reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Harrisonovy květy

Harrison's Flowers / Les fleurs d'Harrison

Žánr:
Země:
Rok:
2000
Délka:
126 minut
Premiéra v ČR:
5.4.2001
„Andie MacDowell zachraňuje svého manžela z pekla jugoslávské války. Film získal cenu za kameru na MFF San Sebastian“

Celkové hodnocení filmu Harrisonovy květy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.5% (22 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.11.2011
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.10.2008
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.4.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.3.2013
Ferry76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.4.2009
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.11.2006
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.6.2012
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.1.2010
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.4.2013
petule611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.11.2014
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.11.2016
artcrime
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.2.2005
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.10.2009
MODANO11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.3.2010
dorothea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.3.2009
dlapi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.7.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.12.2008
adore.a
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.9.2009
Magua
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.4.2012
nasao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.5.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54058minih54058Lidská bomba (1998) [TV film] 
Human Bomb n
minih18487minih18487Saturnin (1994) 
n
minih55693minih55693Uvaříme, uvidíme… (2009) [Video] 
Still Waiting... n
minih41446minih41446Nekonečná pařba (2003) 
Going Down n
minih128693minih128693Gomora (2014) [TV seriál] 
Gomorrah n
minih18561minih18561Sedm (1995) 
Seven n
minih31881minih31881Na sever severozápadní linkou (1959) 
North by Northwest n
minih54479minih54479Místo dopadu: Berlín (2009) 
Crashpoint - 90 Minuten bis zum Absturz n
minih86111minih86111RoboCop (2014) [2k digital] 
RoboCop n
minih52300minih52300Jurská planeta (1965) 
Voyage to the Prehistoric Planet n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.5 %
9   - FLA
9   - ajaajena
9   - Mlapiska
7   - R.RICKIE
4   - Andrejevna
6   - Ferry76
9   - xebece
8   - peter22
7   - Blanche21
10 - oulisna
7   - rockwoman
7   - petule611
9   - Scifista
6   - artcrime
6   - vrub
9   - MODANO11
9   - dorothea
9   - dlapi
3   - 10kacka10
10 - adore.a

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

14 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

114 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.261/0.234