Gólová výměna (1999) [TV film]

Gólová výměna (Switching Goals)
68.9 %
 
 

Switching Goals

Další název: Olsen Twins: Gólová výmena (SK)

    Žánr: komedie
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 81 min.
„Dvojčata Emma a Sam jsou každá jiná. Emma miluje krásné šaty a o sport se nezajímá, zatímco Sam sportem žije. Pak se ale role obrátí.“
Jerry jako trenér juniorského fotbalového mužstva při všech sportovních událostech preferuje jen jednu z dcer - dvojčat - sportovně nadanou Sam. Druhá dcera Emma se naopak o sport vůbec nezajímá a baví ji hezké šaty. A pak přichází velká změna: fotbalové týmy mohou být smíšené, budou tedy hrát i dívky. Jerryho manželka Denisa chce, aby si pro své družstvo vybral Emmu. Nakonec to s těžkým srdcem udělá. Jeho přítel Willard, trenér druhého týmu, mu vyfoukne vynikající Sam. Začínají tréninky, které probíhají tak, jak se dalo předpokládat. Zatímco Sam se mezi nepříliš dobrými spoluhráči skoro nudí, Emma, ač se snaží, seč může, dělá jednu botu za druhou. Jerry s ní musí zůstávat po tréninku na hřišti a učit ji základní věci.

Zdroj: Nova

režie:
David Steinberg, David Max Steinberg
 
 
hraje:
Mary-Kate Olsen (Samantha 'Sam' Stanton), Ashley Olsen (Emma Stanton), Eric Lutes (Jerry Stanton), Kathryn Greenwood (Denise Stanton), Robert Clark (Helmet Head), Joe Grifasi (Dave), Ted Atherton (Mitch), Trevor Blumas (Greg Jeffries), Jake LeDoux (Richie), Keith Knight (Willard Holmes), Michael Cera (Taylor), Jesse Farb (Oscar), Vito Rezza (Sal), Brian Heighton (Jim), Damir Andrei (Arden Longview)
 
 
scénář:
David Kukoff, Matt Roshkow
 
 
kamera:
David A. Makin
 
 
hudba:
Patrick Williams
 
 
kostýmy:
Judy B. Swartz
 
 
střih:
Bud Friedgen
 
 
zvuk:
Bob Redpath
 
 
produkce:
Susan Murdoch
 
 
mluví:
Rachel Grate
 
 
koproducent:
Ilana Kukoff
 
 
výprava:
Rolf Harvey
 
 
výkonný producent:
Rich Heller, Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.