   mladší ročníky se   nepřestanou chechtat celých   83 minut, protože ti dva   týpci v ADIDAS jsou opravdu   vtipní.
Tom69ass
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.8.2014
Převaděč spojitosti
Tato komedie ani po x-tém   zhlédnutí neomrzí. Skvělá   kombinace hlavních hrdinů,   která tuto komedii udělala   ještě zábavnější. 80%
ricky4
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Absolutně nechápu tyto   rádoby skvělé americké   filmy. Scénář se   zvláštně motal kolem dvou   filmů, Blbého a blbějšího   a budoucí trilogie Pařb. A   oproti oběma zmiňovaným   filmům (potažmo trilogiím)   se zde jedná o jeden z   nejhorších filmů americké   kinematografie možná všech   dob. Rozdíly jsou markantní-   herecké obsazení nestojí   ani za starou belu, námět je   o ničem navíc super extra   mega nereálný. U   "Blbého a   blbějšího" se   zasmějete debilitě hlavních   postav, u Pařb se budete   smát i když možná ani   nevíte proč- ale přijde   vám to prostě povědomé....   Tady se však zasmějete jen   zřídka, teda pokud vám ke   smíchu nestačí vtípky typu   "co tam mám? bezva, co   já? vole, co já?...".   Dávám 30% za hrstku   povedených vtipů, jejich   úspěšnost se těžko   přehoupne přes 20%...
Helled
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.10.2013
Výborná komedie tvůrci   nešetřily sprostými slovy   ani tím jestli se bude film   vysýlat moct po desátý   hodině hlavně ta scéná s   tím (a dál) užasná   komedie.
DennieForbes
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.7.2013
Na tento film se pravidelně   tak jednou za rok podívám a   stále se u něj skvěle   bavím. Jeden z mých   oblíbených, který nikdy   neomrzí.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.7.2012
a dál...a dál...a dál...
Když mi bylo 14 mohl jsem se   potrhat, když přijeli k tomu   mekáči a z mikrofonu se   ozývalo jen a dál a dál ,to   byl konec, později už mi to   moc vtipné nepřišlo, ale   aspoň 7 dám .
meduska
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.8.2011
Střeštěnost, u které si   člověk říká, jak na tohle   mohl někdo přijít.   Chvílema se člověk ale od   srdce zasměje.
hledaseniki
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.6.2011
Hele, vole, kde mám káru?
Komedie, no nevím jestli to   spíš není ptákovina. Film   u kterého se možná   napoprvé pobavíte, ale taky   se chystáte za hlavu a   říkáte si na co to vlastně   koukám. Jediné plus tohohle   filmu je Ashton Kutcher a Sean   William Scott, kteří svoje   role zvládají výborně, a   člověk jím věří, že   jsou vymaštěné hlavy.
Aintcha
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.12.2010
Tenhle film je hrozná blbost,   ale na druhou stranu se u toho   člověk aspoň chvilkami   zasměje. Film si už nikdy   sama od sebe nepustím, ale   pokud ho budou dávat v   televizi a zrovna nebudu mít   nic jiného na práci možná   neodolám, a zase se na to   podívám. ZOLTAN
mildaaxe
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.8.2010
Jesse a Chester jsou dva   docela průměrný vyhulenci.   Jednoho rána se však po   prokalený noci probudí a   mají oba totální vokno –   neví kde byli, s kým byli,   co kde vyváděli a chybí jim   jejich auto – teď tedy   zbývá jenom položit onu   obligátní otázku: „Hele   vole, kde mám káru?“   Během pátrání po autu jsou   pořád pronásledováni   různými individui jako jsou   pošahaní uctívači Zoltana,   partička ženských v latexu,   transsexuál a taky dvě   pořádně vystylovaný   bukvice. A všichni chtějí   jenom jedno –   transfunkcioner kontinua.   Fajn, ale co to vlastně   vůbec je???
Tahle věc   se mi kdysi opravdu moc   líbila, jenže tet na tom   neshledávám opravdu nic   výjimečnýho – naopak, až   na slušný herecký obsazení   – Ashton Kutcher, Sean   William Scott či Jennifer   Garner a několik opravdu   dobrých hlášek či situací   je to celý spíše jedna   velká trapárna, nevim ale   tenhle styl humoru s   naroubovanou jakousi   vesmírnou kravinou mi opravdu   nevyhovoval, uznávám že   třeba Zahulíme, uvidíme je   taky totální,   fantasmagorická kravina,   ovšem na rozdíl od tohodle   dílka jsem se u ní opravdu   povětšinu času bavil,   naproti tomu tady se koná   povedená situace průměrně   tak jednou za půl   hodiny…Přitom se to   rozjíždělo docela   slušně…Nebo můj   předchozí dojem byl možná   ovlivněnej mou tehdejší   opožděou pubertou, která   už asi opravdu   odezněla…Prostě tohle už   si určitě nepustim…
