Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Ghost Rider

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 67
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.7.2019
Ve 24. minutě se objeví baba   a já zas prohlásil, jako   vždycky. „A je po filmu“.   No nebylo, ale byla to furt   stejná krávovina jako   předtím. Kdo má rád   motorky ten si přijde na   své. Ten kdo na to bude   koukat jako na horor asi bude   zklamán. Já nebyl, tušil   jsem blbinu. Dávám dvacet za   těch pár efektů, nic více   si toto nezaslouží.
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.7.2018
║Rozpočet   $110miliónov║Tržby USA   $115,802,596║Tržby   Celosvetovo $228,738,393▐   Tržby za predaj DVD v USA   $110,282,775 //počet   predaných kusov 5,222,755║   /videl v kine:40%/
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.10.2016
Komiksový snímek s ohromným   potenciálem je natočen   především v popkornovém   hávu a to je největší   chyba, jakou tvůrci mohli   udělat. Jistě, určitá   zábavnost je namístě, ale   tohle mělo být především   temné, ponuré a v jistém   smyslu beznadějné. A to   doslova. Hororové napětí by   se tu mělo krájet. Femme   fatale Roxanne Simpson, kterou   si s chutí zahrála Eva   Mendes, je po dějové   stránce spíše na škodu.   Proč se proboha všude cpe   nějaký milostný vztah?   Kvůli lidštějšímu   charakteru? To asi těžko.   Nicolas Cage mi v hlavní roli   přijde poněkud toporně.   Těžko říci jestli to také   není scénářem, který   nepatří zrovna k těm   nejpovedenějším. CGI efekty   vypadají slušně, ale v   určitých scénách je přeci   jen poznat jejich   umělohmotnost. Snímek   neurazí, ale komiksové   fanoušky nemá bohužel čím   nadchnout.
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.5.2015
Komiksovou předlohu jsem   neznal a nevěděl jsem co od   filmu čekat. Nakonec jsem byl   zajímavě překvapen a bylo   se na co dívat...
milujufilmy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.1.2015
Film se povedl efekty jsou   super me se film libil hercke   obsazeni je dobre a za   shlednuti stoji.....
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.7.2014
Další variace na komiks,   jako bychom nic jiného   natočit neuměli. Ani téma   není nic nového - ďábel   podvede svou oběť, i když   splní svůj slib a pak si   diví, že každý chce   Mefista ošidit také a   nespasí to ani N.Cage v   titulní roli. Jestli ty triky   dělal s pomocí ďábla nebo   díky svému talentu, nevím,   ale moc nadšený tím filmem   jsem nebyl.
xxlch
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.6.2014
Filmík u kterého není   nutná mozkovna a hlavně je   tady N.Cage a toho   můžu.Slušné efekty-copak   nám nabídne dvojka?
volam.sa.pistik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.5.2014
Časy sa menia, motorka miesto koňa
Mr. Mefistofeles mi tu   pripomínal chvíľami Mr.   Paladina. Musí mať ten   podpis riadnu silu, keď   kvôli nemu dokáže náš   hlavný hrdina opustiť takú   kostičku. Mám z toho   zmiešané pocity. Ono   vizuálne to bolo fajné, to   hej. Malo to zopár super   vychytávok (z púštneho   zvieratka iba kostrička). Aj   to chvíľami bavilo, na   druhej strane fakt že tá   divná pointa. Bacha, možné   SPOILERIKy. Veď mal slúžiť   diablovi a naháňať   podpísaných, on nie, síce   loví jeho neposlušného   synka (čierne srdiečko   vyzeralo fakt trocha ako náš   herec Ivan Koleník), ale   pomáha dobrým a pomsťuje sa   zlým (ťažko povedať, či   je to v súlade so zákonmi   pekla, ono sa to každé   storočie vysvetľuje inak).   Jednoducho sa začal úplne   vymykať spod kontroly a budem   úprimný, fakt divný koniec.   A ako to chviľami bavilo,   chvíľami poriadna nuda.   Navyše aj dosť   nepochopiteľných iných   vecí ako samotná pointa. Ale   hej, podľa komiksu tak   beriem. Ako hovorím, aj sa   dalo, ale tie body sú   samozrejme na najväčšie   pozitívum filmu a to Evu   Mendes a jej skvelé   košieľky a kabátiky
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.1.2014
Po tom všem, co jsem o filmu   slyšel i   "neslyšel", tak   jsem ho čekal sakra   lepší.
