Flek (2001)

Flek (See Spot Run)
65.5 %
 
 

See Spot Run

    Žánr: komedie / rodinný
    Země: Spojené státy americké
    Premiéra v ČR: 30.8.2001        
    Délka: 94 min.
„Policejní pes, naštvaný mafián a smolařský mrzutý pošťák.“
Agent 11 je inteligentní buldok, vycvičený agentem FBI Murdochem k hledání ukrytých drog. Jeho psí čich slaví úspěchy, když objeví úkryt s drogami za několik milionů, které patří mafiánskému bossovi Sonnymu Taliovi. Navíc je Agent 11 naučený nemít s padouchy a zločinci slitování, což vede k tomu, že se Sonnymu bez váhání zakousne do velmi intimní části těla. Není těžké uhodnout, že se mu to vůbec nelíbí, rozhodne se psovi pomstít a objedná si nájemné zabijáky Gina a Arlisse, aby ho zlikvidovali. A tak se Agent 11 dostane do psího ekvivalentu programu na ochranu svědků. Nečekaná souhra náhod se však postará o to, že se ocitne v pošťáckém autě, které řídí mrzoutský smolař a hlupák Gordon Smith, jenž nesnáší domácí zvířata. Gordon se pokouší zapůsobit na atraktivní svobodnou matku Stephanii, a když musí žena odjet na služební cestu, nabídne jí, že se postará o jejího nezbedného syna Jamese. A protože malé děti mají přece pejsky rády, rozhodne se policejního uprchlíka přijmout, dá mu jméno Flek a s jeho pomocí získat srdce Stephanie. Netuší však, že zuřící mafián Sonny a banda jeho nelítostných gangsterů jsou psovi na stopě.

Zdroj: Nova

režie:
John Whitesell
 
 
hraje:
David Arquette (Gordon), Michael Clarke Duncan (Murdoch), Leslie Bibb (Stephanie), Anthony Anderson (Benny), Paul Sorvino (Sonny Talia), Steve Schirripa (Arliss), Angus T. Jones (James), Joe Viterelli (Gino), Kimberly Hawthorne, Kavan Smith (Ricky), Fulvio Cecere (právník), Roger Haskett (Michaels), Fiona Hogan (policista), Peter Bryant (policista), Stephen E. Miller
 
 
námět:
George Gallo (příběh), Andrew Deane (příběh), Michael Alexander Miller (příběh), Stuart Gibbs (adaptace), Craig Titley (adaptace)
 
 
scénář:
George Gallo, Dan Baron, Gregory Poirier, Chris Faber
 
 
kamera:
John S. Bartley
 
 
hudba:
John Debney, George Clinton ("Atomic Dog")
 
 
střih:
Cara Silverman
 
 
koproducent:
Ira Shuman, John Peter Kousakis
 
 
výkonný producent:
Bruce Berman, Michael Alexander Miller
 
 
producent:
Tracey Trench, Robert Simonds, Andrew Deane
 
 
kaskadér:
Pee Wee Piemonte
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.