Duben
ohodnotit

X-Men: Apokalypsa

X-Men: Apocalypse

Rok:
2016
Délka:
143 minut
Premiéra v ČR:
19.5.2016

Komentáře k filmu X-Men: Apokalypsa

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 13
Dymytry
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.5.2016
?
Jsem velký fanda, takže   dávám maximální   hodnocení. Jedna věc mi   však vadila poměrně dost a   to postava Wagnera.(toho   modrýho čerta, co se   teleportuje)Ve dvojce ho   totiž nikdo nezná, takže   buď Storm, Jane, Xavier trpí   ztrátou paměti nebo se   někdě stala chyba. Dále se   zde setkali s Wolwerinem.   Zabijáka s drápama, kterej   vykosí celou základnu by si   pamatoval každý. V prvních   x menech o něm nic   neví(kromě Magneta a   Xaviera). Chyb by se našlo   určitě víc, autoři v tom   dělají trochu bordýlek tím   svým retrospektivním   přístupem. V určité míře   to je zajímavé, ale všeho   moc škodí. Jsem docela   zvědavý do jaký doby budou   zasazen další díl.
PORTER
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.6.2016
Opět výborná komiksová   podívaná,efekty,herecky,akč   ní scény a dokonalý nový   hlavní padouch který   roznáší strach a zkázu a   tak to má být,navíc   nechyběla ani vtipná scéna   a to když vybuchuje sídlo   mutantů a jeden z nich ve   zpomaleném čase za doprovodu   vtipné hudby všechny   zachraňuje,prostě povedený   další díl série.
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.7.2018
║Rozpočet   $178miliónov║Tržby USA   $155,442,489 ║Tržby   Celosvetovo $543,934,787 ▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $20,415,243║ Tržby za   predaj DVD v USA $9,827,482║   ja ostávam milo prekvapení,   veľmi podarené   pokračovanie, kde mi nevadil   ani český dabing, toto   ďalšie dobrodružstvo som si   užil nadmieru a spokojne   môžem posúdiť že skvelí   predošlí diel bol aj pre   tento krát úrovňou opäť   dosiahnutí, takže tu máme   veľmi poctivú sériu   (trilógiu) mladých X-menov,   dejovo silne previazané a   hlavne funkčné, a to som mal   po ukážkach dosť obavy, tie   sa ale rýchlo rozplynuli,   Bryan Singer sa opäť do   tejto látky ponoril dokonale   a nové postavy tam začlenil   šikovne, dejovo dravé a v   podstate tam nebolo nič čo   by kazilo dojem, triková   stránka a 3D na výbornej   úrovni /videl v kine 3D   verziu: 95%/
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.9.2016
Velmi příjemné navázání   na first class. Jako vždy   naprosto geniální grafika,   efekty, prostředí a i   výběr herců.Jen některé   pasáže a scény mi přijdou   už krapet ohrané, ale aby ne   u tolikátého dílu :)
Deviant_Girl
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.7.2022
Apokalypsa je tu!
Epické finále druhé ságy   X-men se nese v duchu velkých   bitev kdy musí všichni   spojit své síly aby   odvrátili blížící se   katastrofu. Kdo má rád   apokalyptické akční filmy   bude spokojen.
ph33
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.9.2016
Musím přiznat že po třetí   řadě jsem to už moc   nesledoval ale i tak mě tato   ,zatím posledni X-Man mile   prekvapil,děj se mi líbil a   efekty rovněž .musím říct   že jsem to sledoval s   napětím .8/10jednoznacne !
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.5.2016
Kapitánovi jsem dala   osmičku, a i když jsou   X-Meni moje srdcovka, je   známo kvůli komu, tak   dávám za sedm. Bryan Singer   je ukecanější než obvykle   a strašně dlouho mu trvá,   než všechny pospojuje   dohromady a všechno   povysvětlí. Díky Blízké   budoucnosti je pár   X-menovských příběhů   mimo, především Poslední   vzdor a nových postav je jak   máku, takže na každého   musela vyjít chvilka a ejhle,   dvě hoďky jsou pryč, než   dojde k pořádné akci.   SPOILER: Konečná akce je   pořádná. Phoenix se umí   pěkně rozpálit, takže   modrý Apocalypsák trochu   pohoří, ale tak nějak bez   vtipu, bez šťávy. Velké   plus za zachování známého   hudebního motivu, za tři   minuty mého oblíbence, kde   se šikovně propojilo pár   chvil minulosti a budoucnosti,   zajímavá „budoucí“   Storm a Nightcrawler bez Alana   Cumminga v mladším vydání   je hodně dobrý. Výprava,   cameo Stana Lee, vypuštění   jaderných pum mě ze   začátku zmátlo a říkala   jsme si, že když to všechno   bouchne, jak se z toho   vybruslí, ale nakonec logika   neutrpěla. Profesor Xavier   přišel o vlasy, Mystique je   celou dobu za klaďasku a   Fassbender opět převyšoval   ostatní o hereckou třídu,   úvodní scéna evokovala   Hvězdnou bránu, jen Goa'uldi   chyběli. Pořád vysoký   nadstandard, ale původní dva   X-Meni (až na Poslední   vzdor), jsou nedostižní.   Otázkou zůstává, jak bude   postupně nahrazena   stávající skupina, když   posilovat do nekonečna fakt   nejde a pokud je jednou z   mutantních vlastností, že   se nestárne, tak ani CGI   nepomůže.
goranchorvat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.10.2016
Apocalypsa
Plus: Opět famozní   stvárnění triků, střihu ,   zvuku a návaznosti na   předchozí události.
Mínus: Stopáž,   vykrádání sebe sama   (režisér), menší hloubka   jednotlivých postav
Celkově další ze   skvělých X -menů , jen   pozor už se to dostává na   hranu vlastní vykrádačky   předchozích super dílů.   Poctivých 70%
Retep
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.9.2019
Ako a prečo
-- sú otázky ktoré sa   snaží tento diel X manov   vysvetliť alebo aspoň   poodhaliť. Ako už bolo   spomenuté jedná sa o fantasy   sci fi žáner a v tomto   kontexte to treba i brať. Po   trikovej stránke ide o veľmi   pôsobivý počin, po stránke   hereckej u mňa výborný   Fassbender, McAvoy a Turner.   Záporné postavy na jednotku,   zlvášť hlavný Apocalypse.   Príjemná oddychovka, ktorá   v mozaike X man universa   rozhodne zaujme.
Langley
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.8.2016
Po prvním vidění dávám   poslední x-menovské týmovce   osmičku. Mám však dojem,   že až budu mít film více   nakoukaný, s hodnocením   půjdu dolů. I tak je ale pro   mne X-Men: Apokalypsa   nejslabším dílem   prequelové trilogie.   Zvláštní pocit jsem měl   už z trailerů, které na mě   působily poněkud   přeplácaně. Některé triky   bijí do očí, hlavní   záporák mě vůbec nezaujal   a zklamal, ale aspoň že měl   po boku sexy Psylocke v   podání Olivie Munn.   Pořádné akce jsme se   dočkali v závěru filmu a   chvílemi byla dost   napínavá. Palec nahoru za   scény věnované   Wolverineovi.
bobo336
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.3.2017
X-Men: Apocalypse
Po Days of Future Past   totálna slabota. Záporák   ako to už pri Marvelovkách   posledných rokov zle   zapracovaný a vykreslený,   akcia čisto Teen plná   presvetlených efektov (Naozaj   temnejšiu akciu mal aj Harry   Potter a Dary Smrti) a keď   už aj prišiel Wolverine s   nízkym Ratingom toho veľa   nedokázal (A to je čo   povedať keďže jeho scénku   považujem za n...šie to čo   film ponúkol). S odstupom   času som ale rád, že sa   nejednalo o posledných   X-Menov a už sa teším na   nového Logana, ktorý dúfam   dá dôstojnú bodku tejto   sérii. Príbehovo je to tiež   slabšie a zdalo sa mi, že   film často varil z toho čo   sme už videli v predošlých   dielov. No čo už každá   séria musí mať slabý   článok.