Pointa nebyla   špatná, ale čekal jsem   lepší zpracování.
Hodně ovšem potěšil   Sam Elliott.
Dalším   plusem je dobrá hudba.
Máša13
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.12.2013
Ghost Rider
je podivný mišmaš,který se   tváří jako horor míchnutý   s fantasty,akčním filmem   atd.Pro mě osobně moc   nic.Námět slušný,ale   natočeno naprosto přehnaně   a ani N.Cage nebyl zrovna můj   tip na hlavního hrdinu u   tohoto typu   filmu.Nejzajímavějším se   mi tak jevil výstřih Evy   Mendes:-)
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.1.2013
Docela zajímavý fantazy   horor.Takový spíš na   pobavení než na   vyděšení,ale jinak   výborný   obsazení,efekty,humor.
mikee007
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.1.2013
Potenciál
Trestuhodně nevyužitý   potenciál. Film je divný od   samého počátku až do   konce. Bez napětí,bez   logiky.
Režisér se   ujal i role scénaristy což   nebyl vůbec,ale vůbec dobrý   nápad. (Například postup   policistů,kteří naleznou   totálně spálenou   ulici...ohořelou mrtvolu a v   tom všem bordelu ohořelou   cedulku z motorky Nicholase   Cage,alias Ghost Ridera a jdou   si pro něho...najisto,bez   pochybností...coooo?)
Mimochodem Niki Cage do   filmu zapadá. Je taky divnej.   Opravdu slušet mu to   začne,až když mu shoří   hlava.
Ve filmu je   hlavní záporák,který   absolutně postrádá charizma   a jak tak rejža film   kočíruje,nikdo o hlavního   hrdinu a jeho slepičku nemá   starost,protože na takového   nýmanda by stačila i   partička skautů s krabičkou   poslední záchrany.
Už se těším na Ghost   Ridera 2,protože producent   nenechal nic náhodě,režii   svěřil někomu jinému a o   scénář se podělila hned   trojice pisálků. Horší   než zoufalec Mark Steven   Johnson být nemůžou...
...nobo jooo????
Worech
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.3.2012
Tak.
Ehem...Jak psáno níže - pro   osamělý večer (když vám   milá usne) pěkné. Myšlenka   fajne, triky kvalitní,   odpočinkové biják. Proč   ne? Žádné hlubší   myšlenky, je souboj dobra -   zla...Atd.
Desi
Hodnocení:
Přidáno: 24.10.2011
Moc mluvíš ale málo víš
TOHLE neni ani tak jako   komentář jako reakce na   určitou efCzzu Co vydí podle   mě horor jako rosekaný děti   co po svý smrti zabíjej i   když předtim měli vše co   nemuseli mít.Že.Tohle je pro   mě to co dělá podle mě   horor hororem.Vsichni sme moc   pohodlný a TOHLE NEZNÁME.Kdo   z nás by se rozhodl jako   on.No to je   horordeathstrukt.ONA CO ONA
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.10.2011
Jeden z lepších akčních   filmů Cageho a není to   žadná novinka - dábelský   jezdec. Ostatně To že utekl   z pekla předvede o několik   let později znovu.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.7.2011
Upsání duše ďáblu nikdy   není nic jednoduchého a pak   když jste motorkářský   kaskadér.Nejvíce mě vadilo   ta jednoduchost s jakou se   vypořádal ze   záporňákama.Jinak je to   pohodový film který se   určitě bude líbit   mladšímu publiku.
Akana
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.6.2011
Hlavně nepřemýšlet. Pak se   těch pár efektních   obrázků hořícího pošuka   na motorce dá schroupat bez   většího břichabolu.   Nicolas Cage na své   kariérní horské dráze zase   jednou hodně hluboko.
teta.Essie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.4.2011
Celekm sranda...ja jsem se   zasmal a i se mi to   libilo.Přijde mi to jako   taková moderní   pohádka.Oblíbená parketa je   dneska z pohádek dělat   horory,ale ještě jsem   neviděl že by to někdo   dělal naopak.Tento film mi   přijde jako hororový námět   ale předělaný v   pohádku.Ale jo tak celekm   sranda to je a za kouknutí to   stojí.
viana
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2010
Ghost Rider
..a protože Nicolase   můžu,tak se šlo i na   premiéru tohoto filmu...a   zážitek   parádní!!!nádherná hudba   ,kdysi to hrál Johny   Cash,bezva efekty,trošku   lásečky a ten leguán!!no   shoříííííí !!! :))
Laila
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.1.2010
nic moc,od filmu kde hraje   cage bych cekala vic,je to   dobry leda tak na osamely   vecer
Agostino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.11.2009
Nicolas Cage uviedol tento   film na správnu úroveň. Dej   bol pomerne dosť zaujímavý   a napínavý, špeciálne   efekty tu boli trocha   slabšie, ako je to v prípade   iných akčných filmov. Ale   určité so z tohto filmu   nebol sklamaný.
aribary
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.10.2009
Cageova šlápota vedle
Tedy nic proti Nicolasi Cagemu   nemám,jako herce jej docela   beru,ale s přijetím této   role evidentně šlápnul   vedle.Film je sice nadupaný   efekty,ale ve výsledku dopadl   jako dalších 90% filmů   natočených podle   komiksů.Velké efektní   plamenné   nic.Nikolasi,příště přeji   šťastnější ruku,která   vybírá scénáře,nebo že   by krize s předstihem   dorazila i do Hollywoodu a   herec jako Ty bral   všechno????
neila
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.7.2009
Čekala bych trochu víc akce,   ale i tak je film suprovej.   Čas od času je tam hozenej   nějakej ten fórek, hlavní   "hrdina" Ghost Rider   je skvěle zpracován, motorka   - suprová :)
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Tento film mně velice   překvapil při recenzi na   tento film jsem se dosti   obával. ale velice jsem   překvapen naprostá senzace   jak v trikách tak v práci   kamery prostě senzace roku   2007
bud.spencer1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.6.2009
Poprvé jsem Ridera viděl   pouze jako komiks od Marvelů   a nečekal jsem že to i   filmově ztvární to bylo   první co mě překvapilo.   Ovšem ještě větší   zážitek a překvapení bylo   že do toho nasadili tak   skvělého herce jako je   právě Cage.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.5.2009
Nicolas Cage určite nezklamal   v role pekelného Ghost   Ridera.Když se mladý Johny   Blaze upíše ďáblu,aby   zachránil svého otce před   rakovinou,tak se z neho stane   hoříci kostra sloužíci   ďáblovi.Ďábel přicházi   až za x let za Johnym,aby mu   pomoh porazit ďáblova syna a   jeho druhy.Myslím že film   mohl býti trochu delší a   tak trochu víc akčný.Ghost   rider se promění len   parkrát na kostlivce,a i to   mohlo býti lepší.A nekdy my   scény sním přišli smešné   než strašidelné.Moc jsem se   tešil a myslel jsem že dám   9 hvezd.No dal jsem jenom   8,což jsi myslím že jsem   přehnal.Film by jsi   zasloužil tek 6 hvezd,ale   nadchlo mne samotné   spracovaní Ghost   Ridera.Myslím jsi že to   odfláknutá práce není   práve naopak,no mohlo to být   trochu lepší.
Ajanka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.4.2009
Tento film máme doma, dívala   jsem se na něj se synem.   Nicolas Cage jako motorkař   free style mě připadalo   trochu podivný moc mě to k   němu nesedí, ale jako   akční film kde vítězí   dobro docela dobrý.
suil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.4.2009
Film pěkný, efekty   hořícího ghost ridera byly   opravdu dobře udělané,   příběh taky pěkný, ale   začátek by se dal trochu   zkrátit a zbytek filmu   doplnit o více zajímavých   scén. A ta motorka, prostě   super, takovou taky chci!
hledaseniki
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.2.2009
Ghost Rider
Ghost Rider je jeden z   prvních marvelovských   filmů, bohužel je to na něm   znát. Hned v úvodu je nám   vyprávěna legenda, která je   tím stěžejním bodem   celého filmu a je na ní   postaven celý příběh.   Ghost Rider je výborná   postava, jenže ten příběh   nebyl to co by si postava   Ghost Ridera zasloužila.   Prvním problémem je Nicolas   Cage, který v jedné éře   poměrně exceloval, jenže v   posledních letech si vybírá   filmy, které jsou většinou   hodně průměrné, přesto   špatný herec není, jenže   to jeho pojetí bylo dosti   komické, místy mi přišel   až křečovitý a i když se   snaží o vtip tak je jak v   křeči. Na Evu Mendes se   dobře kouká, ale velká   herečka nikdy nebyla a tady   opět nijak nezáří, navíc   je tu jen na ozdobu. Záporák   v podání Wese Bentleyho   nebyl tak úžasný jak jsem   očekávala a ta finální   bitka ke které to po celý   čas směřuje byla hodně   ubohoučká, protože trvala   snad 5 minut. Rychle nabyl,   rychle pozbyl!
