Duben
ohodnotit

Freddy vs. Jason

Další název:
Freddy proti Jasonovi; Freddy versus Jason; A Nightmare on Friday the 13th; A Nightmare on Elm Street Part 8; Friday the 13th Part XI
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
97 minut

Komentáře k filmu Freddy vs. Jason

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 43
Deviant_Girl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.7.2022
Dvě hororové legendy proti sobě
Tenhle film splnil dětský   sen mnoha fandů obou   hororových sérií. Škoda   jen že se tu neobjevili i   ostatní slasher vrazi   (Pinhead, Chucky, Ash, Mike   Myers a Leatherface). Ale i   tak jsem ráda aspoň za   Freddyho a Jasona. Vedle AvP   jediný crossover v hororech.   A obě postavy neztratili nic   ze svého charakteru ani   humoru. Jsem ráda že tu byli   oba zahraný jejich dvorními   herci. Konec filmu poukazoval   na možnou dvojku která sice   nevznikla. Ale buďme rádi   aspoň za tenhle film.
Xpojntman
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.11.2015
Freddy Krueger versus Jason   Vorhees..souboj gigantů, kde   je málo obnažených   teenegerek, ale za to docela   dost krve a akce.
mark120
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.6.2015
freddy vs jason
freddy vs jason dobre spojit   dva skvěle horory spolu   freddy byl silnější ale   jason měl taky umřit 100%
mark20185
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.3.2015
freddy vs jason
vyborny film od začatku do   konce freddy byl pořad   srandovní a jason stou svoji   mačetou doporučuji fandum   patku třinacteho a noční   mury v elm street jěště tam   chyběl michael myers
Dexterman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.1.2014
Dobrý pokus spojit dva   světově známe vrahy a   celkem to vyšlo z tohoto   filmu se inspirovalo moc   amaterských filmů o vrazích   jako jsou freddy nebo jason
Helled
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.9.2013
Horor/Fantasy
další díl tentokrát se v   něm utkají dva legendární   slasherový zabijaci je to   prostě skvělé jak se freddy   zavrtal do mysly Jasona a   připoměl mu jak se utopil to   bylo best nebo na konci jak   Jason nesl hlavu freddyho a   freddyho hlava mrkla on musí   v každém díle udělat   nějakou šaškárnu
Nikii
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.9.2013
Konečně dobrý snímek!
No konečně po dlouhé době   je tu povedený snímek s   Jasonem. No a už dokonce i se   samotným "vládce   snů" Freddym Kruegerem!   Je skvělé, že dali dva   masové zabijáky do jednoho   filmu. Freddy Jasona využije   a nakonec si ještě dají do   držky! Konečně povedený   snímek i s Freddym... ta   jeho smrt... no, nic moc.   Scéna, kdy Freddy příjde   jako jakýsi brouk s vodní   dýmkou... no tak to už bylo   přitažené za vlasy, né?!
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2013
Dobrý nápad na střetnutí   dvou zabijáckých legend v   jednom filmu.Opět nebude   chybět dost vyděšených a   následně propíchnutých   nebo rozsekaných obětí a   navíc boj mezi Freddym a   Jasonem.Dobré efekty a sem   tam humorné situace.
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.1.2012
Noční můra v pátek třináctého
Ve všech ohledech naprosto   geniální crossover, který   vynikajícím způsobem   zakončuje slavné hororové   série Noční můra v Elm   Street a Pátek   třináctého.
A tahle   výborná bitka, která proti   sobě postaví věčně   hláškující Freddyho a   tichého kosyče Jasona   tvůrcům vážně vyšla.
Je to výborná akční   komedie, u které jsem se   bavil od začátku až do   konce. Navnadil mě hned   začátek, kdy Freddyho   upálili a on pak našel   Jasona, který se dostal na   Elm Street, aby pro něj   zabíjel.
Není už   třeba chválit výborný   výkon Roberta Englunda, je   ale vidět. jak si opět roli   užíval. A Monica Keena je   vážně sexy...
Hláškování bylo   vážně skvělé, bavilo mě   to sledovat. Nejlepší ale   byla druhá část, kdy Freddy   a Jason nepředstavitelným   způsobem proti sobě bojují.   Jednou má navrch Jason,   jednou Freddy, který to vždy   proloží něčím humorným.   Celou dobu jsem fandil   Freddymu, který je lepší v   mnoha směrech, i když jsem   už předem věděl, jak to   skončí, nebyl jsem úplně   zklamán. Závěrečná   scéna, kdy Jason leze z vody   a Freddy mrkne, byla   geniální. Stoprocentní   nadšení, vážně to dopadlo   výborně.
ergotoxin
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.1.2012
Zakončení klasických sérií, jak má být
Crossover slasherových klasik   s velmi vydařenou akcí;   souboje Freddyho a Jasona   skutečně nemají chybu a   přitom se jedná o něco, co   jsme na filmovém plátně   ještě neviděli. Film se   hned žene do akce, což   bohužel působí velmi   uspěchaně. Herecké   obsazení je ucházející, i   když především Monica   Keena chvílemi neskutečně   přehrává. Na to vše jsme   ale z předchozích filmů   zvyklí. Hlavní je, že ti   skuteční hlavní   protagonisté (tj. Freddy a   Jason) jsou v kondici, v jaké   dlouho nebyli!

