reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Hasiči 2: Hrdinská mise

Missione Eroica. I pompieri 2

Další název:
Pompieri 2, I
Žánr:
Země:
Rok:
1987
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Hasiči 2: Hrdinská mise

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2010
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.10.2016
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.5.2012
lebowski
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.12.2004
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.5.2012
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.12.2012
renya007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.5.2010
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2009
Tichoslapek1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.10.2011
KATO77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.7.2009
Roman14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10892minih10892Krvavý román (1993) 
n
minih14727minih14727Oči pro pláč (1983) 
Oči pro pláč n
minih88804minih88804Hostitel (2013) [2k digital] 
The Host n
minih85287minih85287Hra na zajíčka (2010) 
The Bunny Game n
minih38681minih38681Kalhoty v pozoru (2000) 
Harte Jungs n
minih28218minih28218Anděl Exit (2000) 
Anděl Exit n
minih10427minih10427Komando Leopard (1985) 
Kommando Leopard n
minih51314minih51314Bitva o Sinai (1969) 
Hamisha Yamin B'Sinai n
minih36878minih36878Sloužit Sáře (2002) 
Serving Sara n
minih145855minih145855Čau profesore! (1992) 
Io speriamo che me la cavo n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Hasiči (1985)

 Hasiči (1985)
Hasiči n
I pompieri
Žánr: komedie
Země: Itálie
Režie: Neri Parenti

(pokračování)

Hodnocení filmu

80 %
8   - REKBRIT
9   - rimeon
6   - Kycky
10 - lebowski
8   - MILAN19611
9   - Stallone56
8   - renya007
8   - martas.s
7   - Tichoslape
8   - KATO77
7   - Roman14

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

48 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Folklorika: Dřevo a včely

13:10 - 13:40

8 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

23 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

12:15 - 13:30

63 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140507
Osobností: 602482
Fotografií: 520544
Plakátů: 252131
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Přemluv bábu (2010) [Video]

Přemluv bábu
Pětiminutovka prorežimní   prostituce a cílené   manipulace s omladinou, která   politice prd rozumí. Takhle   si ti pravdoláskaři   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 1 / 10

Pošta pro tebe (2005) [TV pořad]

Pošta pro tebe
S pořady zabývající se   citovým vydíráním diváků   se na TV obrazovkách po roce   2000 roztrhl pytel. Nechápu   lidi, co tam dobrovolně   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 1 / 10

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.347/0.319