Ghost   Rider je jedním slovem   odfláknutý, herecky   špatné, i když je to   možná to nejlepší co film   má, scénář není nijak   slavný, celkový vizuál   hodně lajdácký, protože ta   hořící lebka a spousta   dalších triků působí   někde lacině. Škoda, Ghost   Rider si zasloužil rozhodně   lepší film.
Sparta33
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.2.2009
Luke
Tak tenhle film se mi hodně   líbil,zajímavej   příběh,akce a i trocha toho   napětí..jak to vlastně   celé skončí...N.Cage je   jeden z mých oblíbených   herců...a tenhle film se mi   od neho vážně líbil.
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.2.2009
Nicolas Cage byl ok film   bohužel mohl být lepší   místy jsem se místo abych se   i bál spíš smál kam až   filmaři zašli. Ale je to   celé o efektech , které jsou   slušné.
romarikan
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 31.1.2009
sialeny johnny motorkar telom   a s dusou milujuci nebezpecnu   a sialenu jazdu ,ktory sa meni   na jazdca s horiacou hlavou na   naaaadheeerneeej masine a   bojuje proti zlym zapornym   postavam zo zahrobia(?)mnooo   rozpravka pre deti..
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.11.2008
trošku strašidelný, ale kdo   viděl Constantine tak to je   tak na stejno, ale skvělý   film.. Nemělo by to mít   pokračování podle dialogu   mezi ďáblem a Cagem na konci   si myslím, že by nějaký to   pokračování určitě   nevadilo :-D
Markst
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.10.2008
Další výborná komiksová   předloha,Nicholas Cage jako   Ghost Rider se mi šíleně   líbil viděl jsme ho po   dlouhý době a nezklamal.
Renie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.9.2008
Pokaždé se těším na filmy   podle Marvela a ještě mě   nezklamali. Jen ten začátek   byl takovej nic moc, ale pak   se to rozjelo. Super triky,   někdy až trochu děsivé,   ghost rider má prostě   šmrnc.
Langley
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.9.2008
Tak tahle comicsová adaptace   se řadí bohužel mezi ty   slabší kousky.Nicolas Cage   se netajil tím, že je   velkým fandou Ghost Ridera,   takže o tuhle roli velmi   usiloval.Projektu se chopil   Mark Steven Johnson, který   má na kontě comicsárnu   Daredevila.Koukat se na to   dalo, ale ty triky té   plápolající   lebky?Nezajímavý záporák   Blackheart a Mefistofeles s   nulovým charizmatem.Krásná   Roxanne a ohnivá motorka.
Kmotr95
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.8.2008
Jen odpocinkovy film plnych   celkem dobrych akci, ale to je   tak asi vse. Film ma nudny   pribeh a mnoha dalsich chyb..   jen a jen relax film
Rumenka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.7.2008
Spíš než o horor se jedná   o hororovou pohádku, nebýt   Nicka a super mašiny, je film   o ničem. Vhodné k odpočinku   a nenáročné zábavě.
MARi0
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 30.6.2008
Ghost Rider
Přestože je to moje první   hodnocení filmu, budu se   snažit být co nejvíce   objektivní. Tenhle komiks si   o zfilmování říkal už   dost dlouho a tak není divu,   že se mu dostalo takového   hvězdného obsazení. To je   však jediná kladná věc.   Děj dosti pokulhává, je   krásně průhledný, a když   už se konečně schyluje k   nějaké pořádné bitce,   skončí dřív než začne.   Ďábel Mefisto nevypadá   vůbec ďábelsky a ani se tak   moc nechová (nechá se   převézt kdejakým   smrtelníkem). Moje celkové   hodnocení za 3/10.
vratik7
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.6.2008
Pěknej film s pěknýma   efektama. I Nicolas Cage tomu   něco dodal. Takovej   jednoduchej příběh, ale mě   se líbil.
