Duben
ohodnotit

Fleming [TV minisérie]

Další název:
Fleming: The Man Who Would Be Bond
Rok:
2013
Délka:
44 minut, 4 díly
„Pohled do života Iana Fleminga, tvůrce agenta 007“

Obsah filmu Fleming

 
4-dílná minisérie americké TV BBC se zaměřuje na vojenskou kariéru tvůrce Jamese Bonda, Iana Fleminga (Dominic Cooper), a na jeho milostný vztah k Ann O´Neill (Lara Pulver).

Autor: SvoKar
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

petr-bures
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.1.2016
Viděl jsem 3 díly ze 4. Poslední už jsem   nedal, bohužel mě to fakt nebavilo. Je to sice   kvalitně natočené, ale hrozně nudné. Hlavní   postavy se chovají divně a nevolávají při   sledování žádné emoce. Je vám většinou   jedno, jak se zachovají a co právě dělají.   Prostě mě to nesedlo, čekal jsem mnohem více.
karlosphonic
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.3.2014
Bond?Ne,Fleming!
Poslední dobou nemám vůbec čas na   celovečerní filmy.Tak jsem zkusil tuhle   minisérii o autorovi Jamese Bonda.Konečně,z   produkce BBC člověk nikdy nešlápne   vedle.
Nikdy jsem nebyl skalním fanouškem   Bonda,ale musím uznat,že mně nikdy filmy o   Bondovi vyloženě nezklamali.Jméno Fleming jsem   vždy přehlížel.Našel jsem si ve wikipedii   jeho životopis a skutečně,Fleming byl britský   špión,který za druhé světové války   vylepšoval špionážní taktiku a v osobním   životě byl neskutečný proutník.Po válce   začal psát smyšleného špionážního hrdinu   Jamese Bonda,kde využil poznatky ze svého   pracovního i osobního života.
Seriál je   výborný,nechybí akce,napětí,britský humor a   mnoho odkazů na pozdější příběhy o   Bondovi.Velmi dobře strávený čas u tohoto   miniseriálu.


Hodnocení:n12345678910
Fleming (2013) [TV minisérie]
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10