Já osobně si k tomuto   snímku vybudoval velmi   vřelý vztah; určitě proto,   že se na plátně setkává   Jasonova brutalita s Freddyho   humorem a mazaností; zčásti   možná i proto, že mi jsou   protagonisté oproti   předchozím dílům   generačně blízcí. Pro   fanoušky Freddyho i Jasona   9/10, jinak spíše 7/10   :-)

Nejlepší   scény: Rave párty (brutalita   větší než na CzechTeku) a   závěrečný souboj.

Dodatek: Český   dabing je spíše na škodu.   Ne že by byl nekvalitní,   nicméně překlad je   chvílemi nepřesný.   Rozhodně doporučuji   původní anglickou verzi.
papamidnight
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.12.2011
freddy je zpet,a je lepsi nez   kdykoli pred tim.ale na   chudacka freddyho uz   zapomely,to je u magora z   nouzema misto prstu na   povazenou.ale freddy je   kulisak presvedci jasona aby   pro nej zabijel jenze jason   zabiji dal a to se freddymu   nelibi jsou to prece jeho   deti.a tak se stretnou dve   hororove ikony v epicke bytve   takhle si predstavuju pravou   hororovou zabavu
Robinson
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.9.2011
10/10 a nemůžu jinak. Pocta   těm největším slasherovým   legendám. Neskutečně   svižný, zábavný, akční,   prostě skvělý film, navíc   pěkně krvavý a k tomu je to   ještě sranda. Co víc si   můžu přát. Freddy je   pořád vtipnej, Jason sice   neumí chodit jako Kane   Hodder, ale stále je   neskutečně charismatickej.   Technická stránka taktéž   skvělá, hudba naprosto   parádní. To, že se občas   objeví méně povedený   digitální trik, vůbec   neřeším. Nejde hodnotit   objektivně. Srdeční   záležitost.
Langley
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.6.2011
Svěžím dojmem působí   tento snímek a je lepší,   že se tvůrci rozhodli   obsadit další známou   hororovou postavu – Jasona a   postavit ho proti   Freddymu.Ostatně další   příběh se samotným Freddym   by mi už přišel možná   jako zbytečnost.Dobré zde   je, že už od začátku se   něco děje, náznak   atmosféry je znát.Titul   nabízí vše, co se od něj   očekává, nijak zvláště   nevybočuje ze zaběhnutých   kolejí a snaží se dát   publiku to, co chce,   počínaje pár odhalených   ženských předností po   krvavé lázně konče.Englund   si roli Freddyho opět   užívá na maximum a srší   charismatem.Jeho němý sok   Jason se ale také činí,   zvláště v porcování   obětí je dosti   pečlivý.Hlavní hrdinka s   půvabně vyvinutými vnadami   s ostatními postavami tvoří   obal, kdežto ti dva zlí   hoši jádro.Příjemným   zážitkem je provázání s   oběma sériemi a držení se   kontextu.Soubojů s oběma   protagonisty mohlo být více,   ale i tak je to výrazné   zpestření za asistence   řízné muziky.Některé   momentky ve filmu mne trošku   zneklidnily a zápletka také   mohla být více vypilovaná,   ale tvůrci si s tím nijak   nelámali hlavu.Nicméně,   nyní když jsem viděl už   všechny Noční můry zvedám   hodnocení z původních   třech hvězdiček na   důstojných šest.
enejčel
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.4.2011
Krvavé, triky na prd, trapný děj
Film byl podle mě natočen   zbytečně, nevím kolik si   tato blbost vydělala, ale   typuji, že balík to   nebyl.
Začínáto   Freddym, který divákovi   vypráví jak vraždil ve   filmech Noční můra v Elm   street a pak si řekne, že   chce znovu nahnat strach.   Vleze svému novému   kámošovi do snu, tam mu v   převlečení za jeho matku   nakuká, aby šel vraždit do   Elm street a příběh   začíná. Jason bude vraždit   i Freddyho oběti a tak se   Jasona pokusí zneškodnit,   což mu samozřejmě   nevíde.
Freddy bude   opět jako vždy přivezen do   reality, kde se utká s   Jasonem. Oba dva chcípnou a   filmu je konec.

