reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Havaj

Hawaii

Další název:
Hawai
Rok:
1966
Délka:
171 minut
„Dramatické střetávání a vzájemné poznávání dvou civilizací na vzdálených Havajských ostrovech.“

Celkové hodnocení filmu Havaj

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.3.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.10.2014
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2009
beneva
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.10.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.12.2009
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.6.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.4.2010
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22476minih22476Věznice parmská (1947) 
La Chartreuse de Parme n
minih5917minih5917Dcera strážce majáku (1960) 
Severnaja povesť n
minih39315minih39315Zpovídám se (1953) 
I Confess n
minih46418minih46418Strýčkův sen (1972) [TV film] 
Strýčkův sen n
minih141037minih141037Transport ER (2015) 
n
minih49947minih49947Grace už není (2007) 
Grace Is Gone n
minih28341minih28341Kdo s koho (1999/1) 
Election n
minih13134minih13134Muž na ženění (1991) 
Marrying Man n
minih40634minih40634Ulice (2005) [TV seriál] 
Ulice n
minih42005minih42005Zbojník Dick Turpin (1933) 
Dick Turpin n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.9 %
7   - cicis
8   - curil
7   - clara.bow
6   - Agostino
5   - beneva
8   - satyr
8   - Milicent
6   - rosta12
7   - Raptor150

TV Program

ČT1 - Jana Hlaváčová (2011) [TV film...

21:20 - 22:39

50 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Pološero - Do zbraně

22:00 - 22:25

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

21:35 - 22:35

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Show Jana Krause (2010) [TV po...

21:35 - 22:45

35 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.57/0.55