Duben
ohodnotit

Fotr je lotr

Meet the Parents

Další název:
Foter je lotor (SK); Meine Braut, ihr Vater und ich
Žánr:
Rok:
2000
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
28.12.2000
„Konečně nalezl dívku scých snů, ale pro jejího otce se stal ošklivou noční můrou.“

Komentáře k filmu Fotr je lotr

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 38
Erkul
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.6.2011
Pokládám tuto komedii za   výsledek dobré spolupráce   mezi scénaristou, kamerou a   réžií. Herci k tomu   přidali své charisma a   spíše se bavili, než-li   něco hráli.
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Totální pako Ben Stiller se   rozhodně svojí lásku   požádat o ruku, to ale   netušil co ho čeká až se   setká z rodinou. Otec v   podání Roberta DeNira je   nezapomenutelná
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.1.2012
Viděl jsem to asi dvakrát a   znovu se číhnu.Je to prostě   komedie,která je vtipná a   odsejpá.Herci byli dobře   vybraní,není o čem se   zbytečně rozepisovat.Hodně   slušné:-))
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.5.2014
Ben Stiller má snímky ve   většině případů v tom   lepším smyslu průměrné.   Komiku nemá žádnou a tak   sází hlavně na vtip. Tady   má dokonce velmi silného   soupeře a bohužel to pro   něj nedopadlo vůbec dobře.   Stillera tu zcela zastiňuje   skvělý Robert De Niro,   jehož komediální talent je   neoddiskutovatelný. Takového   budoucího tchána bych v   životě opravdu potkal nerad.   Získat si přízeň tak   despotického člověka dá   ohromnou fušku. Zábavná   atmosféra je přímá a   vychází z děje. Netlačí   se v ní na pilu a tak má   prostor i příběh. Občas to   však přeci jen sklouzne do   unylosti, což zapříčiní   menší nudnost. Naštěstí   taková nepřístojnost trvá   jen krátce. Vše zachrání   další De Nirovi gagy.   Snímek tedy neurazí, pobaví   a v jistém smyslu i   potěší.
Prasoid
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.7.2008
Excelentní výkony dvou   hlavních mužských   protagonistů. Jeden je   vyloženě komik, druhý   dsrňák, oba dohromady   tvoří tu správnou kombinaci   k neutuchající zábavě.
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.11.2011
Prvni dil slavneho Jebala. je   o stupinek slabsi nez suprova   dvojka proto 9. pripichnuti   Grega na detektor lzi poprve   jsem se dost nasmal
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Ucházejicí komedie dosti   slušné obsazení skvělé   scenky moc seto povedlo   zajímavé zápletky proto   mohu jen doporučit
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.12.2018
║Rozpočet   $55miliónov║Tržby USA   $166,244,045║Tržby   Celosvetovo $330,444,045║   Tak toto bol teda poriedne   zábavný nárez. /90%/
pigal
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.1.2006
Z komedii jedna z najlepsich   ake som kedy videl.Ben Stiller   a Robert De Niro skvele   rozohravaju partiu,v ktorej   srsi jeden vtipny gag za   druhym.Clovek sa nenudi ani na   sekundu.Vyborne doplnene   postavou Owena Wilsona,ktory s   chutou hra vedlajsiu ulohu.Po   ulohach "drsnakov a   mafianov" RDNiro zvladol   aj tuto ulohu excelentne.O   komedialnom talente Bena   Stillera nie je pochyb.
Barney94
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.12.2017
Chudák Greg, má takovou   smůlu. Je to pěkná komedie   o rodinném seznámení.   Tchán v podání De Nira je   dokonalý, sám bych takového   tchána nechtěl ani za nic.   Každopádně je to pohodový   film vhodný pro jinak nudné   dny.
karlosphonic
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.3.2009
Jako obrovský milovník   koček si takhle představuji   sebe v roli otce,kterou   krásně ztvárnil Robert de   Niro.A Bena Stillera mně bylo   strašně líto.Tleskám   hercům,tleskám mimořádně   povedené komedii!
Cash89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.1.2008
Ben Stiler je lepší a   lepší, stává se pomalu ale   jistě jedním z nejlepších   komediálních herců dnešní   doby. V Meet the Parents tomu   nebylo jinak. Smál jsem se po   velkou část filmu a nejinak   tomu bylo u pokračování.   Jediné co pro mě působí   jaksi podivuhodně je   nešťastný český   "překlad"   originálního názvu. U   druhého dílu to působí   snad ještě hůř. Na druhou   stranu... příjmení Jebal v   čekém provedení zní   parádně a tady se překlad   povedl. Určitě doporučuji   všem milovníkům zábavy,   trapasů, Bena Stilera a Owena   Wilsona.
mildaaxe
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.6.2011