Jako další mínus jsou   triky, zvlášť u Freddyho,   který má hrozně udělanou   masku a také pár postav bylo   na ic, jako ta černoška,   která se směšně vysmívá   Freddymu a pak schytá ránu   od Jasona a to nejhorší ve   filmu je až moc krve.
Prostě nepěkný film.

Noční můra v   Elm street 1 je pěkná,   ostatní díly jsem neviděl   kromě té z roku 2010, ta je   lepší jak trikově tak   hororem, což tohle není a   pátek třináctého je   úplně debi*ní.
Freddy úspěch má, ale   Jasona jako úspěch neberu,   protože Pátek třínáctého   z roku 1980 je na pytel.
Faustka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2010
Pro boj zblízka si nemohl   Freddy(expert na nespavost)   vybrat nikoho lepšího,než   Jasona(znalce vodních sportů   a sečných zbraní),který se   mu směle vyrovná...v mnohém   i předčí. Vždyť jsou oba   zkušení borci,kteří do   svých   šarvátek(zapomnění,je   horší než smrt) vkládají   všechen svůj um vyvinutý   léty aktivní   činnosti...dají se proto   navždy vytěsnit z   paměti...NE.
Steawi
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.6.2010
Ani zklamání ani   překvapení.Trošku mi je   líto,že tyto legendární   vrazi nevraždili v tomto   hororu společně,ale proti   sobě.I když to by zápletka   byla v podstatě   nijaká.Typický konec pro   Jasona,vyleze jako vždy z   vody.Dokoukal jsem to   dokonce,ale mnohem víc se   těším na dokumentární   film o Jasonovi.
wena
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.5.2010
Tak teda nevím proč někdo   má zájem na tom aby Janson a   Freddy vraždilý spolu ale   úroč ne.Není to nijak   lekavé a už vůbec není   strašidelné.Má to docela   laciné scény.Na konci   předlouhý boj kde si to mezi   sebou rozdají dva   legendární vrazi.Doufám že   už nikoho nenapadne točit   druhou část tohoto   podivného slepeného   paskvilu.
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.4.2010
Freddy vs. Jason
Ti co viděli devátý díl   série Pátku třináctého s   názvem Jason jde do pekla   nemůžou být překvapeni,   že dvě legendární postavy   poměří své síly, i když   já jsem se divila, že to   trvalo tak dlouho. Nápad je   to vskutku báječný, teď   jde jen o realizaci, Freddy   patřil vždycky k mým   oblíbeným hororovým   postavám on má prostě   šmrnc a charisma, hláškuje   jedna báseň ostatně stejně   jako v každém díle a Jason   ten je mu solidním soupeřem,   on toho sice moc nenamluví,   ale jeho činy mluví za vše!   Banda středoškoláků to už   je trošku klišé, ale co,   když to funguje, tak proč   ne. Robert Englund si svou   roli po letech vychutnával a   co víc, vypadá to tak, že   Freddy neměl žádnou pauzu a   je stále ve formě a to je   co říct, když vezme v   potaz, že jde o dlouholetou   pauzu.
Soubojů tam   bylo mnoho, jen mi přišlo,   že to tryskání krve bylo   trochu moc, kolik červené   tekutiny použili, to by mě   vážně zajímalo. Jinak   tenhle film je spíše pro   příznivce hlavních hrdinů   Jason&Freddy. Co se týče   triků to byla trošku   slabota, čekala bych trochu   víc, přesto jde o solidní   krvavou jízdu při které   fandíte daleko víc   záporákům než bandě   středoškoláků.
Darilla
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.1.2010
Poprvé jsem to shlédla před   nedávnem a zaujalo mě to.   Není problém si to pustit   znovu, například s tím, kdo   to ještě neviděl. Fandila   jsem Jasonovi
