Duben
ohodnotit

Obsah filmu Lhář má čtyři tváře

 
Příjemná romantická komedie se skvělými herci, odehrávající se v současném New Yorku, je filmovou adaptací hry Marji Lewis Ryanové, která zde mimochodem hraje hlavní roli nekonvenční Bridget. Ta žije ve společném bytě s bratrem Tripem a svůj život moc neřeší, střídá jednu dívku za druhou, než pozná Molly a Grega, kteří spolu zrovna začali bydlet. Mezi Molly a Bridget se pomalu začíná vyvíjet něco víc než pouhé přátelství, přesto nebo možná právě proto, že jsou obě tak odlišné. Překvapivý konec jen korunuje svěží snímek jdoucí proti tradičním hollywoodským schématům.
Mezipatra 2010

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

FLA
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.10.2014
Nevím nemohu si pomoct,ale film mě ničím   neoslovil.Ani nevím proč jsem se na něj   díval,tyhle záležitosti jdou mimo mě.Ona má   kluka,ta druhá je na holky,nějak se to začne   proplétat.Jiný pár zas řeší nevěru   atd.atd.Stačilo jedno podívání,,,
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.2.2013
The Four Faced Liar
Marja Lewis Ryan se po divadelní hře rozhodla   přenést tento příběh i na plátno, jestli to   bylo špatně nebo dobře se těžko soudí. Film   je sympatický stejně jako hlavní hrdinové,   kterých je hned několik. Příběh je svým   způsobem hodně zvláštní, ale přesto všední   a přesto působí skutečně reálně, problémy   se vztahy ať už v hetero podání nebo   lesbickém, přesně tohle nabízí Lhář má   čtyři tváře.
Má skvělou hudbu, s dialogy to   také není na štíru, je to vtipné, zábavné,   není to přeslazené, nehraje si to na velkou   romantiku a na první pohled poznáte, že se   nejedná o romantický brak z Hollywoodu.
lucymat
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.12.2012
Nenáročná pohodová komedie, u které si   krásně vyčistíte mozek a po x-té se   zasmějete nad odlišností světa mužů a žen.   Lze s úspěchem pochybovat, zda snímek   skutečně "jde proti tradičním   hollywoodským schématům", ale rozhodně   svou roli - pobavit a zapomenout - plní dobře.


Hodnocení:n12345678910
Lhář má čtyři tváře (2010)Lhář má čtyři tváře (2010)Lhář má čtyři tváře (2010)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190497
Osobností: 697745
Fotografií: 763785
Plakátů: 376372
Obsahů a biografií: 178205

Poslední komentáře

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10

Tomorrow (1972)

Tomorrow
Citlivě napsaný scénář   podle skvělé literární   předlohy Williama Faulknera,   výborně vybrané exteriéry,   precizně vedená kamera a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Čaroděj ze země Oz (1939)

Čaroděj ze země Oz
Skoukl jsem ze zvědavosti,   protože je tento snímek   často zmiňován jako   legendární počin. No na   jednu stranu hrozná   ptákovina, na druhou mě to   celkem chytlo a bavilo:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Lucy (2014) [2k digital]

Lucy
Koukatelné akční sci-fi.   Člověk o tom nesmí moc   přemýšlet a pak je to   rychle plynoucí sci-fi   příběh.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Patnácté léto (1994) [TV film]

Patnácté léto
Tak já mám asi zcela jiné   představy o humoru   všeobecně. A o komediích   také. Zde se hodinu a něco   koukáme na hádky a řev. To   je vše. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10