Headless (2015)

Headless
32.5 %
 
 
    Žánr: horor
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 85 min.
POZOR, SPOILER

Sledujeme upoutávku o nějakém narkomanovi a jeho dívce. On končí zastřelený jako vlkodlak v dodávce a ona porodí něco ohyzdného.

TITULEK Headless

Muž vylézá z klece a bere si mačetu a masku. Je to na pokyn jiné postavy, také s maskou. Je o hodně menší než muž, zřejmě ještě dítě. Spolu pak unesou dívku, která je brutálně zabita a ani po smrti nemá její tělo klid. Po uložení hlavy zalézá muž zpět do klece.

Vracíme se v čase, kde je muž ještě dítě a je matkou nazýván monstrem. A také je zde zavírán do klece.

Mladá Jess Hardyová přichází pozdě do práce. Dělá v bufetu v hale, kde se jezdí na kolečkových bruslích. Spolu s ní tu pracuje kolegyně Betsy. Když pak spolu v noci odcházejí, je tu nablízku onen vrah i s tím klukem. Ti dva jedou kousek za ní a pak vezmou stopařku. Ta je strašně upovídaná, ale jen do doby, než muž zaútočí.

Jess má zase potíže. Její přítel Pete Christy má kapelu, proto nemíní pracovat. Domnívá se, že je velký hudebník a Jess pouze využívá. Ta se svěří Betsy a večer se rozcházejí v práci s tím, že se sejdou na Petově koncertě. Betsy si zatím užívá sexu s šéfem Vikem, když jsou vyrušeni a Vik je vrahem napaden. Betsy Vikyho hledá a najde jeho mrtvolu. Vzápětí se stává další obětí.

V minulosti vrah konečně zabije svou sestru a také matku.

V současnosti se Jess opět pohádá s Petem po jeho koncertě. Po příjezdu domů on zůstává venku, kde je přepaden a Jess se stane totéž uvnitř. Šílenec ji přiveze do svého úkrytu…  Autor: Pitryx

režie:
Arthur Cullipher
 
 
hraje:
Jennifer Lee, Shane Beasley (vrah), Kelsey Carlisle (Jess Hardyová), Ellie Church (Betsy Coard), Dave Parker (Pete Christy), Matt Keeley (vrah (teenager)), Emily Solt McGee (matka), Jessica Schroeder (sestra), Olivia Arnold (sestra (dítě)), Nathan Erdel (Eddie 'Maggot' Curr), Ben Monticue (John 'Roach' Triton), Magician Johnson (Sammi 'Spider' Farell), Angela Denton (oběť), Brigid Macaulay (oběť), Kaden Miller, Haley Madison, Brian Williams, Bob Conley, Nicholas Arnholt-Stark, Brandon Bennett, Brian Beckley, Dakota Beckley, Casey Blair, Clayton Blair, Larry Buckley, Natalie Buckley
 
 
námět:
Todd Rigney ((motivy a postavy))
 
 
scénář:
Nathan Erdel
 
 
kamera:
Leya Taylor
 
 
hudba:
Mike Anderson, Arthur Cullipher, Magician Johnson, James Nash
 
 
střih:
Arthur Cullipher, Scott Schirmer
 
 
zvuk:
Shane Beasley, Kevin Copeland, Scott Schirmer, Leya Taylor
 
 
zvláštní efekty:
Shane Beasley (supervize), Arthur Cullipher (supervize), Leya Taylor (koordinátor)
 
 
masky:
Arthur Cullipher (zvláštní maskérské efekty)
 
 
asistent režie:
Kara Erdel
 
 
výkonný producent:
Timothy J. Bowen, Nick DeCarlo, Jason West
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.