Warrior7
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.1.2010
Celkem solidní teenage   masakr, od kterého jsem ale   čekal trochu víc. Dějová   linie filmu je snadno   odhadnutelná, tudíž se   začnete po nějaké době   nudit a jenom čekat na   konečný souboj mezi   těmito dvěma nesmrtelnými   hororovými postavami.   Režiséři si raději   nechali tak trochu   pootevřený konec, kdyby se   našel někdo další, kdo   by chtěl natočit   pokračování. I když   nevím, jestli se někdo   takový najde, když tento   film byl s nadsákou   řečeno propadák. No   necháme se překvapit...
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.7.2009
Není to vúbec špatný   film,v kterém se nacházejí   kultovní masový vrazi Freddy   Krueger a Jason Voorhees.Tady   svedou souboj mezi   sebou.Závěr filmu je opravdu   skvělý.Je pátek   třinácteho a Jason je ve   sne.Kdo vyhraje?Kdo je   lepší?Film má otevřený   konec,neco jako AVP,kde se   také spojili dva kulty   hororů.
Defied_Master
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.4.2009
Celkem solidní teenage   masakr, od kterého jsem ale   čekal trochu víc. Dějová   linie filmu je snadno   odhadnutelná, tudíž se   začnete po nějaké době   nudit a jenom čekat na   konečný souboj mezi těmito   dvěma nesmrtelnými   hororovými postavami.   Režiséři si raději nechali   tak trochu pootevřený konec,   kdyby se našel někdo   další, kdo by chtěl   natočit pokračování. I   když nevím, jestli se někdo   takový najde, když tento   film byl s nadsákou řečeno   propadák. No necháme se   překvapit...
LenC2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.2.2009
Freddy versus Jason je po   delší době trošku   vydařený horůrek o   známých ikonách tohoto   žánru. Freddymu zbývá   jediná možnost jak Elm   Street opět zakrvácet a   požádal známého zabijáka   s mačetou Jasona o výpomoc,   ale Jason neví kdy předtat   tak na Freddyho nezbývá   tolik obětí jak si   představoval film vyvrcholí   soubojem mezi Freddym a   Jasonem. Kdo zvítězil? a   přežil? vpodstatě film má   otevřený konec.
marci22
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.1.2009
tento horor patří mezi mé   první.je to sice dobrej   film,ale Freddy je lepší v   Nočních můrách a Jason v   Pátcích 13 u Crystal   lake.
nej   scéna:říznutí černošky   Kii-ta byla moje postava   které sem fandil
BiTch_
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.12.2008
Souboj titánů!!!
Tyto dva maniaky netřeba   představovat.Freddy Kruger a   Jason Voorhees,dvě   legendární ikony a tahouni   dvou dlouhých a uspěšných   sérií.Upřímě Freddy byl   dobrej jen v jedničce zbytek   už byla taková blbost.Jason   mel víc lepších filmů.
Příběh je dobrej a ve   filmu je všechno vysvětleno   (z vetšiny to vysvetlí   Freddy).Ve filmu je spousta   zajímavých až   originálních nápadů   (sanatorium pro přeživší   deti,rave party,Freddy jako   Jasonova máti) a   závěrečný souboj je   opravdu krvavý masakr.Ale a   to je opravdu ALE nešlo si   nevšimnout že hlavní hvezda   je Freddy a Jason byl prostě   jen dvojka,pejsek co nakonec   začne kousat a to me mrzí   protože Jason si za ta léta   vyvraždil post absolutní   jedničky!!!!Muj celkový   dojem z filmu to ale   nekazí,nejsem tak náročnej   a dávám 90%!!!
