Zari
ohodnotit

Hospoda [TV seriál]

Fór (1997) - 11. díl (2. série)

Žánr:
Rok:
1997
Délka:
27 minut
„Do hospůdky tři schůdky, z hospody tři schody. Oblíbený sitcom z prostředí malé pražské hospůdky a o neobyčejně veselých příhodách denních štamgastů.“
 

Obsah filmu Fór

 
Kuchař Kachna píše na tabuli jídla pro dnešní den. Nešikovně napíše vdolky a výčepní Dušek to pokládá za opravdové čolky a šílí, že Kachna chce smažit čolky, a pije panák za panákem. Chce prohlásit Kachnu za nesvéprávného a za vyšetření nabídne doktoru Práškovi týden konzumace zdarma. Kachna je zdráv, a tak to Dušek zkouší přes advokáta. To už Kachna přináší dozlatova upečené vdolky, na kterých si všichni pochutnají.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.8.2016
Tentokrát sólo pro Petra Nárožného v epizodce   o záměně názvu jídla, kterou způsobí   čmaropis Kachny na nabídkové jídelní tabuli.   Výčepní neskrblí originálními vtípky a   popíjí si svou slivovičku "rozpil jsi se,   jak švédskej turista v Petrohradě" atd.   Petr Nárožný je i tak nejvýraznější   postavou seriálku, kterému na chuť přišli   především návštěvníci hospůdek, kteří   poznávají své kamarády z mokré čtvrti   alespoň v polovině fiktivních příběhů.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama