reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Galaktický gigolo

Galactic gigolo

Rok:
1988
Délka:
80 minut
„Mimozemšťané zjistí, že Země je velice zábavná planeta...“

Celkové hodnocení filmu Galaktický gigolo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.4.2010
nufik001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.6.2014
renod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.2.2009
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47282minih47282Elisina dcera - Návrat na Rivombrosu (2007) 
Figlia di Elisa - Ritorno a Rivombrosa, La n
minih29662minih29662Klub sráčů (2000) 
Kevin & Perry Go Large n
minih20580minih20580Tančírna (1983) 
Le Bal n
minih20617minih20617Tanková brigáda (1955) 
n
minih5136minih5136Císařův pekař a pekařův císař (1951) 
Císařův pekař a pekařův císař n
minih43916minih43916Pán much (1990) 
Lord of the Flies n
minih55002minih55002Hvězdná brána: Pravdivý příběh (2006) 
Stargate SG-1: True Science n
minih45388minih45388Polibek vraha (1998) [TV film] 
Kuß des Killers , Der n
minih39231minih39231Království zimních pohádek (2004) 
Winter Wonderland n
minih43309minih43309Děti z Kouřové hory (1979) [TV seriál] 
Children of Fire Mountain n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.9 %
5   - Agostino
5   - satyr
10 - nufik001
4   - renod
4   - gyzmo
2   - sekkos
7   - Status

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

44 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Zvířecí mazl...

17:20 - 18:15

4 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

4 minut již uběhlo
126 minut zbývá do konce

Prima - Karolína, domácí kuchařka (201...

17:00 - 17:35

24 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.916/0.895