Kmotr95
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 17.11.2008
Dvě známé hororové postavy   v jednom filmu.. Fredy Krueger   z filmu Noční můra v Elm   Street a proti němu Jason.  
Vypadá to dobře, ale   je to pravej opak..naprostá   blbost!!!
Prasoid
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Akce pro teenagery,
laciná kasička na peníze   pro pamětníky. Pro mě něco   mezi. Podíval jsem se,   pobavil, ale příště už si   zhlédnutí rozmyslím.
Wain
Hodnocení:
Přidáno: 12.6.2008
otázka
chtěl bych se zeptat jak to   dopadne vyhraje jeden z   vrahů?Já spíše fandím   jasonovi,protože se mi pátek   13 líbí víc
mikee
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.5.2008
Z kladů tohoto filmu mi   vycházejí některé pěkně   tělesně vyvinuté ženské   postavy , závěrečná   neskutečně skvěle krvavá a   masakrální bitka mezi oběma   zrůdama , některé mordy v   průběhu jsou taky   vynikající a k tomu se   přidávají neskutečně   morbidní , ale vtipné   hlášky z úst Freddyho.   Jinak příběh nulový , o   dialozích se moc mluvit nedá   , ovšem masky velmi dobré ,   délka přiměřená a divák   se nemá moc čas nudit.   Neskutečně mi ale vadil ten   úplný závěr , který to   všechno u mě hodně   zabíjí. 48%
Ba.tista
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.2.2008
Povedený příběh který   proti sobě postaví dvě   legendy meti zabijáky.   Promilovníky hororu vřele   doporučuji.
Tom_Hardy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.12.2007
6* pro toho, kdo nikdy   nepodlehl kouzlu hororů,   které vznikaly na přelomu   osmdesátých a devadesátých   let. 8* pro toho, kdo si   pamatuje kolik dílů má   Pátek 13tého a jak se Freddy   vlastně dostal do ďáblova   ringu. A 9* pro toho, kdo   vyjmenuje všechny podtituly   Nočních můr, kdo si s   nostalgickou slzou vzpomene na   Maniac Copa a kdo ví, co má   Ash přidělané na pracce.   Parádní střet dvou legend s   dynamickou režií a tunou   vydatných hlášek…
foxx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.12.2007
Docela zajímavý nápad,   spojit do jednoho filmu dvě   odlišné hororové postavy.   snímek mě nijak zvlášť   neuchvátil, rovněž ale ani   nezklamal. Za snahu tvůrcům   a jejich kreativitu, dávám   nadprůměrné hodnocení.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Celkem slušná a dost krvavá   podívana kde proti sobě   bojují dva nejznámější   filmový zabijáci. Spíše   než o horor se tentokrát   jedná o akční film. Takže   zatvrzelý fanoušci Pátku   13. a Noční můry v Elm   Street budou nejspíše   zklamaní.
Jekky
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Když se spojí dvě hororové   postavy tak by to mělo stát   aspon za to ale tohle   provedení se mi moc nelíbilo   čekala jsem tedy více
Mlapiska
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.7.2007
Tohle je skutečně hrůza!!!!!
Zřejmě z nedostatku fantazie   si tvůrci vybrali dvě   legendární hororové   postavy, které nacpali obě   do jednoho filmu. Asi už   dochází inspirace. Výsledek   je podle očekávání prostě   strašný. Účinek   správného hororu to   rozhodně nemá a myslím, že   než natočit film za každou   cenu, tak radši netočit   vůbec nic.
Ukázkový   příklad naprosto   zbytečného filmu.
Faye
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.7.2007
