Duben
ohodnotit

Nekecej a pádluj

Without a paddle

Další název:
Nekecaj a pádluj! (SK)
Rok:
2004
Délka:
95 minut
„Trojice kamarádů, ztracený poklad a neplánovaná cesta do divočiny.“

Komentáře k filmu Nekecej a pádluj

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 23
261972
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.8.2011
Komedie, která je u mě   rozhodně na prvním místě.   Užila jsem si spoustu   zábavy, dobrodružství,   úžasný herce a hezkou   přírodu. Užívala jsem si   ho od začátku až do konce.   DOPORUČUJU!!!!
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Skvělá komedie mohu jen   doporučit máto hlavu i patu   a sranda až dokonce prostě   to jde zkoukni a posud
monita333
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.6.2012
SUPER
Skvělá komedie se skvělými   vtípky mohu to doporučit   všem co se rádi   smějí.Hrají tam i dobří   herci.
 
  Stojí za to se na to   podívat
p.a.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.4.2020
Tenhle film mám zkrátka   rád. Sedí mi ústřední   trojka, ale mám rád i Burta   Reynoldse (toho ještě z   hlouby 70. a 80. let). Film mi   pěkně utekl a frky se mi   líbily (sjetí psi,   "Matrixová" scéna,   křest kanoe, trampoty na   řece a mnoho dalších).   Zahráno velmi obstojně,   záporáci jsou správně   záporní. Zkrátka mám z   tohoto filmu vždy dobrý   pocit a vždy když mám   možnost bez problémů si ho   zopáknu. Taky dobrá hudba.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.8.2009
No podle me je to fakt suprova   komedie o putovani trech   kamaradu za jednim ztracenym   pokladem.To,co po ceste   proziji nema chybu.Dost dobre   zazitky.
sylwikk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.6.2009
Fajn komedie. Souhlasim s   komentářem pode mnou, taky   se mě nejvíc líbilo, jak   jim medvěd unes kámoše, z   toho sem fakt nemohla :)
phorsky1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.6.2007
dal jsem na tento film velké   bodové   hodnocení,proč?nejsou v něm   žádná slavná jména ani   oskarově zahrané role,to je   pravda,ale je to dobře   natočena lehká komedie z   krásného prostředí které   má pro lidi od lodí jinou   váhu,při příběhu tří   kluků co se sejdou jo X   letech na pohřbu kamaráda,na   jeho počest uskuteční   dlouho plánovanou cestu na   které se ani vy nudit   nebudete
jarapara
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.7.2011
Moje oblíbená komedie. Moc   rád se na ni zas a zas   podívám a stále mi   připadá legrační. Bezva   film k odpočinku a pobavení.
davidek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Nějak jsem si vzpoměl na   své sliby z mládí. Zaplať   pán bůh, že aspoň někdo   je zrealizoval. Trochen   ujetě, ale kdo někdy něco v   mládí slíbil, pochopí,   proč tenhle kouzelnej film   vznikl. Pohřeb je úplně   stejný jak mého kamaráda z   dětství. Akorát se to   odehrávalo v krematoriu. . .   .. Jak je ten život pořád   stejnej. :-)
Rocky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.8.2008
Film nemohu hodnotit celý,   protože jsem viděl jen   druhou hodinu. Jde o další   americkou komedii, která vás   slušně pobaví, takhle v   neděli večer před prací   zvedne náladu. Ne salvy   smíchu tady opravdu nejsou,   ale zasmějete se u těch   světlých okamžiků jak už   tu bylo řečeno. Do děje   jsem se dostal jakž takž,   pochopil jsem o co jde. A co   jsem bohužel nestihl za   hodinu pobrat jsem zjistil   tady. Slušný filmek.
FDbJakub
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2008
8/10
Komedie jak má bejt a   vlastně ne jen komedie, ale   taky dobrodružnej film, u   kterýho máte chuť vzít   svý kámoše a jet někam do   pralesa na vodu. Docela se mi   nelíbí, že někdo píše,   že je zde špatný herecký   obsazení. Myslim, že hlavní   trio má za sebou celkem   úspěšnou kariéru,   zvláště Seth Green a fakt   si tam neumi představit   třeba Stiillera, i když je   výbornej. Bohužel je tenhle   film dost komereční, na   Nově byl už asi třikrát   :D.
venca113
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.10.2008
Naprostá bomba film já i mí   kámoši jsme se u to ho   smáli jako malé deti:)   Herecké obsazení sice není   zrovna nejlepší ale to   nevadí stačí že tento film   se opravdu podařil...
Cash89
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.2.2008
Co si budem povídat, komedie   je určena mladšímu publiku,   neznalí teenageři budou   našení, ale čím je divák   starší, tím méně se mu   tento film bude líbit. Pro   mě osobně je to další   mírně nadprůměrná   komedie. Rozhodně to není   film, kde bych se smál po   celou stopáž, spíše jsou   tam jen světlé okamžiky,   ale naštestí mezi nimi není   uplná tma. Prostě film   nenudí, ale nečekejte velké   návaly smíchy. Víc než 7   bodů dát nemůžu.
green-tea
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.6.2021
