Duben
ohodnotit

Půlnoční vlak

The Midnight Meat Train

Další název:
Clive Barker's Midnight Meat Train / Polnočný vlak (SK)
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
98 minut
„Nejděsivější jízda vašeho života!“

Obsah filmu Půlnoční vlak

 
Newyorský fotograf se snaží dopadnout sériového vraha, který stále uniká před spravedlností. Jeho specialitou jsou brutální krvavé útoky v metru, po nichž záhadně mizí... Kdo to je a proč vraždí?

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Rjúhei KitamuraRjúhei Kitamura  
hraje:
Bradley CooperBradley Cooper.....Leon [33]   
Leslie BibbLeslie Bibb.....Maya [33]   
Brooke ShieldsBrooke Shields.....Susan Hoff [42]   
Vinnie JonesVinnie Jones.....Mahogany [43]   
Roger BartRoger Bart.....Jurgis [45]   
Tony CurranTony Curran.....řidič [39]   
Barbara Eve HarrisBarbara Eve Harris.....Detektiv Lynn Hadley [49]   
Peter JacobsonPeter Jacobson.....Otto [43]   
Stephanie MaceStephanie Mace.....Leigh Cooper   
Ted RaimiTed Raimi.....Randle Cooper [42]   
 Nora Nora.....Erika Sakaki [23]   
Quinton 'Rampage' JacksonQuinton 'Rampage' Jackson.....strážce Angel [29]   
Dan CallahanDan Callahan.....Troy Taleveski   
Earl CarrollEarl Carroll.....Jack Franks   
Donnie SmithDonnie Smith  
scénář:
Jeff BuhlerJeff Buhler  
námět:
Clive BarkerClive Barker  
hudba:
Johannes KobilkeJohannes Kobilke  
Robb WilliamsonRobb Williamson  
kamera:
Jonathan SelaJonathan Sela  
střih:
Toby YatesToby Yates  
dvd obal trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 18 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Půlnoční vlak >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.6.2019
Už jenom ten nápad tvůrců vybrat si do role   šíleného vraždícího magora V.Jonese stojí   za to, se na toto dílo podívat.
Je to sice   hodně hodně nereálné v tom metru, ale tak   nakonec proč se nepodívat na pořádný   krvák.
A líbil se mně tady ten odkaz na film   F.Gamp - kdo toto viděl, tak ví, o čem mluvím   :-). To tam skutečně sedlo :-).
Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.12.2018
Tak scény v metru rozhodně stojí za vidění. V   tomto punktu nejsem pro digi krev, ale klasické   sáčky. Zde je však toho digi a to až moc.   Přesto mi to nevadilo a letící oko jsem si   pustil víckrát. Nu, ke konci se trikaři hodně   polepšili, ale i scénář přinesl ne jedno   překvapení. Za což přidávám do plusů.
bobo336
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.12.2016
The Midnight Meat Train
Atmosféra z ktorej by sa dalo krájať pre mňa   osobne zostala nevyužitá. Zaujímavú krimi   zápletku s občasnými GORE prvkami zkazili   nelogickosti v deji (Nočné mory, ktoré by mali   predstavovať budúcnosť no z hľadiska hlavnej   postavy nedávajú žiaden zmysel keďže ich mal   ešte dlho pred tým ako sa stali isté   udalosti...) a pre mňa osobne zmarené finále   (Nech sa snaží pôsobiť akokoľvek šokujúce   tak sa mu to nedarí a to hlavne kvôli tomu, že   si to tvorcovia sami zkazili 20 pred záverom).   Čo je ale pre mňa najhoršie sú hluché miesta   v deji a nezodpovedané otázky (Čo to má náš   hlavný zabijak na tele?? Alebo akoto, že týpek,   ktorý by nemal mať jazyk kľudne rozpráva??).   Keby scenárista ešte pár mesiac vypiloval   scenár išlo by o horor roku avšak takto ide len   o jeden premárnený potenciál, ktorý vám   postačí vidieť raz.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2016
Brutální krvavý horor vyvolávající strach   jezdit metrem s osamoceným podivným   spolucestujícím. Zpočátku je atmosféra jak u   krvavé kriminálky, avšak čím blíže je   konec, tím více se děj vyhrocuje. Dějství se   tváří značně jednoduše, ale má myšlenku.   Temná atmosféra vyznívá dobře, stejně jako   vyrobené speciální efekty. Spousta krve a gore   CGI opravdu děsí, ale jinak to bohužel nějak   postrádá patřičné napětí. O nudu však   rozhodně nejde a tak si hororový fanda může   přijít na své. A jak už to většinou bývá,   ani zde se výtvor neobešel od určitých   vizuálních chyb. Kdo si jich nevšimne, lépe   pro něj.
radegaster
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.9.2015
Vlak co nestaví, nemá průvodčí a je nechutný
Fotografie a čím brutálnější, tím lepší.   Palice a hák, jak jinak zabíjí řezník? Ve   filmu je však spousta náhod, nejdřív focení   té první mrtvé dívky, pak setkání z vrahem u   výstupu z metra a v neposlední řadě vyfocený   prsten. Jo, život je jako bonboniéra. Jedinej   člověk, který si zasloužil smrt byl ten   praštěný černoch....a už taky víme proč   vlak nezastavuje v zastávkách. Musím chytit   vlak tak zatím...jo a kdo ty vlaky pak čistí od   té spousty krve?
Steawi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.12.2013
Horor,který mě po dlouhé době nadchnul.   Líbilo se mi prostředí (děsivá atmosféra se   dala krájet), líbil se mi výběr herců   (děsivý pohled řezníka) a nakonec úchvatná   myšlenka. Sám sem nevěděl,co se bude dít a   jak to vůbec může dopadnout,tedy nebylo to jen   oklepané klišé s předvídaností,když už na   začátku víte,jak to dopadne.Ačkoli v   půlce,kdy se hlavní hrdina začal   proměňovat,jsem trochu tušil,co se z něj   stane,ale už jsem netušil,kam ten vlak dojede.   Jsem nadšený.
hvezdyn
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.5.2013
Tak nevím. Má toto být horor anebo komedie   parodie. Jistý jsem si nebyl třeba při scéně,   kdy je jedné ženě vrahem useknuta hlava a ta   hlava ještě mrká. V každém případě jsem   došel k následujícímu závěru - hned to   vypnout a nedívat se dál. Snad někdy bude   lepší nálada.
Omnibus
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.11.2012
Z doby, kdy jsem pár let žil ve staré dobré   Anglii, mám jeden hodně strašidelný zážitek.   Jel jsem pozdě v noci londýnským metrem, byl to   už poslední spoj. Čumím do blba, odevzdaně   jak jarní jehňátko a poslouchám   duc-duc-škrk-škrk starého rozvrzaného vagonu.   A pak si všimnu toho divného pána v obleku a s   kravatou. Sedí prkenně, jako prvňáček ve   školní lavici a na kolenou svírá rukama   velikou koženou kabelu. V podobné si nosíval   můj strejda řezník krátkou, ale těžkou   palici na prase při zabíjačce. Ten velký   chlápek sedí klidně a jen soustředěně zírá   před sebe, ale mě z něj začíná mrazit v   zádech a cítím nepochopitelnou úzkost. Hrozný   strach mě přinutil vystoupit dřív, než jsem   měl, poslední zastávku před konečnou. S   divným chlapem zůstali ve vagonu dva mladíci s   holkou, fešandou k nakousnutí... Poslední vlak   odjel do tmy tunelu a ty tři už nikdy nikdo   živé nespatřil. Zmizeli beze stopy (skoro jako   by je dal Kruťák z Podfu(c)k sežrat   yorkshirským prasatům. Ale, samozřejmě kvůli   lepšímu trávení, nejprve musíte oholit vlasy   a vytrhat zuby :-)