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.3.2010
Tak jsem konečně viděl tuto   komedii celou a musím   říct,že jsem byl docela   rád,tak už jsem se dlouho   nezasmál.Určitě doporuču   zhlédnout,protože nudit se u   ní jistě nikdo nebude.
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.3.2010
Hele, vole, kde mám káru?
Parádní komedie plná   bláznivých srandovnách   situací a ještě víc   přiblblých hlášek. Řada   gagů, jako například   převaděč spojitosti nebo   Zoltán, mi tak utkvěla v   paměti, že je sám   používám. Tenhle film je   tak bláznivý, že jej   prostě nemůžete brát   vážně, a proto si ho taky   dost cením. Děj rozhodně   nenudí, hlavní hrdinové   jsou naprosto perfektní.   Dále ještě musím zmínit   zhuleného psa či vesmírné   exoty, kteří také výborně   pobaví. Vyvrcholení filmu   tomu navíc nasazuje tu   správně ujetou korunu.
sylwikk
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.6.2009
Když sem tenhle film viděla   prvně, zdál se mi děsně   vtipnej, proto sem se na něj   časem koukla znova. No nebo   koukla - prostě mi to   nepřišlo ani tak vtipný,   jako spíš trapný a o   ničem... Nejvíc se mi   líbila scénka s pštrosama,   ke který už sem se podruhý   nedostala, protože už sem na   to neměla. Asi takhle -   napoprvý fajn, napodruhý   nuda.
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.5.2009
Hele vole kde mám káru je   prima komedie,kterou jsem   prvne spatřil na prime.Film   kde hledají svou káru.Od   začátku až do konce frčí   humor jako na bežícim   pásu.Seann William Scott   hrál dost podobného týpka i   v prcičkách.
pataamat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.5.2009
Najlepšia je hádka medzi   Jessim a Chesterom , kto má   čo vytetované na chrbte .
Kmotr95
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.11.2008
Jak vypadá to moje BEZVA a co   tam mám já VOLE ale jak   vypadá to moje BEZVA!!!!
Výborně praštěná   komedie, která vždy vesele   pobaví.
Ancient
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.8.2008
Hele ten film je úplně o   ničem.Takže až se budete   cítit naprosto prázdní nebo   naopak plni   starostí,rozhodně pusťte.   Skvělá volba na nějaké dvd   párty.Za vše mluví suprové   scény s tetováním,fast   foodem a magorem v kleci.com.
adelkasprdelkas
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.7.2008
Tyhle stupidní filmy, jsou   vážně úžasný, na   člověku sice nezanechaj nic   smysluplnýho, ale zato dobrej   pocit, že na tom nejste zas   tak špatně:-) A to si ho   můžu pustit i víckrát.   Hlášky, herci, lamy...teda   pštrosi, všechno super.
ajaajena
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.7.2008
Skvělé herecké obsazení,   skvělé herecké výkony, ale   proboha co ten příběh,   vždyť to nemá hlavu ani   patu. Nebýt A. Kutchera a S.   W. Scotta, tak film letěl i s   přehrávačem z okna.
Prasoid
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.7.2008
Další z řady komedií pro   teenagery. V tomto případě   je fuč jednoznačný   erotický podtext, vše se   točí spíše kolem chlastu a   suchého vtipu. Spousta   hlášek zkultovněla.
karinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.6.2008
hele vole kde mám káru?
fakt super komedie     hrozně sem se u   toho nasmála
transparenec
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.4.2008
Vynikajúca komédia, kde sa   človek snaď zasmeje všade,   hlavne nad stupiditou hraných   postáv, najviac mia si   utkvela v pamäti scéna, kde   sa bozkávajú v aute, nad   tým som sa asi najviac   zasmial:))))
Cash89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.1.2008
Jedna z mých   nejoblíbenějších komedií   kterou sem viděl mockrtá a   jěště to furt můžu sice   nemám rád filmy kde se   objevují mimozemský   civilizce ale tady se člověk   fakt zasměje hlavně nad   demencí dvou kolíků... ať   žije zoltán :)))
pakacka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.9.2007
Když jsem poprvé viděla   tenhle film, bylo to, když se   u něj bráchové hloupě   tlemili... Podívala jsem se   také a zjistila, že i když   je to naprostá blbost, je to   vtipné. Jednoduše je Hele,   vole, kde mám káru? tak   trapná komedie, že se   prostě musíte smát.   Ideální na nedělní   odpoledne, kdy nevíte, co   dělat a nudit se už vám   leze krkem...