Slabší, ale pořád ještě   ucházející komedie, u   které se sice nezalykáte   smíchy, ale ani nezíváte   nudou. Pořád se totiž něco   děje a pro tyhle tři   kamarády to většinou není   nic příjemného.   Nenáročná zábava s   vodáckým výletem, ve   kterém jde o život,   starostlivou medvědicí a   zhulenými hafany.
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.7.2013
Tři kamarádi v divočině   hledající nějaký poklad a   proti nim dva burani. Opět   neoriginální námět   tentokrát s mladými lidmi.   Komediální prvky jsou lehké   a nenásilné, takže se   jedná o běžnou nenáročnou   komedii, která pobaví a   neurazí. Pro mladé je to i   jistá inspirace. Existuje i   jiná zábava, než sedět   doma u videoher. V zábavě se   tu rozhodně netlačí na   pylu, takže ne každého   tento snímek nadchne. Pro mne   je lepší průměr.
Pecik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.4.2011
Supr komedie o třech   kamošich co se i ve 30 chovaj   jak malí...nebo se o to   alespoň snaží...krapet   ujetý, ale hlášky i   příběh mě bavily. Celkově   taková oddechovka pro chvíle   nudy
hejtman
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.5.2006
Komedie ? , Dobrodružství ?   Bájný Poklad ? ,nějak jsem   to zcela nepobral,je to   takový pěkný příběh bez   hlavy a paty, moc srandy tam   není,spíš fantasie než   dobrodružství a ten   poklad,jako motto příběhu   je dle mého nesmysl.Natočeno   je to dobře,dívat se na to   dá,ale lituji času co jsem   obětoval jelikož je to dle   mého o ničem.
mildaaxe
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.12.2011
Tohle už jsem před pár lety   viděl. Jediný, co mi   utkvělo v paměti byl   maličkej Seth Green a jeho   láskyplnej vztah s matkou   medvědicí. Při opětovným   shlédnutí musím   konstatovat, že je tu   několik lepších scén. Sice   ani jedna není tak moc   pitomá, jako to výše   zmiňovaný, ale přesto se na   to docela dobře kouká. Tuhle   věc považuju jako solidní   kulisu pro nějakou jinou   činnost, kdy opravdu nemáte   potřebu vidět úplně   všechno. První hodinu   vlastně není potřeba vidět   téměř nic. Téměř   žádné opravdu povedené   scény se totiž nekonají   (ale ani nudy či trapnosti   není přehršel). Zato akce   je tu až nečekané   množství. A nevypadá   kupodivu zle - sjíždění   peřejí má švih, stejně   jako útěk před   "jedním z největších   drogových kartelů v   USA" ehm...mě to přijde   spíše jako trošku větší   pěstitel - soukromník. Pokud   totiž v USA patří mezi   drogové kartely megagangy   typu "já a mý dva   podřízení si jen tak v lese   pěstujeme jenom   marihuanu", pak se   drogový problém zbytečně   přeceňuje:-) Samozřejmě   chápu, že výše řečený   je do jistý míry jenom   hnidopišství, ale nemohl   jsem si pomoct:-) Jinak   poslední půlhodinka, od   vyhánění ze "stromu   lásky" či jak se to   jmenovalo, to dostane docela   solidní spád a padne mnohem   více hlášek (i ran pěstí)   než za celou   předcházející část.   Snímek jako celek táhne   mnohem více sympatické   obsazení v čele se Sethem   Greenem a Ethanem Supleem na   druhé straně barikády než   poněkud poslepovaný   scénář "abysme si tu   divočinu pořádně   užili". Jak už jsem   zmiňoval - není to žádný   zázrak, ale je celkem   pravděpodobné, že se k tomu   ještě někdy vrátím.   Nejlépe za pár let.65%.
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.3.2012
Dobrodružná komedie s mnoha   více či méně podařenými   vtípky, i podobně   dopadnuvší akcí; vše mohlo   být dotaženější. Ty holky   na stromě - nic až tak   extra.
karlosphonic
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.5.2009
Párkrat jsem měl záchvat   smíchu,hlavně když   medvědice unesla kamarádům   jejich   "otlounkánka".Oprav   du neotřelý nápad!Jinak   Nekecej a pádluj je typická   teenagerovská   komedie,kterých se po Prci   prci prcičky vyrojily   stovky.Aby tato komedie jen   nezapadla,musí nabídnout   něco navíc a podle mého   názoru se tak nestalo.
kali.4
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.9.2007
V zásadě neperverzní   komedie, která ale   nepřináší nic nového, a   vedle pár celkem podařených   scének a hlášek nenabízí   nic moc (i Seth Green kupodivu   nevýrazný). Co si ale   tvůrci mohli odpustit, bylo   morální ponaučení, které   tu je naprosto zbytečné.
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.6.2013
Dobrodružná komedie s párem   dobrých a vtipných scén,ale   na druhou stranu některé   scény byli spíše   trapnější než   zábavné.Herecké obsazení   nic moc a ani triky nic moc.
andriy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.6.2008
Nečekejte velké návaly   smíchu? Nečekejte vůbec   nic! Proč komedie? Když se   člověk během filmu   nezasměje ani jednou, ani   jedna situace mi nepřišla   nijak více komická, abych se   alespoň pousmál. Tři týpci   co vzpomínaj na svý   dětství a přitom sjížděj   Culture Club a nakonec, aby se   neřeklo morální ponaučení   - SHIT. Pravda je, že to   nenudilo, ale když se koukám   na komedii, tak čekám, že   se budu smát. ÓÓÓ bóže,   kde je ta doba kdy byli   komedie vtipný?