PS:   Aby som nezabudol   Quicksilverova scénka stojí   za to.
wena
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.4.2021
Už mě to přijde moc   přeplácané. Neustálí boj   s někým kdo tu chce vládnou   protíná příběh   společného soužití všech   dohromady.
Itsfullofnames
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.3.2018
Jen další X-man
Upřímně hodnotit filmy   podle triků nebo rovnou   napsat jsem fanda je to za 10   rovných je fakt stupidní.   Takže ne. Je to lehce   nadprůměrný film od Marvelu   nic víc a nic míň   background některých postav   není absolutně dotažený a   to u důležitých postav Jane   Gray, Storm. Prostě se Jane   najednou vylíhla ve škole   Profesora Xaviera? Lore   některých postav je vyrazně   překroucený. Stopáž je   neúměrně dlouhá bohužel   blockbuster prostě musí mít   přes dvě hodiny. Nevyužité   a prázdné scény které se   mohly využít mnohem lépe.   Sansa Starková bohužel   seriálové hraní ji jde líp   než celovečerní biják.   Nic méně ať jen nenadavam.   Skvělý Quicksilver jako   obvykle. Magnetův vedlejší   příběh se velice povedl.   Skvělé herecké výkony   Fassbender, McAvoy, Peters.   Zbytek osazení nějak   zastává. Buď nemají   dostatek prostoru nebo   nevyužité možnosti v   dialozích. Doufám že   příští X-man bude   výrazně lepší.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih17989minih17989Romance za korunu (1975) 
n
minih130996minih130996Zootropolis: Město zvířat (2016) 
Zootopia n
minih48489minih48489Strážci - Watchmen (2009) 
Watchmen n
minih10174minih10174Když se čas naplnil (1980) 
When Time Ran Out n
minih141649minih141649Na vodě (2016) [TV seriál] 
Na vodě n
minih43427minih43427Drsný časy (2005) 
Harsh Times n
minih32927minih32927Scooby Doo a virtuální honička (2001) 
Scooby Doo And The Cyber Chase n
minih115051minih115051Padesát odstínů šedi (2015) 
Fifty Shades of Grey n
minih198010minih198010Mastičkář (2023) 
Znachor n
minih7005minih7005Duna (1984) 
Dune n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Noví mutanti (2020)