Dvě legendární postavy z   dob, kdy se do videa strkala   prakticky jakákoliv nahraná   kazeta. Freddy Kruger z   kultovního hororu „Noční   můra v Elm Street“ a proti   němu další vraždící   přízrak Jason Voorhees z   hororové série „Pátků   13“. Samostatně jsem   žádné z legend nikdy   nepropadla, ale vidět je   spolu (teda proti sobě) tak   to je jiná. Akční nářez,   kterému nechybí kromě   krvavých cákanců ani humor   i když trochu úchylný :-).
pik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.5.2007
Další z pokračování dvou   hororových Mistrů svého   oboru. Toto pokračování mě   opravdu mile překvapilo,   bála jsem se, že autoři   potlačí nasazenou laťku   tohoto žánru a darují   poskromnu diváku mrtvolu, ale   nestalo se !19! Zajímavý   příběh, který není nijak   složitý, což by u tohoto   žánru ani nešlo.   Milovníkům hororů   doporučuji.
kali.4
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 17.3.2007
Znám parodie, které jsou   strašidelnější než tento   "horor", který je   navíc prakticky o ničem. Ani   hektolitry krve, prsatá   blondýna a dvě legendární   žánrové figurky to   nezachrání. A ten závěr s   mrkající hlavou si taky   mohli tvůrci odpustit. Ale   několikrát jsem se zasmál,   to je pravda.
ataner3
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2006
Jsou mnohem horší horory   než tenhle.Mě se dost   líbil.Dobrý nápad spojit   Jasona s Freddym ,no a   nedostatky filmu tvůrcům   odpustíme.
xskater
Hodnocení:
Přidáno: 21.8.2006
Freddy
Tenhle film je docela dobrej   je to takova horrorova komedie   ale jinak dobrej stará   klasika Freddy Krueger-Noční   Můra v Elm Street a Jason   Voorhes-Pátek třináctého   prostě to se dalo do hromady   a vzniklo Freddy vs. Jason
pherenike
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.4.2006
Než se Freddy rozkouká, už   je rozmeten Jasonem...horor   tak upadl do hlubin jezera...
pigal
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.4.2006
Velmi slabucky horror s   komedialnymi prvkami.Absolutne   nesurode,chaoticke,stara   klasika v novom kabate bez   akehokolvek napadu a momentu   prekvapenia.Prakticky za cely   film som sa nebal ani raz.
bouncer
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.1.2004
Co Freddy? Jason?
Nečekaně důstojná pocta   kultovním vyvražďovačkám   80. let. Zařadil bych do   žánru krvavé akčkní   horrorové komedie, u které   se budete bavit, ačkoliv je   docela kýčovitá :-)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih27754minih27754Chuckyho nevěsta (1998) 
Bride of Chucky n
minih40774minih40774Ve jménu krále (2007) 
In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale n
minih153802minih153802Staříci (2019) 
n
minih45168minih45168Lovec snů (1998) [Video] 
Dream Catcher n
minih153910minih153910Mizerové navždy (2019) 
Bad Boys for Life n
minih14045minih14045Neporazitelná Kristy (1993) 
Cui hua kuang mo n
minih162718minih162718Ponorka (2018) [TV minisérie] 
Das Boot n
minih70342minih70342Perníkový táta (2008) [TV seriál] 
Breaking Bad n
minih5605minih5605Čest a sláva (1993) 
Zong heng tian xia n
minih10657minih10657Kožená tvář (1990) 
Leatherface: Texas Chainsaw Massacre III n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Nightmare on Elmo's Street (2015)

