Duben
ohodnotit

Žhavé výstřely 2

Hot Shots! Part Deux

Další název:
Horúce strely 2 (SK)
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
19.8.1993
„My letci máme ocelové ptáky!“

Komentáře k filmu Žhavé výstřely 2

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 40
SvoKar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.2.2011
Ještě lepší než   jednička, hlavně scény v   táboře a při osvobozování   přítele, to je tak jetý,   až je to dobrý.
Pitryx
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.1.2011
Já se bavil. Stejně jako u   jedničky. Takhle má vypadat   parodie. Není třeba si brát   servítky. Klidně mohou   tvůrci točit dál.
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.2.2009
Po dvou letech jsme se   dočkali druhého   pokračování Žhavých   výstřelů s Charliem   Sheenem. Tvůrci dali na   jedničku a opět využili   efekty jako v jedničce,   čemuž dodali ten správný   šmrnc. A stejně jako u   jedničky, tak ani u dvojky se   nebude nudit a film shlédnete   jedním dechem.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.10.2018
Parodie prošpikovaná odkazy,   od Casablanky po Ramba a kdo   se vyzná, ten si opět   přijde na své. Charlie Sheen   koukatelný, s vypracovanou   muskulaturou a účesem na   „Džegra“, ženský se o   něj perou a chudák Mr. Bean   má svázané tkaničky. To   nevymyslíš:-)
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.10.2009
Nemam co resit.....musim dat   10.
Tak se mi zda,teda   aspon pro me,ze tato dvojka je   jeste lepsi nez jednicka.Opet   vyborne.
Ale prece jen   me tu zaujalo,ze R.Crenna si   vlastne zahral svoji roli z   filmu o Rambovi a to v   parodii,ze by mel tak malo   kseftu?To me docela   zarazilo.Vetsinou se to   nedelava.
Prasoid
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.6.2008
Takhle má vypadat Rambo
aneb akční klišé ad   absurdum, až se z toho   válíte smíchy. Velmi   podařená a hlavně z   čerstvého masa namíchaná   pochutina, která nebudí   dojem plitkosti a nečpí   něčím, co už bylo možné   vidět stokrát.
Petra.Barbie
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.1.2009
Přibližně nastejno jako jednička...
...pokračování Žhavých   výstřelů je přibližně ve   stejném duchu, ani tedy   lepší, ani horší, prostě   drží si stále stejně   dobrou laťku parodování   známých filmových hitů,   zde zejména Ramba. Saddám   Hussajn rozhodně nemá   chybu:-))
Agostino
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.8.2009
Ďalšie výborné   pokračovanie tejto úspešnej   paródie s Charliem Sheenom v   hlavnej úlohe. Tu si už   zahral aj postavu vojaka   Ramba.
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.2.2013
Film parodující především   Rambo II, kde Charlie Sheen   když mu dojdou šípy   vystřelí lukem slepici a   podobně, na konci zabije   Husajna
261972
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.7.2011
Senzační parodie na Ramba a   jiné filmy. Charlie Sheen to   uměl perfektně zahrát.   Rozhodně nejvíc zaujme   příběh. Kdo viděl Scary   movie a líbila se mu, tak je   tento film přesně pro něj a   zaručeně pobaví
volam.sa.pistik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.6.2012
To si mám odbarviť vlasy?