Tohle je taková nenáročná   oddechovka, s kterou jsem se   dnes střetl potřetí. A   zatímco první setkání   nemělo daleko k nadšení,   tohle poslední se neslo ve   značně střízlivějším   duchu. Nápad – jistě   zajímavý a pro dobrou   konverzačku možná i   skvělý. Jenže když on tu   hraje Ben Stiller…Takže asi   spíš něco   bláznivého…nakonec proč   ne? Jistý komediální talent   nesporně má. Robert De Niro   – asi netřeba rozpitvávat,   i když mu určitě mnohem   lépe vyhovují   propracovanější postavy   než „fotr co je lotr“.   Ale je fakt, že na   nenáročnou komedii úplně   stačí jeho charisma.   Scénář a režie –   bohužel ty největší   slabiny. Povedených vtipů se   tu bohužel moc neobjeví,   většina dialogů či   situací působí až   křečovitě vykonstruovaně a   stejně to není moc velká   zábava. De Nirův „fotr“   místo aby působil   komediálním dojmem či   ještě lépe dojmem   karikatury starostlivého   otce, mě povětšinu času   lehce otravoval a když nad   tím tak přemýšlím – i   kdyby byl ze scénáře   vyškrtnut, celkové ladění   snímku by se příliš   nezměnilo, zábavě by to   sice nepomohlo, ale ani   příliš neuškodilo. Na   druhou stranu nemůžu říct,   že bych byl vyloženě   otráven, neřkuli zhnusen –   tak jednou za pět let to   vidět asi není úplně na   škodu (a věřím že mě to   čeká), ovšem je to spíše   jenom průměrná podívaná s   dobrým hereckým obsazením,   nesympatickými charaktery   (snad mimo O.Wilsona) a   nečekaně povedeným   (vtipným!) závěrem   (letadlo, skrytá kamera).
Zimmy871
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.11.2009
Nikdy nepochopim, jak toakovej   herec jako De Niro se snizi k   takovejm kravinam. Chapu, ze v   tom hraje Stiller, on hrat   jine role, nez debilni trapaky   hrat neumi viz Zoolendar nebo   jak se ta blbost jmenovala.   Proste des.
bobo336
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.7.2014
Meet the Parents aneb pobaví
Celkom to ušlo a velmi ma   prekvapilo že som sa viac   bavil na De Nirovi ako na   Stilerovi aj ked aj on tu mal   pár Gagov.Jednoducho ma to   pobavilo.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.5.2009
Otec Byrnes kterému se   nezamlouvá přítel jeho   dcery.Bena Stillera a Roberta   De Nira je zajimavé sledovat   jak se nemají v   láske...skvelá rodinná   komedie...
K3
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2006
Jedna z mála lepších   komedií poslední doby co sem   viděl.
wena
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.5.2020
Tak nás měl bavit nešika na   co sáhl to podělal a nakonec   se stejně dočkal přízně   svého budoucího tchána. Moc   věcí k smíchu mě tam   nepřišlo , taková   průměrná komedie kde   zachraňuje herecké   obsazení.
Saara77
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2005
Chcete brečet smíchy?
V tom případě neváhejte!
Obivan
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.7.2010
Tahle komedie mě příjemně   překvapila. Řada humorných   situací, řada vtipných   scén, to je to, co tento film   dělá filmem. A nesmím   zapomenout na super výkon   Roberta de Nira.
Strength
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.11.2007
Tahle komedie se mě opravdu   líbila a hodně jsem se   pobavila. Tajný agent ve   výslužbě opravdu nemá   chybu. Vynechat se ale nesmí   ani kocour, který je   vychováván skoro jako syn.   Občas se ráda znovu   podívám a vždy se dobře   pobavím. Myslím, že není   špatné se podívat, jak   funguje "tajný rodinný   kruh" a jak si otec   testuje snoubence své dcery,   který se dostává do dosti   ošemetných situací. :-)
sylwikk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.2.2010
Na rovinu řikám, že od   takových herců, jako je   Robert De Niro a Ben Stiller   sem toho čekala opravdu víc.   Předevšim   "trošku" víc   humoru. Film špatnej nebyl,   ale jaksi tomu cosi chybí a   smíchy sem se u toho   rozhodně neválela. Ať ale   furt nekritizuju, přece jen   pár scének se mě líbilo.   Předevšim Jackovy hlášky   na Grega:   "Yebale...!" No, to   bylo vážně dobrý :D   Roztomilej xichtík Bena   Stillera má u mě taky bod :)
phorsky1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.10.2007
greg jebal se jde ucházet o   ruku dcery jacka   byrnese(robert de   niro),člověk se musí hodně   přemáhat aby působil   přirozeným dojmem v takové   situaci,obvzlášť pokud je   jack agentem CIA,
je   velmi náročný, a hledí na   grega náročnějšíma očima   jako pamela,snímku nechybí   humor,a je to komedie na   kterou se dá dívat
Koimisto