 Noví mutanti (2020)
Noví mutanti n
X-Men: The New Mutants
Žánr: akční / horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Josh Boone

(pokračování)

X-Men: Dark Phoenix (2019)

 X-Men: Dark Phoenix (2019)
X-Men: Dark Phoenix n
Dark Phoenix
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Simon Kinberg

(pokračování)

Logan: Wolverine (2017)

 Logan: Wolverine (2017)
Logan: Wolverine n
Logan
Žánr: sci-fi / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Mangold

(pokračování)

X-Men: Budoucí minulost (2014) [2k digital]

 X-Men: Budoucí minulost (2014) [2k digital]
X-Men: Budoucí minulost n
X-Men: Days of Future Past
Žánr: akční / fantasy / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké / Velká Británie / Kanada
Režie: Bryan Singer

(pokračování)

Wolverine (2013)

 Wolverine (2013)
Wolverine n
The Wolverine
Žánr: akční / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké / Austrálie
Režie: James Mangold

(pokračování)

X-Men: První třída (2011)

 X-Men: První třída (2011)
X-Men: První třída n
X-Men: First Class
Žánr: sci-fi / akční / drama / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Matthew Vaughn

(pokračování)

X-Men Origins: Wolverine (2009)

 X-Men Origins: Wolverine (2009)
X-Men Origins: Wolverine n
 
Žánr: akční / fantasy / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Gavin Hood

(pokračování)

X-Men: Poslední vzdor (2006)

 X-Men: Poslední vzdor (2006)
X-Men: Poslední vzdor n
X-Men: The Last Stand
Žánr: fantasy / akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Brett Ratner

(pokračování)

X-Men 2 (2003)

 X-Men 2 (2003)
X-Men 2 n
 
Žánr: komiks / sci-fi / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Bryan Singer

(pokračování)

X-Men (2000)

 X-Men (2000)
X-Men n
 
Žánr: sci-fi / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Bryan Singer

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

11:05 - 12:00

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Středomoří - soužití člověka a...

11:35 - 12:30

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

NOVA - Velký táta (1999)

10:55 - 12:45

48 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Prima - Česko na grilu

11:40 - 12:55

3 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190573
Osobností: 697863
Fotografií: 764001
Plakátů: 376648
Obsahů a biografií: 178300

Poslední komentáře

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratta v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10