reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Flora

Rok:
1989
Délka:
1 minut

Celkové hodnocení filmu Flora

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.3.2014
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.7.2014
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2008
Perhonen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2012
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2011
Salzburg1756
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.5.2012
Laula
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.9.2008
dEspairtAlent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.4.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19945minih19945Svatba mého nejlepšího přítele (1997) 
My Best Friend's Wedding n
minih75063minih75063Rabínův kocour (2011) 
Le chat du rabbin n
minih28528minih28528Sanitka (1984) [TV seriál] 
Sanitka n
minih42205minih42205Území bílých králů (1991) [TV seriál] 
Území bílých králů n
minih41050minih41050O Popelákovi (1986) [TV inscenace] 
O Popelákovi n
minih133357minih133357Angst (1983) 
Angst n
minih7506minih7506Facka (1974) 
La gifle n
minih69562minih69562Tři muži se žralokem (1975) [TV film] 
Tři muži se žralokem n
minih42660minih42660Stříbrná pila (1978) [TV seriál] 
Stříbrná pila n
minih13236minih13236Může to potkat i vás (1994) 
It Could Happen to You n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 %
8   - Robinson
9   - melakara
6   - fingon
8   - Perhonen
6   - Extraktor
8   - Salzburg17
10 - Laula
7   - dEspairtAl

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

42 minut již uběhlo
108 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběh Lázní Čeladná

02:50 - 03:05

12 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Kolotoč (1996) [TV pořad]

02:55 - 03:20

7 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

02:20 - 03:20

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.849/0.828