Rendys
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.6.2008
tehle film se určitě líbil   Nicholas Cage má dobré filmy   někteří lidi nadávaj ale   mě se to líbilo nebylo za   1000 bodů ale za 950 určitě   aspon pro mě
Thomax
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.3.2008
Film na jedno shlédnutí a   pak honem pryč. Protože   podruhé vás to už ničím   nepřekvapí ani nepobaví.   Dost odfláknutá práce, to   platí o hercích i   režisérovi.
Lilisek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.3.2008
Je to pohodový film s   jednoduchým dějem.Nicolas   Cage je velice dobrý herec a   v této roli se mi líbil.Ale   ze všeho nejvíc mě tento   film zaujal svými   vizuálními efekty.Ty   jsou,řekla bych víc než   dobré.
ninus1
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.3.2008
Co k tomuto filmu říct když   jsem viděla trailer- zdál se   mi to být užasný film   chvíli jsem si ještě   počkala než byl na dvd ale   výsledek mě celkem zklamal,   kromě efektů a triků které   byli užasné a líbili se mi   mě nezaujalo vůbec nic,   příběh byl slabej ale za   efekty dávám za 7
Ba.tista
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.3.2008
Film o člověku který   odepíše smlouvu s ďáblem a   ze kterého se stává bájný   jezdec na silné motorce...
Cash89
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.1.2008
Mno jak začít,na tenhle film   mám různý názory.Nápad na   film celkem slušný, herecké   obsazení taky není špatný   a ty triky s motorkou   perfektní ale to je tak   všechno co se mi   líbilo,scénář hrůza   filmový provedení taky   slabota ostatně co bych měl   čekat od režizéra kterej   už pos... dardevila.
holcinazmoravy
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.1.2008
Film je úplně super. Líbil   se mi od začátku až do   konce. Příběh je opravdu   zajímavý, originální a   celkem jednoduchý, takže se   neztrácíte v ději. Herecké   obsazení mi připadne v celku   v pohodě, až na Evu Menndes.   Řekla bych, že se tam moc   nehodila. A musím uznat, že   Nicholas Cage zahraje opravdu   všechno :-)
martas_v
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.12.2007
Perfektní triky, plytký   naivní příběh, Cage tomu   moc nepomohl, protivníci nic   moc. Co dodat, na jedno   zkouknutí.
Krypton
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.11.2007
Tento film byl pro mě celkem   zajímavě zpracován a efekty   ty tam byly fakt super.Hlavní   roli ztvárnil Nicolas Cage   což mě celkem   překvapilo,ale na jednu   stranu se nedá říct že by   se mu ta role nepovedla,ale   představovala bych si do té   role někoho jiného.Já jsem   se na ten film koukla hlavně   protože mě zaujali   ukázky,název a   obsazení.Jinak bych   řekla,že ten film je dobrej   pro ty co žerou komiksi.
davidek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.11.2007
Ač mám Nicolase Cage rád   tak tenhle film ni celkem nic   neřekl. Na druhou stranu   efekty jsou tak dobré, že   dávám aspoň 6*.
vorenus
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.11.2007
Co předvedl Nicolas Cage v   tomhle filmu?Má opravdu   dobře vypracovanou   postavu,ale to se mohu   podívat na Mr.Olympia.Kdo   chce kvalitní film má   smůlu.Je sice pravda,že Eva   Mendes je zatraceně sexy a   střídá jeden výstřih za   druhým,ale to je asi tak   všechno.
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.11.2007
Režisér nás už svým   předchozím komiksovým   skvostem Daredevil   přesvědčil, že komiksové   filmy dělat neumí a tímto   to jen potvrdil. Špatné   triky, špatá akce, špatní   herci.
danavyky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.10.2007
supa
upa skvělej filmek s   výborným obsazením Nicolas   Cage,který bezvadně zvladl   hlavní roli je to graficky   dobře zpracovaný...
Jekky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Tak tenhle film se mi líbil   perfektní provedení a   nečekané obsazení nikolase   kejdže to bych nečekala ale   v tehla roli se mi opravdu   líbil
JaPa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Kdo viděl trailer k tomuto   filmu tak vlastně skouknul   90% akčních scén z celého   filmu. Kdyby v něm nehráli   N. Cage a E. Mendes tak to   bude další tuctový a   průměrný americký film.   Ghostrider určitě nesplnil   moje očekávání, takže   spíše zklamání.
