Duben
ohodnotit

Gangster Squad - Lovci mafie

Gangster Squad

Další název:
Lovci Gangstrov (SK) / Lovci mafie
Žánr:
Rok:
2013
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
31.1.2013
„Beze jména. Bez identity. Bez lítosti.“

Obsah filmu Gangster Squad - Lovci mafie

 
Mafián Mickey Cohen platil v polovině 20. století za nejmocnějšího a také nejbrutálnějšího bosse na západním pobřeží Spojených států. Učil se od Al Capona a v Los Angeles kontroloval kšefty s drogami, prostituci i odbory. Město se tak ocitá pod jeho nadvládou. Má pod palcem skoro všechny, včetně policie a soudů. Jedinou výjimku tvoří policejní náčelník, který pověří seržanty O'Maru a Wooterse sestavením speciálního týmu pěti nebo šesti mužů, kteří se pokusí zničit Cohenovo impérium, aniž by měli oficiálně něco společného s policií.

Zdroj: Nova

 
Související odkazy
 
 
 
RECENZE: Sean Penn a Josh Brolin tančí v gangsterce Lovci mafie mezi kulkami

Ve filmu nazvaném Gangster Squad - Lovci mafie, který jde do tuzemských kin, zkříží zbraně Sean Penn a Josh Brolin, nejlépe však hraje poválečné retro. číst dál

Hodnocení: 60 %

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Ruben FleischerRuben Fleischer  
hraje:
Josh BrolinJosh Brolin.....John O'Mara [45]   
Ryan GoslingRyan Gosling.....seržant Jerry Wooters [32]   
Sean PennSean Penn.....Mickey Cohen [52]   
Nick NolteNick Nolte.....Bill Parker [73]   
Emma StoneEmma Stone..... Grace Faradayová [24]   
Anthony MackieAnthony Mackie..... Coleman Harris [33]   
Giovanni RibisiGiovanni Ribisi..... Conway Keeler [38]   
Michael PeñaMichael Peña.....Navidad Ramirez [37]   
Josh PenceJosh Pence..... Darryl Gates [30]   
Robert PatrickRobert Patrick.....Max Kennard [54]   
Frank GrilloFrank Grillo.....Jimmy [49]   
Jon PolitoJon Polito..... Dragna [62]   
Sullivan StapletonSullivan Stapleton.....Jack Whalen [35]   
Wade WilliamsWade Williams.....Rourke [51]   
Troy GarityTroy Garity.....Wrevock [39]   
Jonny CoyneJonny Coyne..... Grimes   
scénář:
Will BeallWill Beall  
námět:
Paul LiebermanPaul Lieberman.....kniha Lovci mafie ("Tales of the Gangster Squad", 2012, česky nakl. Plus, Praha 2013)   
hudba:
Steve JablonskySteve Jablonsky.....různé skladby a písně [42]   
kamera:
Dion BeebeDion Beebe  
střih:
Alan BaumgartenAlan Baumgarten  
James HerbertJames Herbert  
dvd obal trailer
Oficiální stránka:
gangstersquad.warnerbr...
 
 
Distributor v ČR:
Warner Bros. ČR
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Formát:
širokoúhlý
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno, s titulky
 
 
Zvuk:
Dolby Digital Datasat
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Gangster Squad - Lovci mafie >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

