reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Gideonův meč

Sword of Gideon

Další název:
Meč Židů; The Eleventh Commandment; Vengeance; Gideonov meč (SK)
Rok:
1986
Délka:
148 minut

Celkové hodnocení filmu Gideonův meč

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.3.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.12.2009
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.6.2008
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.10.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.1.2010
Omnibus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2012
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.3.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2013
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2009
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.9.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.1.2012
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.11.2010
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.2.2009
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.5.2008
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.10.2009
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.10.2007
okopavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.9.2009
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2010
DIAWARA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2009
75264811
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.4.2009
Roober
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.8.2015
fanaticusm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.9.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8225minih8225Morituri (1965) 
Morituri n
minih24964minih24964Sběratel polibků (1997) 
Kiss the Girls n
minih35794minih35794Líbí se mi co děláš (2003) 
I Love Your Work n
minih21118minih21118To je náš hit! (1996) 
That Thing You Do! n
minih57490minih57490Zmizelý (2008) 
The Disappeared n
minih43366minih43366Astronaut (2007) 
The Astronaut Farmer n
minih43783minih43783Cizinec (1946) 
The Stranger n
minih82644minih82644Neuvěřitelně hlasitě & nesmírně blízko (2011) 
Extremely Loud and Incredibly Close n
minih134035minih134035Železné schodiště (2013) 
L'escalier de fer n
minih58617minih58617Pronásledovaný (1995) 
Haunted n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77 %
8   - cicis
10 - curil
7   - Prasoid
10 - BinLADIN
8   - Bara.40
8   - Omnibus
7   - Charlie35
6   - R.RICKIE
8   - Kycky
8   - oulisna
8   - phorsky1
10 - dederon
8   - zazrakpave
7   - sluníčko
2   - Area
8   - pauli1
9   - gyzmo
6   - okopavel
6   - kejtl
6   - DIAWARA

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.596/0.561