 Nightmare on Elmo's Street (2015)
Nightmare on Elmo's Street n
 
Žánr: horor / komedie
Země: Spojené státy americké


(remake)

Krueger (Another Tale from Elm Street) (2013)

 Krueger (Another Tale from Elm Street) (2013)
Krueger (Another Tale from Elm Street) n
 
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Chris R. Notarile

(spin-off)

Krueger (A Tale from Elm Street) (2011)

 Krueger (A Tale from Elm Street) (2011)
Krueger (A Tale from Elm Street) n
 
Žánr: horor / thriller / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Chris R. Notarile

(spin-off)

The Nightmare Ends on Halloween II (2011)

 The Nightmare Ends on Halloween II (2011)
The Nightmare Ends on Halloween II n
 
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Chris R. Notarile

(spin-off)

Freddy vs. Jason vs. Ash (2011)

 Freddy vs. Jason vs. Ash (2011)
Freddy vs. Jason vs. Ash n
 
Žánr: horor / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Trent Duncan

(spin-off)

Noční můra v Elm Street (2010)

 Noční můra v Elm Street (2010)
Noční můra v Elm Street n
A Nightmare on Elm Street
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Samuel Bayer

(remake)

Jason vs. Leatherface (2010)

 Jason vs. Leatherface (2010)
Jason vs. Leatherface n
 
Žánr: horor / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Trent Duncan

(spin-off)

Pátek třináctého (2009)

 Pátek třináctého (2009)
Pátek třináctého n
Friday the 13th
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Marcus Nispel

(remake)

Friday the 31st : Michael vs Jason (2004)

 Friday the 31st : Michael vs Jason (2004)
Friday the 31st : Michael vs Jason n
 
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Chris R. Notarile

(spin-off)

The Nightmare Ends on Halloween (2004)

 The Nightmare Ends on Halloween (2004)
The Nightmare Ends on Halloween n
 
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Chris R. Notarile

(spin-off)

Michael Vs. Jason (2004)

 Michael Vs. Jason (2004)
Michael Vs. Jason n
 
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Matt Spease

(spin-off)

Freddy VS Ghostbusters (2004)

 Freddy VS Ghostbusters (2004)
Freddy VS Ghostbusters n
 
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Hank Braxtan

(spin-off)

Jason vs. Sadako (2003)

 Jason vs. Sadako (2003)
Jason vs. Sadako n
 
Žánr: animovaný / komedie / romantický
Země: Spojené státy americké


(spin-off)

Jason X (2001)

 Jason X (2001)
Jason X n
 
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: James Isaac

(pokračování)

Nová noční můra (1994)

 Nová noční můra (1994)
Nová noční můra n
Wes Craven's New Nightmare
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Wes Craven

(pokračování)

Pátek třináctého 9 (1993)

 Pátek třináctého 9 (1993)
Pátek třináctého 9 n
Jason Goes to Hell: The Final Friday
Žánr: horor / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Adam Marcus

(pokračování)

Freddyho smrt - poslední noční můra (1991)

 Freddyho smrt - poslední noční můra (1991)
Freddyho smrt - poslední noční můra n
Freddy's Dead: The Final Nightmare
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Rachel Talalay

(pokračování)

Pátek třináctého 8: Jason na Manhattanu (1989)

 Pátek třináctého 8: Jason na Manhattanu (1989)
Pátek třináctého 8: Jason na Manhattanu n
Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Rob Hedden

(pokračování)

Noční můra v Elm Street 5: Dítě snu (1989)

 Noční můra v Elm Street 5: Dítě snu (1989)
Noční můra v Elm Street 5: Dítě snu n
A Nightmare on Elm Street 5: The Dream Child
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Stephen Hopkins

(pokračování)

Pátek třináctého 7: Nová krev (1988)

 Pátek třináctého 7: Nová krev (1988)
Pátek třináctého 7: Nová krev n
Friday the 13th Part VII: The New Blood
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: John Carl Buechler

(pokračování)

Noční můra v Elm Street 4: Vládce snu (1988)

 Noční můra v Elm Street 4: Vládce snu (1988)
Noční můra v Elm Street 4: Vládce snu n
A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Renny Harlin

(pokračování)