Klidně uznám, že tenhle   horor se asi kultovním nestane a že pár   vymazlených krvavých nechutností doplňuje   hodně vaty, která z filmu leze jak z   rozcupovaného polštáře. Ale víte co? Já se   bavil. Dokonce jsem já, starej rejpal, dokázal   vypnout rozum a neřešit nelogičnosti a to je u   mě co říct! Jen v tom závěru by mi místo   tlačení na pilu (s detaily krmení , ukázání   zrůd a imbecilní vysvětlovačkou) bohatě   stačilo pár náznaků a místo toho se třeba   věnovat "fujtajbl professional cleaning“   aby se nám v depu nehromadily krví a   vnitřnostmi zaflákané vagóny :-) Ovšem   myšlenka „předání poslání“ kladnému   hrdinovi Leonovi byla roztomile morbidní   vychytávka.

Povím vám jedno. Až zase někdy   v půlnočním metru potkám svého oblíbence   Vinnie Jonese, půjdu si moc rád pro autogram.   Vyhrnu si triko a může se mi podepsat třeba na   bůček... Ale hned potom zatraceně rychle   vystoupím!
Nikotyna
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.3.2012
Myšlenka filmu je velice dobra :) a celej ten   děj je napnuty az do konce, konec mě teda dost   překvapil a necekala jsem ho, jediny co mi na   filmu hodně vadilo bylo kdyz strikala krev, bylo   vidět ze to je 1oo% pocitac, to filmu hodne   kazilo, ale obsazeni hlavniho herce dodalo filmu   smrnc :)
maciii
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.12.2011
ufffff... něco tak hnusného jsem už dlouho   neviděla... Atmosféra byla celkem v pohodě, ale   na muj vkus to bylo celé příliš odosobněné a   takové ....divné... ve filmu nebylo nic a nikdo,   k čemu bych mohla přilnout, bylo to jako   sledovat živoucí a krvavé panoptikum, jehož   jediným plus bylo, že se vyvíjelo vcelku   nepředvídatelně.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih42334minih42334Útěk ze seriálu (1989) [TV hra] 
Útěk ze seriálu n
minih40465minih40465Ohrožené druhy (2002) 
Endangered Species n
minih158502minih158502Tři stromy (1967) [TV film] 
Tři stromy n
minih39727minih39727Zlato v Black Hills (1968) 
Spur Des Falken n
minih76490minih76490Noc žraloka 3D (2011) 
Shark Night 3D n
minih155744minih155744Priťaženije (2017) 
Priťaženije n
minih74408minih74408Doktorka z Dixie (2011) [TV seriál] 
Hart of Dixie n
minih45750minih45750V Bruggách (2008) 
In Bruges n
minih39904minih39904Lovci myšlenek (2004) 
Mindhunters n
minih136840minih136840Zločin v Posázavském Pacifiku (2013) [TV divadelní představení] 
Zločin v Posázavském Pacifiku n


Hodnocení:n12345678910
Půlnoční vlak (2008)Půlnoční vlak (2008)Půlnoční vlak (2008)Půlnoční vlak (2008)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10