reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Hacksaw

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.12.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.11.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
termit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
Karolin.Sany
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
fialapetr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41728minih41728M.A.S.H. (1972) [TV seriál] 
M*A*S*H n
minih48549minih48549S milovanými sa nerozchádzajte (1979) 
С любимыми не расставайтесь n
minih8092minih8092Harlemský ring (1995) 
n
minih3425minih3425Babí léto (1993) 
Indian Summer n
minih21589minih21589Učitel tance (1994) 
n
minih20388minih20388T-Men (1947) 
n
minih34070minih34070Pach kafru, vůně jasmínu (2000) 
Smell of Camphor, Fragrance of Jasmine n
minih13300minih13300Špicl (1960) 
Le mouton n
minih17640minih17640Šaty po tetě (1978) [TV inscenace] 
n
minih5731minih5731D.O.G. - Zakázané triky (1983) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.8 %
5   - 10kacka10
2   - opl
6   - Collie
6   - MIGELO26
5   - termit
9   - Status
10 - Karolin.Sa
8   - fialapetr

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

18:25 - 18:55

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Filantrop: Sanjive Suri

18:15 - 18:45

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

84 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! Poslední večeře

17:35 - 18:55

69 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.623/0.598