Freddyho noční můry (1988) [TV seriál]

 Freddyho noční můry (1988) [TV seriál]
Freddyho noční můry n
Freddy's Nightmares
Žánr: fantasy / horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Robert Englund, Michael Lange, Tobe Hooper

(spin-off)

Noční můra v Elm Street 3: Bojovníci ze sna (1987)

 Noční můra v Elm Street 3: Bojovníci ze sna (1987)
Noční můra v Elm Street 3: Bojovníci ze sna n
A Nightmare On Elm Street 3: Dream Warriors
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Chuck Russell

(pokračování)

Pátek třináctého 6: Jason žije (1986)

 Pátek třináctého 6: Jason žije (1986)
Pátek třináctého 6: Jason žije n
Friday the 13th Part VI: Jason Lives
Žánr: horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Tom McLoughlin

(pokračování)

Pátek třináctého 5: Nový začátek (1985)

 Pátek třináctého 5: Nový začátek (1985)
Pátek třináctého 5: Nový začátek n
Friday the 13th: A New Beginning
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Danny Steinmann

(pokračování)

Noční můra v Elm Street 2: Freddyho pomsta (1985)

 Noční můra v Elm Street 2: Freddyho pomsta (1985)
Noční můra v Elm Street 2: Freddyho pomsta n
A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy's Revenge
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Jack Sholder

(pokračování)

Pátek třináctého 4: Poslední kapitola (1984)

 Pátek třináctého 4: Poslední kapitola (1984)
Pátek třináctého 4: Poslední kapitola n
Friday the 13th: The Final Chapter
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Joseph Zito

(pokračování)

Noční můra v Elm Street (1984)

 Noční můra v Elm Street (1984)
Noční můra v Elm Street n
A Nightmare on Elm Street
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Wes Craven

(pokračování)

Pátek třináctého 3 (1982)

 Pátek třináctého 3 (1982)
Pátek třináctého 3 n
Friday the 13th Part 3
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Steve Miner

(pokračování)

Pátek třináctého 2 (1981)

 Pátek třináctého 2 (1981)
Pátek třináctého 2 n
Friday the 13th Part 2
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Steve Miner

(pokračování)

Pátek třináctého (1980)

 Pátek třináctého (1980)
Pátek třináctého n
Friday the 13th
Žánr: horor / thriller / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Sean S. Cunningham

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Komisař Moulin (1976) [TV seri...

23:10 - 00:40

36 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

ČT2 - Zapomenuté příběhy 2. světové ...

23:35 - 00:30

11 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

23:40 - 00:40

6 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - 7 pádů Honzy Dědka (2012) [TV ...

22:50 - 23:55

56 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190495
Osobností: 697736
Fotografií: 763715
Plakátů: 376310
Obsahů a biografií: 178190

Poslední komentáře

Jít za svým snem! (2015) [TV cyk...

Jít za svým snem!
Hana Pinkavová podle mého   názoru patří mezi naše   nejlepší dokumentaristy a   tenhle cyklus o našich   mimořádných talentech z   různých více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Velký Jake (1971)

Velký Jake
Johna Wayne já jaksi   nemusím, ale jako Big Jake,   zřejmě díky dobrému   scénáři, jsem visel očima   na obrazovce. Ve filmu hrál i   jeho syn Patrick, spolu   natočili 11 filmů...

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Andělské oči (1994)

Andělské oči
Tenhle film je dokladem toho,   že 90.léta byla z hlediska   naší kinematografie hodně   podivnou dekádou.Kvalitní   Hrabalova literární   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Těžká Barbora (1960) [TV divadel...

Potěšení

Těžká Barbora
Herecké výkony a hudební   doprovod Orchestr Karla Vlacha   vdechují tomuto kousku   neopomenutelný život.

Autor: Rostislav-Bartosz

Ohnivý máj (1974) [TV inscenace]

Ohnivý máj
Jedna ze série hodně   povedených televizních   inscenací z naší dávné   historie, které vznikly v   roce 1974. Tentokrát   církevní koncil v více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10