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.1.2009
Opravdu skvělá komedie, u   které se budete   "tlemit" od   začátku do konce a od ucha k   uchu ... i přesto, že jsem   se chvílemi styděl a cítil   trapně z trapasů Grega (BEN   STILLER), jsem se smál až mi   slzy tekly.
Podobně   vkusně vtipnou a navíc   perfektně herecky obsazenou   komedii bychom hledali hodně   dlouho. Takže vřele   doporučuji, pokud se chcete   tak trochu zasmát a tak   trochu i stydět ... :@)
bouncer
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.9.2003
Fotr je lotr
Vychytaná komedie, která   zaručeně rozesměje...Ben   Stiler předvádí jeden gag   za druhým a překvapivě i   kamenný De Niro dokáže   rozesmát...ovšem většina   vtipů je předvídatelných a   někdy až trapných. Ovšem   jako odpolední pohodovka   ideální.
scareface68
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.3.2009
Robert De Niro v komédii?   Áno a ako vždy perfektný! V   tandeme s Benom Stillerom   (Yebal - ta sa teda amíkom   fakt podarilo) vytvorili   dvojicu nad ktorou sa budete   rehotať od začiatku do   konca. Jeden z mála filmov,   ktoré mi vykúzlia úsmev na   tvári už len pri spomienke   naň...
Helled
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.10.2013
Skvělá a nezapomenutelná   komedie z važně dost   dobrými vtipy a   pokračování i když podle   názvu to tak vůbec nevypadá
Sparta33
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.2.2009
.........jojo.........dost   dobrej film....hodně sem se u   tohohle   pobavil......!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!! Vynikající   R.D.Niro,B.Stiller............   ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fakt   dost dobrá komedie....
xxlch
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.6.2014
Neám ráda komedie které   hodně slibují a málo   dávají.Skvělé obsazení a   naprosttý   propadák.Škoda,tendle   potenciál byl nanic.
usov
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.10.2009
usov
druhá část této   komedie(jeho fotr to je lotr)   byla sice lepší ale jen o   trochu kdo má náladu se   pobavit tak tomu tuto komedii   vřele doporučuji
flawi
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.4.2011
Komedie s Benem Stillerem   patří všeobecně k   nadprůměru. Ale i přesto   vidět takovou ikonu jako je   Robert De Niro, jenž má na   svém kontě jedny z   nejlepších filmů v   historii, v takové komedii,   je velice smutné....
Rumenka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.8.2008
Netvrdím, že ten film je   vyloženě špatnej, stejně   jako netvrdím že veškerý   komedie z améru se hoděj   akorát tak jako pohádka na   dobrou noc nebo kulisa na   dámskou jízdu notně   podporovanou alkoholickými   nápoji, ale tohle mi De Niro   neměl dělat. Má na víc,   než hrát bývalýho agenta   CIA kterej je hysterickej na   svýho novýho zeťáčka.   Tenhle film je prostě   americká komedie, kdo chce   relaxovat a netouží po   nějak zvlášť   intelektuální nebo vkusný   zábavě určitě si   poslouží. Ale De Niro si   těmahle dvěma filmama u mě   udělal vroubek!
vercounek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.12.2007
skvělá komedie o tom jak   být před rodiči své   snoubenky absolutně dokonalý   a pak všechno totálně   zvorat. Ale nebyla by to   komedie, kdyby neměla dobrý   konec
richi23
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.8.2009
De niro, Ben stiller.Jsou   skvělí vždy se zasměju a   fotr je lotr je komedie u   které je to smích od   srdce....
vlcinek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Skvělá komedie, výborné   herecké obsazení, člověk   se baví od začátku až do   konce. Letuška u odletu a   kočka u babiččiny urny mě   vždy dostane...
pavelnop
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.7.2003
Chcete se ženit či vdávat? A víte do čeho jdete?
Na počátku je mladý muž   pracující jako zdravotní   bratr zamilovaný do   učitelky.
Vše by bylo   skvělé a už už se chtěli   vzít když do toho přišly   vdavky učitelčiny sestry. A   zde začíná náš film.
Na svatbu je samozřejmě   pozvaná naše učitelka i se   svým milým, který ve snaze   zalíbit se otci své   milované provádí jednu   koninu za druhou (zapálí   altán, přeplní nechtěně   jímku, udělá monokl   nevěstě nebo ztratí   rodiného mazlíčka koucoura,   který je velmi učenlivý)   Vše by se mohlo zahrát do   outu pokud by si tatínek   nemyslel, že náš hrdina   fetuje, nenávidí kočky a je   podvodník. A navíc se z otce   vyklube bývalí agent CIA.