Stilicho
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Miluju choppery, miluju   cruisery. Miluji všechny   motorky a filmy o nich,   žádné motorkářské   dobrodružství nenechám   trčet ladem. Konečně se   taky výrazněji objevil Wes   Bentley od dob American   Beauty, pořád ho považuju   za nadaného herce, i když   jeho dosavadní kariéra   dosáhla vrcholu před osmi   lety. Nádherná Eva Mendes.   Děj, zpracování, dialogy,   kamera nestojí za nic. Ale   efekty jsou super, a proto mi   nezbývá říct nic než:LIVE   TO RIDE, RIDE TO LIVE!!!
silverkey
Hodnocení:
Přidáno: 6.9.2007
Perfekt podívaná.Po těch   trapasech co Cage natočil(Pan   Rosnička,obchodík se smrtí)   konečně pořádnej   film.Prima efekty.Rozhodně   stojí za to film vidět
DaveMH
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.9.2007
Klasický komiksový   příběh, který za svou   kreslenou předlohou lehce   pokulhává... Jednoduchá   zápletka, standartní   herecké výkony a   nadstandartní vizuální   efekty, kvůli kterým stojí   za to Ghost Ridera zkouknout.   Plusy tohoto filmu jsou také   zjištění, že ani americká   policie není všemocná a k   tomu "americký   kovboj" na ohnivém koni   ... Vychází mi pětka ...
tripx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.9.2007
dalsi pruseron dle komixove   predlohy .. paneboze nikolasi   ty musis bejt financne nadne   ze si do toho sel !
efCZa
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.7.2007
jak jsem zjistila, mam ve   zvyku dávat spíše vyšší   známky, ale tentokrát jsem   si řekla DOST. Co tímto   filmem Nicolas Cage myslel   fakt nevím, ale každopádně   spíše nemyslel. OK - o Ghost   Riderovi jsem nikdy předtím   neslyšela, což může být   první chyba, ale o X-menech   jsem před filmem taky   neslyšela a nijak mi to   nevadilo. Jenže co se někde   podaří, jinde   nemusí...výsledkem je pak   kostrbatý nudný příběh,   bez jakékoliv invence a   zábavy. jediným kladem je   právě jen ten Cage, který   zde ale hraje jako komiksák -   veliká gesta, rádoby kruté   pohledy, ale nic víc.   Bohužel se nemůže opřít   ani o dialogy, ani o   "vztah" s Evou   Mendes, která mi připadá   vyloženě tragická. Přesto   oceňuji sem tam malý   záblesk vtipu(i když   většinu už jsme v téměř   té samé podobě už   několikrát jinde viděli) a   ucházející efekty (které   by však měly být již   standardem)...
PS:   horor to tedy není ani   náhodou...
Le_Chuck
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.7.2007
Že sa na panďulákov s   horiacimi hlavami nechodí   kôli príbehu je mi jasné,   že budú mať nejakú tú   traumu, aportujúcu motorku a   nebúde chýbať mentor   šedivý vlas a nevinný   kučeravý černoušek   prežijem. Ale aby som čakal   hodinu 20 na prvú   "akú-takú" akciu   je silná káva aj na   človeka, ktorému sa páčil   Daredevil. Trapné, smiešne,   bez nadsádzky ani o pol   hviezdy lepšie ako tragický   Covenant. Že komix, pche. 30%
gochi
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.5.2007
Ze začátku jsem trochu   napjatě čekala co se z toho   vyklube, ale omyl. Z   očekávání přišel smích   jen co se objevil "   ohnivý jezdec". A druhou   polovinu už jsem jen   znuděně dokoukala. Přála   bych Cageovi už konečně   pořádnou roli! Možná by z   toho šla s dobrou vůlí   udělat dobrá komedie. 30% za   efekty a za NC.
PogoJoe
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Tenhle film srazi spousta (a   to neprehanim) kycovitych a   trapnych napadu, ktere mi   vadily. Take pribeh neni zadny   zazrak. Podle mnohych   avizovanou roztahanost jsem   nezaregistroval. Efekty jsou   zde udelane dobre (obzvlaste   samotna nadherne vyvedena   ohniva lebka alias titulni   hrdina po 'prevteleni'), ale   to je dnes standard. Herecke   obsazeni ujde, Nicholas   Cage=pet hvezdicek. Hudba mi   vubec v hlave neutkvela, tzn.   neprekazi, ale take nezaujme.   Celkovy dojem? Slabsi tri   hvezdicky, ale stale je to   mirne nad prumer... Zadne   ocekavani -> zadne   zklamani, zadne nadseni.
