reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Gambit

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.10.2012
Petantino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.8.2013
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.1.2010
CyberMageFroll.LF
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.5.2015
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.4.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.4.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2011
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.3.2016
PitrsM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.10.2016
Bernhardiner
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.3.2015
hell99
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.2.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28401minih28401Agent v sukni (2000) 
Big Momma's House n
minih5661minih5661Člověk obojživelník (1962) 
Čelovek-amfibija n
minih23266minih23266West Side Story (1961) 
West Side Story n
minih4068minih4068Billy Madison (1995) 
Billy Madison n
minih24974minih24974The Postman - Posel budoucnosti (1997) 
The Postman n
minih36656minih36656Adamovo tajemství (2003) 
Young Adam n
minih34788minih34788Barbie Růženka (2002) [Video] 
Barbie as Rapunzel n
minih12189minih12189Maxipes Fík (1975) [TV seriál] 
Maxipes Fík n
minih45737minih45737Anakonda: Krvavá cesta (2008) [TV film] 
Anaconda 4: Trail of Blood n
minih48199minih48199Bláznivá střela – Amerika v ohrožení (2008) 
An American Carol n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.2 %
7   - Erkul
8   - Petantino
4   - Agostino
8   - CyberMageF
7   - satyr
7   - Kycky
6   - rosta12
8   - Johnny1
9   - pehe
8   - PitrsM
9   - Bernhardin
8   - hell99

TV Program

ČT1 - Konec semestru (1974) [TV insc...

14:45 - 15:45

21 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

15:05 - 15:35

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

13:55 - 15:20

71 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

16 minut již uběhlo
114 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.255/0.229