PROCESOR
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.2.2024
PROCESOR!
Filmů o mafiánech je spousta, tady tento snímek   mapuje lovce mafiánů. Že to budou policisté,   kteří se musí pohybovat za hranou zákona, aby   jejich snažení mělo výsledný tah je zřejmé.   Za mě to byl poctivý akční nářez.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.12.2016
Pár statočných v Los Angeles
Sean Peen sa mi celkom pozdával, tie jeho výrazy   hovorili za všetko. Všetkému ale kraľoval Ryan   Gosling, excelentný výkon. Naopak, Josh Brolin   bola katastrofa. Tie jeho motivačné hlášky by   nezapôsobili ani na človeka pred skokom zo   šiesteho poschodia, jeho výrazy taktiež   hovorili za všetko. Bola by to dobrá gangsterka,   keby hlavne celým stredom filmu sa netiahlo mnoho   neuveriteľných momentov. Problém bol, že   O´Mara sa do všetkého vrhal bezhlavo a vždy im   to náhodne vychádzalo. Jednoducho neuveriteľná   skutočnosť, že podľa skutočnosti. Všade   nechávali plno svedkov a v reále by sa neutajili   a keď áno, tak by ich zabil O´Mara jeho   nezmyselnými akciami bez rozumu, aspoň že mu to   Wooters vytýkal. Záver síce taktiež ťažko   uveriteľný, ale bola to aspoň silno akčná   lomenica
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.11.2016
Přijde mi, že už jsem všechno někde   viděla... ale kupodivu mi to až tak nevadilo.   Herci jsou výborní, drží se svých charakterů   a všechno to klape. Mohli bychom příct, že je   všechno tak trošku klišoidní,   předvídatelné, ale nakonec to vlastně vůbec   nevadí.
roox
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.11.2015
„Gangster Squad“ je skvělou oddechovkou
Přestože je plný klišé a pod rouškou   „skutečného příběhu“ si na noir   gangsterku víc hraje, než jí ve skutečnosti   je, na takové filmy se zkrátka vždy dobře   dívá. Konec filmu pohladí po duši a jeho   průběh, díky hereckému umění všech   protagonistů a především démonického Seana   Penna, který hraje mafiánského bosse, jako by   se jím narodil, rozhodně neurazí.
TradeCZ
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.5.2014
Gangsterka, kde už bych raději fandil   "gangsterům" než praktikám   policistů, kteří za prodej konopí a jiných   drog zabíjejí stovky kumpánů včetně barmanů   a jiných jednoho mafiána, místo toho aby tedy   raději zabili přímo jeho...
wena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.10.2013
Gangsterka jak má být . Spousta střílení ,   zloduchů , podplacených politiků a policistů   ale hlavně pár těch pro které je zákon vše .
Kares86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.9.2013
Mafiánci
Tento snímek mě opravdu oslnil. Občas   trošičku přehnané, ale madruhou stranu se   celý film něco děje. Jeden z mála filmů ke   kterému se rád vrárím.
Petantino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.9.2013
Mám rád snímky, ve kterých se skupinka   naštvaných správňáků postaví systému, o   kterém si ostatní myslí, že s ním nelze nic   dělat. Takovým snímkům jsem ochoten odpustit i   nějaký ten podraz na logiku a užívám si je.   Lovci mafie jsou zkrátka týmem skutečných   sympaťáků, rozkošně vzteklý mafián   rozhodně je soupeřem na úrovni, ale já bych   vyzvedl zejména ženské role - Grace má   zkrátka všechno, za co by chlap měl umět   bojovat a dokonalost chápavé paní O'Maraové je   naprosto neskutečná. Obvykle mne čas strávený   s mafiány moc nebaví, ale tady se jim   nakopávají zadnice a to mě baví.
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.8.2013
Skvělé herecké obsazení, akční scény a   triky. Nechápu zde narážky na Seana Penna,   podle mě svou roli zahrál skvěle a ikdyž je   malé postavy, jeho výkon se mi velice líbil.   Ostatní, jako Josh Brolin, Ryan Gossling, Robert   Patrick, krásná Emma Stone a další byli   taktéž skvělý. Nicméně stereotyp se tu   nezapře. Už od první akční scény jsem si   říkal, že film možná nebude tolik dobrý,   protože se bude jednat zase o stejný typ,   kterých bylo natočeno spousty. Snímek je   podobný Veřejným nepřátelům, ale ti byli   reálnější.
V úvodních titulcích se píše,   že je film podle zkutečnosti. No, nevím,   nějaké scény mi tam přišli přehnané, jako   třeba akční scéna na konci, kde mi to silně   připomínalo duel Vitto Scalleta VS Carlo Falcone   ze hry Mafie II. Ale při promítání jsem se   bavil. Sympatičtí herci, dobrý režisér a   akce, kromě té poslední. Film mi přišel k   chuti.
ras84
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.5.2013
Lovci gangstrov - Gangster Squad (2013)
tak toto mi sadlo presne do rany, vaše   velebnosti. oldschoolovo poňatá gangsterka v   popkornovom kabáte dnešnej doby. kto čaká   nových de palmovych nepodplatiteľných, ten sa   sklame, kto chce len trocha modernej zábavy v   starom kabáte, ten si užije. Film trpí   všetkými neduhmi klasického blockbusteru -   jednoduchý priamočiary scenár, plejáda super   hercov sa promenáduje po plátne a rozsýpa tupé   a prefláknuté hlášky, litre krvy dokresľujú   efektné kamerové filtre a to všetko podmazáva   zašlá hudba doby. ALE čert to ber. na výsledok   sa krásne pozerá, film nemá hluché miesta,   hercom to ide, hlášky fungujú, akcia nekončí   a hlavne - konečne sa na plátne mydlia starí   testosterónom navalení elegáni s thompsonmi a   nie CGI roboty s lasermi. takto si predstavujem   modernú gangsterku pre bežného spotrebiteľa.   áno, inteligenti zaplačú, ale oni majú svoje   vysoko "umelecké" filmy.

+   permanentná akcia
+ emma stone je sladučká ako   cukríček
+ prekvapivo dobre použité   spomaľovačky a kamerové filtre. v tomto filme   mi vôbec nevadili
+ hudba
+/- málo napätia   (na jednej strane je to fajn, akcia beží, na   strane druhej, cnie sa mi za starými   gangsterkami)
+/- slabo vykreslené charaktery   (zas ako predtým, na jednej strane dobré pre   akciu, na druhej strane to uberá filmu na   váhe)
+/- kolísavá atmosféera (ako pri   predošlých +/-)
- nevyužitý potenciál   skvelých hercov (najmä penn ako záporák je na   zaplakanie)
- asi najväčšie mínus, pre ktoré   mám chuť zraziť aspoň 2*. scenáristické   diery! nebudem spoilerovať, ale pár scén naviac   a film by mal omnoho hutnejšiu atmosféru a   neubralo by mu to na akčnosti.

výsledný   efekt? ak nebudete mať vysoké očakávania a   cchete sa pobaviť, do toho. ak chcete slušnú a   kvalitnú gangsterku zo starej školy, obzrite sa   inde.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih157045minih157045Operace Entebbe (2018) 
Entebbe n
minih14874minih14874Ohnivý ring (1991) 
Ring Of Fire n
minih168087minih168087Téměř dokonalá tajemství (2019) 
Das perfekte Geheimnis n
minih164925minih164925Chata (2019) 
The Lodge n
minih134543minih134543Mannaja (1977) 
Mannaja n
minih6327minih6327Discopříběh (1987) 
Discopříběh n
minih55945minih55945Nekromancie (2009) 
Necromentia n
minih109646minih10964622 Jump Street (2014) 
22 Jump Street n
minih115606minih115606Loft (2014) 
The Loft n
minih91830minih91830Holy Motors (2012) [DCP] 
Holy Motors n


Hodnocení:n12345678910
Gangster Squad - Lovci mafie (2013)Gangster Squad - Lovci mafie (2013)Gangster Squad - Lovci mafie (2013)Gangster Squad - Lovci mafie (2013)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178298

Poslední komentáře

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10