SPECNAS
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Hrůza a děs
Nejstupidnější komiks za   posledních několik let.Jen   se divím že jse na tohle   Nicolas propujčil.Ghost Rider   je hloupoučký, přeplácaný   a triky nejsou nic moc.Dialogy   jsou hloupé, zápletka dosti   podivná a vratká a Cageovo   drsně pozvednuté obočí   taky zrovna neuchvátí.Jednim   slovem prostě Hrůza:(
TSZ
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.4.2007
No nakonec to bylo o něco   lepší než sem   čekal,vizuální stránka   filmu se mi vcelku líbila i   když se nemohu zbavit pocitu   že celé vyznění mohlo být   daleko,ale daleko temnější   a tragičtější.Ale rozumná   délka a celkem povedené   triky učinily tento snímek   docela dobře   koukatelným.Btw.Eva Mendes   musí spát snad s každým   režisérem Hollywoodu,nebo   napadá snad někoho jiný   důvod,proč ji stále   obsazují??? :-)
Sanchez
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.3.2007
Kritika je kritika,ale..
'Ghost Rider' je snad jedním   z nejvíc kritizovaných   filmů, hodně jsem jich   četl, hodně mě odradili   jít do kina, ale nakonec jsem   to zkousnul a s přivřeným   jedním okem si nemohu   stěžovat. Teda mohu,   většina záporných   článků vychází z pravdy,   což souhlasím, ale proč se   zabývat   "hloupostmi", když   vizuální stránka byla   dokonalá, vtipné momentky   byly povedené a herecké   výkony nebyly přeci   nejhorší. Nevím zda reklama   nebo hojná kritika, ale   kinosál praskal ve švech.   Lidé z mého okolí oplívali   nadšením a já osobně se   také dobře bavil. Osobně   mě tento film příjemně   překvapil a to v pozitivním   slova smyslu.
A zda   Mark Steven Johnson zkazil   nadějný komiks netuším, z   mého pohledu určitě ne. Pro   mě je tento snímek dobře   odvedená práce s hodně   chybkama, které se dají   jednoduše přehlídnout.
dave86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.3.2007
Tak tenhle film od kritiky moc   chvalné hodnocení nedostal a   nedostane. Já, ale musím za   sebe říct, že se mi to   líbilo víc než ostatní   zpracování marvelovských   komixů. Obrovské mínus je   délka. 90min. je opravdu   málo. O hereckých výkonech   se bavit nebudu, protože   tento film o žádných   výkonech ani nechce být. A   podle mě je Nicolas Cage   lepší než předloha.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih30529minih30529Loupež po italsku (1969) 
The Italian Job n
minih69771minih69771Ve Spessartu opět straší! (2010) [TV film] 
Im Spessart sind die Geister los n
minih126002minih126002Cell (2016) 
Cell n
minih82333minih82333Bastardi III (2012) 
Bastardi III n
minih4224minih4224La bestia uccide a sangue freddo (1971) 
La bestia uccide a sangue freddo n
minih39899minih39899Smrt na dálnici (2004) 
Highwaymen n
minih82724minih82724Sektor 7 (2011) 
7 gwanggu n
minih48783minih48783Bent (1997) 
Bent n
minih136360minih136360Jeden průšvih za druhým (2015) [TV film] 
Bad Hair Day n
minih144631minih144631Sezn@mka (2016) 
Sezn@mka n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Ghost Rider 2 (2012)

 Ghost Rider 2 (2012)
Ghost Rider 2 n
Ghost Rider: Spirit of Vengeance
Žánr: akční / horor / komiks
Země: Spojené státy americké / Spojené arabské emiráty
Režie: Mark Neveldine, Brian Taylor

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Branky, body, vteřiny (1956) [...

19:56 - 20:05

0 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - --

19:50 - 20:00

6 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

26 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Showtime

19:55 - 20:15

1 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190566
Osobností: 697848
Fotografií: 763974
Plakátů: 376593
Obsahů a biografií: 178282

Poslední komentáře

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10