reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Heidi, děvčátko z hor

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.2% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.7.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.5.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.2.2009
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.12.2010
Lynette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.6.2009
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.7.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.9.2009
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.9.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.1.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.2.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.6.2011
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.9.2009
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.9.2010
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.11.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.2.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2016
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.12.2015
Ondra44
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.12.2008
RaR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.10.2007
dlapi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.8.2007
ane15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.2.2009
rozoumek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.11.2010
e.hawe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13866minih13866Nejlepší člověk (1954) 
n
minih115085minih115085Morrisonovy vraždy (1996) [TV film] 
The Morrison Murders: Based on a True Story n
minih9605minih9605Jeřábi táhnou (1957) 
Leťat žuravli n
minih115486minih115486Humor je vážná věc (1964) 
Humor je vážná věc n
minih46990minih46990Převtělená (2007) 
Si j'étais toi n
minih55301minih55301All My Children (1970) [TV seriál] 
All My Children n
minih3175minih3175Apartmá 16 (1994) 
Suite 16 n
minih3562minih3562Bankmat (1988) 
n
minih46072minih46072Boogeyman 2 (2007) [Video] 
Boogeyman 2 n
minih44083minih44083Podivuhodná dobrodružství Vladimíra Smolíka (1971) [TV seriál] 
Mézga Aladár Különös Kalandjai n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.2 %
5   - curil
7   - pataamat
7   - Agostino
8   - Serpentina
5   - Lynette
8   - Mlapiska
4   - R.RICKIE
10 - Ondrej_pri
8   - satyr
4   - fred.appl
7   - Kycky
8   - Faustka
6   - Persefonia
8   - phorsky1
7   - rosta12
8   - dederon
10 - POČÍTAČ
7   - Ondra44
7   - RaR
7   - dlapi

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 22:49

82 minut již uběhlo
87 minut zbývá do konce

ČT2 - Tenkrát v Americe (1984)

20:00 - 23:45

82 minut již uběhlo
143 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie smrti ...

20:20 - 22:45

62 minut již uběhlo
83 minut zbývá do konce

Prima - Svatá čtveřice (2012) [2k digi...

20:15 - 22:05

67 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139666
Osobností: 599809
Fotografií: 517561
Plakátů: 250503
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.572/0.543