Ešte brutálnejšie frky a   väčšie naháňanie do   absurdity. Výborné   pokračovanie podarenej   paródie. Málokedy je   pokračovanie lepšie, tu sa   stalo. Teraz sa tu zväčša   údajne paroduje Rambo   (ktorého som samozrejme   nevidel), ale i iné filmíky.   Zasa famózny Charlie,   stretávame tu dokonca i   Alberta z Twin Peaks. Opäť   všetkému kráľuje prezident   (z azbestu), totálne   neohrozený a očividne   prežije všetko. A luxusný   bonus nová postava agentky   CIA, ktorá bola totálne   odzbrojujúca. Sem tam síce   sa objaví nuda, ale je tu   mnoho famóznych perál (tý   poznáš čo je bolesť - bol   som ženatý, dvakrát),   (páčil si sa mi vo Wall   Street), (a ten muž je z   komparzu), či zajačik na   baterky v džungli, alebo   masakrálny príbeh (alebo   skôr exkluzívne podobenstvo,   zrejme myslené na nášho   Ramba) o blonďatom dievčatku   a troch medveďoch. Fakt   skvelá paródia
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.6.2010
Skvěle udělaná parodie snad   na vše co běželo,jeto velmi  
povedené a   skvěle obsazeno určitě vás   to pobaví.
enejčel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.4.2010
na rozdíl od jedničky je   tento díl hodně srandovní.   hodně jsem se bavil, Charlie   Sheen dokázal zahrát   srandistu na plné čáře!
Chrustyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Asi nejlepší parodie všech   dob překonávající i   skvělý první díl. Film si   vzal tentokrát na mušku   Ramba. Charlie Sheen se do   role hodí perfektně a   trousí výborné hlášky. Ve   filmu jsou perfektní gagy,   skvělé nápady a vše   vypadá výborně. Tvůrci se   nesnaží parodovat za každou   cenu a tím pádem všechno   dává smysl a žádné scény   zde nejsou vloženy násilně.   Takové parodie už se dnes   netočí. Dokonalá zábava.
Karius
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.9.2012
Nikdy nezapomenu na scénu,kdy   se Sadám ve stylu   Terminátora spojil se svým   psem,na jeho následné   nastoupení do Jeepu a jak si   ho ti vojáci   prohlíželi...ty chlupy z   uší a ten psí nos....haha   :-D tenkrát jsem se válel   smíchy po zemi...oba díly   kvalitou a vtipem obdobné a   podle mýho jsou Žhavý   výstřely nejlepší   parodíí,co kdy byla   natočená --->100%
Pecik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.1.2015
Na rozdíl od jedničky mi   většina fórů přijde   spíše trapných než   vtipných, ale tak se dá   chvilkama pousmát.
dobes.pavel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.12.2009
Žhavé výstřely 2
Geniální parodie, která   nenapodobitelně skvěle   paroduje zejmená Ramba.   Dokonalé skloubení   nezapomenutelného humoru se   skvělou akcí. Srandovní   kousky jsou přímo   fantastické. Rychle na sebe   navazující spravně   připitomělé až absurdní   scénky vás nenechají ani na   chvilku vydechnout. Zdarně   také sekundují povedené   hlášky, kterých je tu   dostatek. Mimo jine mě   zaujala vynikající postava   Saddama Husajna. Film má   prostě šťávu, nechybí mu   sranda, akce a dokonce i   romantika, kterou však   nemůžete brát vážně.
payo1555
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.6.2015
Slušně řečeno hlína,   legrace. Dokonce i Charlie   Sheen byl vynikající. Ve   filmu je spousta narážek,   spoust politických událostí   shozených na vtip.Na jednu   stranu ta parodie   vypověděla něco hlavních   proudech filmového   byznysu.Dobrá zábava.
Omnibus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.11.2013
Saddámův důstojník coby   mučitel říká stále   nezlomenému vězni,   elektřinou grilovanému   plukovníku Waltersovi:   „Vidím, že znáte   bolest.“