No řekněte   nechtali by jste o něco tak   bláznivého ujít?
blinkos
Hodnocení:
Přidáno: 21.11.2007
Výborně zpracovaná   tématika problematické   mládeže.Snimek bych   doporučil jak madým lidem   tak rodičům.Skvělé herece   obsazení.Deniro je prostě   herec z velkým H.
astrid
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Mým favoritem je   "záchodový"   kocour. Ten mě vždycky   dostane. Ostatním, co film   ještě neviděli, doporučuji   ke shlédnutí.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih47652minih47652V křesle režiséra (2007) 
Man in the Chair n
minih48701minih48701Rychlí a zběsilí (2009) 
Fast & Furious n
minih26793minih26793Sňatky z rozumu (1968) [TV minisérie] 
Sňatky z rozumu n
minih39382minih39382Dějiny násilí (2005) 
A History Of Violence n
minih9493minih9493Jedna kočka za druhou (1993) 
Jedna kočka za druhou n
minih8425minih8425Holky z porcelánu (1974) 
Holky z porcelánu n
minih4622minih4622Bravados (1958) 
The Bravados n
minih88934minih88934Kolaborovali s nacisty (2010) [TV cyklus] 
Nazi Collaborators n
minih71879minih71879Butch Cassidy: Bez osudu (2011) 
Blackthorn n
minih64250minih64250Red Hill (2010) 
Red Hill n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Fotři jsou lotři (2010)

 Fotři jsou lotři (2010)
Fotři jsou lotři n
Meet the Fockers Sequel
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Paul Weitz

(---)

Jeho fotr, to je lotr! (2004)

 Jeho fotr, to je lotr! (2004)
Jeho fotr, to je lotr! n
Meet the Fockers
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Jay Roach

(---)

TV Program

ČT1 - Na forbíně TM (2012) [TV pořad...

00:35 - 01:15

17 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Tátové v rolích matek

00:20 - 01:15

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

00:45 - 01:45

7 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

00:50 - 01:45

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697745
Fotografií: 763802
Plakátů: 376376
Obsahů a biografií: 178209

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10