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih39897minih39897Tajemství Dračí hory (2002) 
Dragon Hill n
minih49528minih49528Rosalinda (1999) [TV seriál] 
n
minih40526minih40526Ghost Rider (2007) 
Ghost Rider n
minih54809minih54809Půlnoční film (2008) 
Midnight Movie n
minih11792minih11792Magnum (1980) [TV seriál] 
Magnum, P.I. n
minih44994minih44994To nevymyslíš! (2006) [TV seriál] 
To nevymyslíš! n
minih8848minih8848Hvězdná brána (1994) 
Stargate n
minih40826minih40826Ordinace v růžové zahradě (2005) [TV seriál] 
Ordinace v růžové zahradě n
minih10272minih10272Kleopatra (1963) 
Cleopatra n
minih2905minih2905Americký ninja 2 (1987) 
American Ninja 2: The Confrontation n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:52

50 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - --

19:50 - 20:00

0 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

20 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:40 - 19:55

10 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190604
Osobností: 697946
Fotografií: 764379
Plakátů: 376814
Obsahů a biografií: 178345

Poslední komentáře

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Svatyně (2022) [TV epizoda]

Svatyně
Pustil jsem se do sledování   druhé série seriálu HALO,   ačkoliv první řada byla pro   mně spíš lehký   nadprůměr. První díl   druhé série se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Školní ples (1999) [TV epizoda]

Školní ples
Tenhle díl byl dle mého   spíše méně vtipný a o   něco vážnější. Blíží   se školní ples, Eric jde s   Donnou, Fez plánuje tanečky   a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Fakjů pane učiteli 3 (2017) [DCP...

Fakjů pane učiteli 3
Jednoznačně nejslabší díl   a doufám, že je poslední.   Že to bude přehnaná   nereálná ptákovina člověk   čekal, ale že to bude až   takhle špatný, to jsem   nečekal....

Autor: Máša13 | Hodnocení: 3 / 10