Walters: „Byl jsem   ženatý.“ Mučitel uznale   pokývá hlavou: „Hmm.“   Walters: „Dvakrát...“   Důstojník účastně:   „O-oou!“ K tomu není co   dodat  Zkrátka - tenhle   film pokaždé i mě   nemilosrdně griluje   (smíchy), až ze mne   pražená kukuřice lítá na   všechny strany.
seagal
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.2.2011
Prvý a druhý diel sa mi   dosť páčia.
V druhom   dieli je viac vtipnejších   scén.
Hlavne ma   pobavila scéna, keď si   urobili paródiu na film   Terminátor 2.
mildaaxe
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.6.2011
Tak to vypadá, že v   parodiích si prostě moc   nelibuju. Stejně jako v   jedničce i tady se   samozřejmě najde několik   lepších momentů. Skutečně   výborný byl ale v mých   očích bohužel jenom jeden.   Totiž situace se   získáváním klíčů   pomocí koštěte a následná   přihrávka vězňovi, který   měl opravdu vážné   problémy se k nim dostat:-)   Sice primitivní, ale   skutečně zábavné. Alespoň   za zmínku ovšem stojí   opětovně Saddám, kterýžto   se několikrát také zaskví   povedeným výstupem a jeho   souboj s Toperem i prezidentem   je celkem koukatelný. Taky   piha a Toper-lukostřelec jsou   povedené scény. Docela mě   pobavila i zdejší vizáž   Charlieho Sheena, vypadá jak   Rambův bratr:-) A to je asi   taky jedinej snímek, který   mě v rámci parodování   akčních filmů napadá.   Jinak je to značně slabší.   Lloyd Bridges dostává   podstatně menší (nebo jenom   nudnější?) čas na   plátně, což je taky škoda.   Přítomnost Rowana Atkinsona   kupodivu neznamenala ani   jediný dobrý fór   navíc…Taky mi nesedí   příliš styl „pokusů o   srandu“ typu „Geronimo“,   „Geronimo“ „Geronimo“   , Indián. No a jako   celek…Neříkám, že je to   vyloženě za trest něco   takovýho sledovat, ovšem od   tohoto, mnohými milovaného   filmu jsem čekal podstatně   víc. Možná jsem prostě   těch akčních filmů viděl   příliš málo na to, abych   tohle dílko dokázal plně   docenit. Takže i po   shlédnutí pokračování   musím konstatovat, že Jim   Abrahams, alespoň v mých   očích, nenatočil žádné   klenoty tohoto subžánru, ale   spíše jenom průměrné   snímky, které sice po   většinu času   nesklouzávají k laciným   trapnostem, ale ani   nedokážou na delší dobu   bavit. Což je chyba u   jakéhokoliv filmu.
Cardigan
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.3.2008
Jednicka mi prisla mnohem   nápaditejsí a taky   vtipnejsí, ale ani dvojka   není k zahození. Má   bezvadný momenty hlavne na   zacátku.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.9.2017
Zas taková prdel to nebyla,   ale občas něco tu vtipné   je. Zvlášť osvobozování   tábora stojí za shlédnutí   ;-)
Rocky4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2008
Skvělá parodie na Ramba. Je   lepší než první díl, u   tohohle dílu jsem měl   vyloženě výbuchy smíchu.   Moc povedené a dá se na to   dívat kdykoli.
netopir55
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.7.2009
Tenhle díl je ješte   humornejší,akčnejší a   vtipnejší.Charlie Sheen nám   zase předvádi skvělý   herecký výkon.Myslím že   tenhle díl je aspoň tak   dobrý jako první.
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.1.2015
Na rozdíl od jiných   pokračování, se tady dvojka   povedla. A herci se asi   vyřádili. Malinká rolička   R.Atkinsona je spíš v režii   jeho skečů, ale i tak to   stačilo.
lebowski
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.8.2004
Je to velice ftipné, neni to   špatné.
mikee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.5.2008
Naprosto bezchybná a   špičková parodie s   vynikajícím Charlie Sheenem   a brilantním Lloydem   Bridggesem. Toto   pokračování vcelku jistě   překonává díl první ,   který je ovšem také velmi   vydařený. Více takových   filmů. 92%
Vídžej
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.1.2004
Jako 1, ale ne 1
Je to film, který jako by z   okna pardon z oka vypadl   jedničce jenže je úplně o   něčem jiném. Už možná   není tak dobrý, ale to je   spíše tím, že člověk už   si na tento styl humoru zvykl   z prvního dílu, a tak ho ve   druhém už nepřekvapí.   Přesto je to opět výborný   film.
