reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Haló, Berlín? Tady Paříž!

Allo Berlin? Ici Paris!

Rok:
1932
Délka:
89 minut
„Situační komedie o seznámení telefonistky z Paříže a telefonisty z Berlína“

Celkové hodnocení filmu Haló, Berlín? Tady Paříž!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.1.2011
Henry2222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.10.2008
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.11.2007
Jekky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
pan.bk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
termit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48520minih48520Brilantní plán (2007) 
Flawless n
minih54993minih54993Zamilovaná Grace (2008) [TV film] 
For the Love of Grace n
minih3155minih3155Anton Špelec, ostrostřelec (1932) 
Anton Špelec, ostrostřelec n
minih39761minih39761Božská Julie (2004) 
Being Julia n
minih20789minih20789Tequila koktejl (1988) 
Tequila Sunrise n
minih52778minih527783 + 1 s Miroslavem Donutilem (2004) [TV cyklus] 
3 + 1 s Miroslavem Donutilem n
minih59068minih59068Americká děvčata: Odvážná Chrissa (2009) [Video] 
An American Girl: Chrissa Stands Strong n
minih32718minih32718Procházka po Měsíci (1999) 
A Walk on the Moon n
minih20112minih20112Šance pro lásku (1995) 
Circle of Friends n
minih41211minih41211Sestry v Londýně (2001) 
Winning London n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
8   - rosta12
9   - Henry2222
10 - michaela11
10 - Jekky
5   - pan.bk
6   - termit
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.312/0.286