Zari
ohodnotit

Final Cut - Dámy a pánové

Final cut - Hölgyeim és uraim

Další název:
Dámy a páni, finálna verzia
Žánr:
Země:
Rok:
2012
Délka:
84 minut

Obsah filmu Final Cut - Dámy a pánové

 
Memáte-li peníze na realizaci původního celovečerního filmu, vypůjčte si materiál odjinud, nejlépe z těch největších filmových klasik, jak to před nedávnem udělal György Pálfi. Se střihačským týmem vybral záběry ze stovek kultovních titulů a dal vzniknout originální filmové poctě.
Letos na jaře tomu byly dva roky, co si na festivalu v Cannes odbyl premiéru střihový snímek talentovaného maďarského režiséra Györgye Pálfiho Final Cut - Dámy a pánové, který tehdy jubilejní 65. ročník nejprestižnější filmové přehlídky na světě slavnostně zakončoval. Jak uvedl sám tvůrce, jenž je u nás i jinde ve světě nejznámější díky dekadentně pojaté rodinné...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

prifuk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.5.2015
Dokonalé
Přátelé, tohle byl zážitek. Precizně   provedený kompilát záběrů ze stovky filmů   dokáže pobavit, především pak ty, kteří   mají nakoukáno. Milá je i česká stopa.
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.8.2014
Šikovně sestříhaný relaxační bonbónek,   svádící k aktivní účasti v kvízu s časovm   limitem... zjevně pan Pálfi viděl o několik   filmů víc, a tak jsem si místo pohotových   odpovědí často dosazovala pomyslné -   tududum... Ani soutěživé roztěkanosti a   poněkud únavnému dojezdu se nepovedlo zabránit   mému rochnění se v super patetických klišé v   žá(n)ru romantiky, už jen pro tu klasiku,   chytlavé songy a průlety hvězd z poloviny   galaxie, včetně těch vyhaslých...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Final Cut - Dámy a pánové (2012)Final Cut - Dámy a pánové (2012)Final Cut - Dámy a pánové (2012)Final Cut - Dámy a pánové (2012)
Reklama