Ivett
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.9.2007
Další skvělá parodie, v   níž jsi Sheen střihl   hlavní roli...možná už ne   tak smrtelně vtipná jak   jednička, ale stejně u ní   budete plakat smíchy.   Zvlášť, když se prezident   USA kočkuje se Sadámem   "po jediovsku"   světelným mečem.
Rival
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.6.2014
Part Deux!
Prostě super.Nejde se   nesmát.Výborná parodie   dobré filmy jako:Rambo II a   III,Terminator 2 a tak   dále.Jsou zde velmi dobré   scény.Pro zasmání a   zvednutí nálady nemůžu   než jen doporučit.Nejlepší   parodie všech dob.
ancaz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.2.2011
Charlie Sheen je opilec a   hulvát, ale upřímně   můžeme ho nenávidět? Snad   nikdo si ze sebe neumí   udělat legraci tak dobře,   jako on. Ten film je prostě   paráda a smějete se od   začátku do konce.
p.a.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.11.2020
Pro mě tento film ještě   překonává první díl.   Nenapadají mě žádný   moudra, které bych k němu   měl napsal. Snad jen -   strašná sranda. Halarm, Omar   Sharif.
kamil.ice
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.8.2009
nezapomenutelná parodie na   slavné filmy. Vždy zvedne   náladu :)
Miloš11
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.9.2009
Výborná parodia na všetky   filmy typu Rambo a   spol.Charlie Sheen opäť   ukázal,aký je komedialný   herec.
Verik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.3.2005
Tak u tohohle filmu sem se   nonstop smála
Sparta33
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.2.2009
Luke
podle mě lepší než   jednička!!   Výborný(opět)Ch.Sheen...jak   jinak??? A skvělá   parodie!!!! Já jsem se hodně   bavil!!
Markst
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Podle mě je pokračování   lepší a řadim ho mezi ty   vůbec nejlepší komedie co   jsou,poprví jsem se celej   film jenom smál.
vratik7
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.6.2008
Opravdu skvělá parodie.   Tento film nemá chybu snad   nikde. Oproti jedničce je   tento díl velice zdařilý.
Ocean
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.10.2009
Tento diel je oproti   predošlému o niečo   zábavnejší. V jeho prípade   je paródia na Ramba. Charlie   Sheen tu zase zaúradoval   svojím slušným výkon v   role ktorú si tu zahral.
Je to veľmi príjemná a   zábavná komédia, pri ktorej   sa dokáže snáď každý   odviazať. tak isto sú tu   bláznivé scény, ktorý   víria humorom.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih5090minih5090Cestující v dešti (1969) 
Le Passager de la pluie n
minih24566minih24566Rozvod paní Evy (1937) 
n
minih43490minih43490Démon pomsty II: Krvavá odplata (1993) [Video] 
Pumpkinhead II: Blood Wings n
minih48670minih48670Noc v muzeu 2 (2009) 
Night at the Museum 2: Battle of the Smithsonian n
minih5565minih5565Červená ještěrka (1948) 
n
minih4665minih4665Brontosaurus (1979) 
Brontosaurus n
minih86172minih86172Kapitán Phillips (2013) 
Captain Phillips n
minih9869minih9869Kam doskáče ranní ptáče (1987) 
Kam doskáče ranní ptáče n
minih24494minih24494Zvony z rákosu (1950) 
Zvony z rákosu n
minih42253minih42253Hříchy pro pátera Knoxe (1992) [TV seriál] 
Hříchy pro pátera Knoxe n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Žhavé výstřely (1991)

 Žhavé výstřely (1991)
Žhavé výstřely n
Hot Shots!
Žánr: komedie / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Jim Abrahams

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Maigret a sklepení Majesticu (...

22:25 - 00:10

32 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

ČT2 - Černobyl: Nová svědectví

22:45 - 23:35

12 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Zlatá labuť (2023) [TV seriál]

21:40 - 23:00

77 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

22:45 - 23:55

12 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190569
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376599
Obsahů a biografií: 178287

Poslední komentáře

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10