reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Haldy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2013
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.3.2011
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.3.2012
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.5.2012
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.10.2014
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2008
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.1.2012
honza_cz_54
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.12.2007
Ambros
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46822minih46822Tohle je Sparta! (2008) 
Meet the Spartans n
minih30764minih30764Igby (2002) 
Igby Goes Down n
minih18927minih18927Skleněné peklo (1974) 
The Towering Inferno n
minih2712minih2712Akce Pelikán (2000) 
The Crew n
minih48663minih48663Tess of the D'Urbervilles (2008) [TV minisérie] 
Tess of the D'Urbervilles n
minih9852minih9852Kachní polévka (1933) 
Duck Soup n
minih66316minih66316Josefína Mutzenbacher: Jak to skutečně bylo... díl 1. (1976) 
Josefine Mutzenbacher - Wie sie wirklich war: 1. Teil n
minih42385minih42385Panoptikum Města pražského (1987) [TV seriál] 
n
minih58438minih58438Harry Brown (2009) 
Harry Brown n
minih13949minih13949Němá barikáda (1949) 
Němá barikáda n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
8   - Erkul
7   - jarda53
7   - payo1555
10 - dederon
7   - biokys
8   - Area
6   - ceskytulak
5   - honza_cz_5
8   - Ambros
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.662/0.637