MildaX
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Komedií pro puberťáky je   takové množství že mi   téměř splývají.... ale   tohle už je trochu moc,   nudná a nepříliš vtipná   ptákovina, nevydržel jsem do   konce a o ty, kteří   absolvují tohle dílo celé   mám vážně strach.   Nemusíme se přece smát   všemu a za každou cenu, nebo   ano?
PogoJoe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.6.2007
Spousta "žahadel",   "nárazníků" a   Koček, zhulenej pes, sexy   dvojčata, Zoltan a   "giganticky rajcovní   super mimozemšťan". A   dál? Optimistická   ztřeštěnost a pro mě   osobně docela velké   překvapení - bavilo mě to.   A to dokonce hodně. Není to   jako ostatní teenagerské   komedie, ačkoli by to tak na   první pohled mohlo vypadat.   Toto dílko netradičními   nápady jen hýří. Jedna   ulítlost za druhou, místy   tomu sice docházel dech, ale   je těžké udržet zběsilé   tempo gagů po celých 80   minut. Skvěle vybrané typy   idiotů, výborný dabing, má   to styl. Pro mě osobně   skryté geniální dílko,   které vždy zaručeně   pobaví, i po několikerém   puštění....
lenak
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.5.2007
No nevím, tahle   teenagerovská komedie je   jedna z těch slabších. Je   to ohrané téma, ohrané   hlášky, nic zajímavého.   Vlastně jsem se už těšila,   až film skončí.
ataner3
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2006
Perfektní,praštěná   komedie!
huron
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.4.2006
Šílená ptákovina. která   má ale něco do sebe. Osobně   typ komedií a la "Blbý   a blbější" rád   nemám, v tomto případě   jsem se ale docela bavil.
lebowski
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.12.2004
Každá komedie by měla mít   aspoň děj, takže tohodle   filmu se to apsolutně   netýká ale vyniká tady   humor.
Kterému se   každý určitě zasměje.
leon
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.11.2004
Asi první hodnocení tohoto filmu:o)
Tady asi hodnotíte jinej   film, protože tenhle film je   vyloženě kultovní.. Dal   bych 10, ale ke konci děj   drobátko slábne, proto ta   9... Dva huliči, který neví   co dělali předchzí den, tak   se to snaží zjistit, prostě   kupa zábavy.. Vím jistě,   že na tenhle film se kouknu   ještě jednou, a pak ještě   jednou, a pak nejspíš   ještě jednou....
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.8.2004
Začátek filmu mi něco silně připomíná
Velmi hutný humor s naprosto   nesmyslným dějem. Tak tohle   nebude asi sedět každému,   ale já jsem se výborně   bavil.
bouncer
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.9.2003
Dude, where is my car?
Teenagerská komedie, která   nabízí velice trapný   humor...ale zatraceně vtipný   humor. Pokud přistoupíte na   trapné vtipy založené na   opakovaní a na úplně   nesmyslný příběh, možná   budete překvapivě pobaveni.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih29651minih29651Planeta opic (2001) 
Planet of the Apes n
minih6337minih6337Dita Saxová (1967) 
Dita Saxová n
minih131411minih131411Laputa (2015) 
Laputa n
minih6030minih6030Den pro mou lásku (1976) 
Den pro mou lásku n
minih105773minih105773Na vrcholky hor s Vladimírem Čechem (2008) [TV cyklus] 
n
minih92530minih92530Sestra tvojí sestry (2011) 
Your Sister's Sister n
minih32630minih32630Mansfieldské sídlo (1999) 
Mansfield Park n
minih13464minih13464Náhlý úder (1983) 
Sudden Impact n
minih32858minih32858Asterix & Obelix: Mise Kleopatra (2001) 
Astérix & Obélix: Mission Cléopatre n
minih46555minih46555Holka jako já – příběh Gwen Araujo (2006) [TV film] 
A Girl Like Me: The Gwen Araujo Story n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Sardinky, aneb život jedné rod...

14:45 - 16:00

52 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Nádherný svět

15:20 - 16:30

17 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

7 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

2 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190566
Osobností: 697848
Fotografií: 763975
Plakátů: 376593
Obsahů a biografií: 178281

Poslední komentáře

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10