reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 17.1.2017 a svátek má Drahoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Gangsterova milenka

La pupa del gangster

Další název:
Gangsterova loutka; Gangsterovo děvče; Get Rita; Gun Moll; La pépée du gangster; Lady of the Evening; Poopsie & Co.; Sex Pot
Žánr:
Rok:
1975
Délka:
90 minut
„Půvabná prostitutka je nucena pracovat pro mafiána. Když její šéf spáchá vraždu, pokusí se ho podvést, ale on se o jejích plánech dozví.“

Celkové hodnocení filmu Gangsterova milenka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.1% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.6.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.5.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.5.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.1.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.5.2010
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.12.2016
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.12.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2016
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.12.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.7.2010
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.2.2009
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
d.svatava
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.12.2016
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih103056minih103056Thompsonovi: Hlad po krvi (2012) 
The Thompsons n
minih72066minih72066Grandle (1979) [TV inscenace] 
Grandle n
minih100131minih100131Inspektor Regan (2012) 
The Sweeney n
minih34866minih34866Kostnice (1970) 
Kostnice n
minih44225minih44225František je děvkař (2008) 
František je děvkař n
minih24272minih24272Železný kříž (1976) 
Cross of Iron n
minih46799minih46799Tajemství And (1999) 
Secret of the Andes n
minih28218minih28218Anděl Exit (2000) 
Anděl Exit n
minih40674minih40674Základ rodiny (2005) 
The Family Stone n
minih25209minih25209Citová výchova jednej Dáše (1980) 
Citová výchova jednej Dáše n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.1 %
6   - curil
7   - jarda53
8   - clara.bow
8   - pataamat
3   - Agostino
8   - Bara.40
6   - PORTER
8   - Nasudr
7   - melakara
8   - fred.appl
10 - oulisna
7   - Johnny1
8   - Zdenek13
10 - mary.charl
6   - d.svatava
7   - jjano

TV Program

ČT1 - Humoriády Felixe Holzmanna

14:55 - 15:50

1 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

ČT2 - Vyhnáni po Chartě: Ondřej Koho...

14:40 - 15:10

16 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:05 - 15:00

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

14:30 - 15:25

26 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140486
Osobností: 602443
Fotografií: 520513
Plakátů: 252094
Obsahů a biografií: 129534

Poslední komentáře

Rallye smrti: Peklo na zemi (201...

Rallye smrti: Peklo na zemi
Ježíšek 2016:) Prostě to   posunuli o level dál, ne   nezbytně výš. Jízdu ve   stylu předchozích   přemístili jinam; dodali   zajímavou pointu. více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 7 / 10

Miláček pluku (1931)

Miláček pluku
Film je dens už starý   téměř pětaosmdesát let,   ale přece jenom něco milého   ze starých časů v něm   zůstalo. Ve své době dva   čeští více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Temný válečník (2006)

Temný válečník
Ježíšek 2016:) A hodně   ulítl:( Komentuji jen proto,   aby tu nějaký komentář   vůbec byl: kdo chce akční   film, ať se tomuhle vyhne. Je   to více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 2 / 10

Claire in Motion (2016)

Claire in Motion
Claire je jistá sama sebou,   své práce a své rodiny.   Jakmile ale náhle zmizí   její manžel, objeví se   kolem něho tajemství a   záhady, že více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Ultraviolet (2006)

Ultraviolet
Já ti nevim...umí Milla   Jovovich něco jinýho, než   ukazovat plochý hrudníček,   sekat hlavy, střílet zombie?   Je to pořád na jedno kopyto.   Jedinou slušnou roli měla   asi jenom v Pátém elementu.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.777/0.747