reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Hamlet

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80.6% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.4.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.6.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.5.2009
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.11.2007
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.2.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.3.2008
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.1.2010
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.3.2014
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.4.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.4.2011
me22dec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.7.2012
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
sussy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.7.2005
JanBlub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.11.2016
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.11.2008
frada
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.9.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16197minih16197Poklad byzantského kupce (1966) 
Poklad byzantského kupce n
minih49217minih49217Miluji tě, Beth Cooperová (2009) 
I Love You, Beth Cooper n
minih66460minih66460La polizia incrimina la legge assolve (1973) 
La polizia incrimina la legge assolve n
minih123535minih123535Nejdelší jízda (2015) 
The Longest Ride n
minih48203minih48203For me and my Gal (1942) 
For me and my Gal n
minih91532minih91532Wild Horse Mesa - Divoký hřebec Mesa (1947/3) 
Wild Horse Mesa n
minih24183minih24183Zuzana Lenoxová (1931) 
Susan Lenox n
minih55039minih55039Zlatý copánek (1988) [TV inscenace] 
Zlatý copánek n
minih12957minih12957Mrazík (1964) 
Morozko n
minih44362minih44362Fantom operety (1970) [TV minisérie] 
Fantom operety n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80.6 %
10 - Erkul
5   - jarda53
9   - clara.bow
10 - pataamat
10 - mia
8   - Edward52
9   - Lienocka22
7   - REKBRIT
8   - Rene1
10 - melakara
9   - fred.appl
8   - rosta12
8   - me22dec
4   - pepa123
9   - sussy
3   - JanBlub
8   - helzapopin
10 - frada
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139644
Osobností: 599722
Fotografií: 517524
Plakátů: 250487
Obsahů a biografií: 128944

Poslední komentáře

Cizí lidé (1983) [TV inscenace]

Cizí lidé
Honzíkovi Lukeslovi se   rodiče zabili v autě, ve   chvíli, kdy byl u Fišerů a   hrál si s Péťou. Herečka a   spisovatel řeší dilema,   více >

Autor: jarda53

Raluca (2014)

Raluca
Mám pocit že ten Honza   Dolanský je do těchto rolí   ten pravý. Příběh protkán   erotickými scénami s koncem   co jsem ne jenom já necekal.

Autor: wena | Hodnocení: 6 / 10

Všude dobře, doma peklo (2015)

Všude dobře, doma peklo
Pak že vraždění s humorem   nejde. Pobavilo i když si to   zasloužilo lepší konec .   Nej byl ten pes v mražáku :D

Autor: wena | Hodnocení: 7 / 10

Sedmý syn (2015)

Sedmý syn
Efekty jsou na úrovni děj   vtáhne diváka ale vše kazí   umělý humor a strašně   jednoduchý konec. Snímek by   si zasloužil trocha   vážnosti.

Autor: wena | Hodnocení: 8 / 10

Kingsglaive: Final Fantasy XV (2...

Kingsglaive: Final Fantasy XV
Vynikající kombinace   hraného animovaného   akčního scifi. Především   efekty a design jsou opravdu   úchvatné a animovanost tomu   dodává potřebné kouzlo -   podobně jako u Beowulf film   na úrovni...

Autor: Pecik | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.91/0.88