Komentáře k filmu Ano, šéfe!
Počet komentářů k filmu: 14
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.10.2014
Již dnes legendární TV pořad a stále to nejlepší od Zdeňka Pohlreicha, který spolu Ivanem Vodochodským vnesl svěží vzduch do pořadů o vaření a zároveň nám všem ukázal, že to jde i jinak, než tou naší tuctovou českou maloměšťácku restauraterskou kuchiní a ještě nás výborně pobavil. Opravdu jedinečný pořad, který by bez talentu a osobnosti Zdeňka Pohlreicha opravdu vzniknout nemohl.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.1.2015
Televizní zábava je v dnešní době na poněkud horší úrovni...a za celý týden jsem se vždy těšil pouze na Uvolněte se, prosím...teď si k nim mohu přiřadit i Ano, šéfe! Tenhle pořad má opravdu spád a Zdeněk Polreich je mistr kuchař, podnikatel a bavič v jedné osobě. Absolutně doporučuji a Café Imperial a restaurace, která dostala placku s chutí navštívím! :)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
Zdeněk je prostě Borec a je tam, kde je, protože tomu rozumí. A že to neříká spisovně, mě netrápí. Ono kolikrát to ani nejde....Díky jeho pořadu už se mnozí nebojí v restauraci oprávněně ozvat, když se jim něco nelíbí. A i z druhý strany pohled je zajímavý. Já vařit v hospodě sám, kde přijede třeba zájezd 30x lidí, tak asi uteču..Zdeňkův názor na věc je suverénní a správný. Někomu to možná nevyhovuje, v jeho podání. Restauraci dělá kvalitní jídlo a přiměřená cena, né sračičky okolo.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.11.2011
Poslední řada je u konce a jak se zdá, tvůrci ji ukončili hned ve velkém stylu. Pan Pohlreich vyrazil do Ameriky, ale největší muka prožíval v Česku. Nevadí mi, že nadával a nekrotil se. Z vlastní zkušenosti vím, že mnoho kuchařů nejde pro ostré slovo daleko, když jsou pod tlakem, který je během výdejů jídel zcela běžný. Ženy holt stresové situace zvládají o něco lépe, ale zpět k "Ano, šéfe". Věřím, že za dobu své existence přispěl svým dílem k jistému zlepšení. A rozhodně patří mezi ty nejprospěšnější televizní pořady. Navíc pan Pohlreich gastronomii opravdu rozumí, jedná s lidmi na rovinu a je mistr svého řemesla, což se nedá říct o "kuchaři" Babicovi. Tenhle pořad mi bude chybět.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.9.2011
Zdeněk Pohlreich je prostě frajer. Takový ten typ člověka, který je hodně při zemi i když má hodně peněz, snaží se pomoc, něco naučit a chová se jako váš sprostej kámoš. Jedna z mála show, který z český televize snesu. Navíc pořad je celkem užitečný jak pro restaurace, tak i budoucí zákazníky.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.10.2010
miluju ty Pohlreichovi hlášky :D ale z některých restaurací se mi chce zvracet a někteří namyšlení kuchaři- no coment. o sto procent lepší než Na Nože..
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.8.2018
hlášky
Tohle bylo Nový koření, když byl ještě Žižka svobodníkem, kamaráde.
No viděl jsem koně blít, stíhačku couvat, ale tohle ne.
No to vypadá, jak předkožka z velblouda.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.6.2011
Ukázkovej seriál, kde vydíte jak ty český mozky myslej. Seriál vždy sleduju velice rád. (Jeden z míííích nejoblíbenějších.)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.8.2012
Jeden z mála pořadů,který v televizi uznávám. Už dávno nejsem pravidelným divákem komerčních televizí,hlavně z důvodu neuvěřitelně stupidních pořadů pro maminky na mateřských dovolených,důchodce či lidi,kteří evidentně nemají nic lepšího na práci,ale tohle je prostě vyjímka! Pohlreichovo upřímnost,nestrannost a hlášky se mi prostě líbí a někdy je to fakt zábava--->čoveče,ty seš zarostlej,jak rezervní ježíš :-D
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.8.2010
JEDINÝ OPRAVDU UŽITEČNÝ POŘAD
Užitečnost pořadu plných 10, bohužel ta vulgarita a egoizmus šéfkuchaře leze po čase na nervy proto dva body dolů, doufám, že ho to produkce odnaučí, protože ostrý, tvrdý a akční může být i slušně, ale na druhou stranu, všímáte si jaký hampejz je i v luxusních podnicích? V jakém hnusu a jaké splašky nám vlastně servírují? Brrr. Je zajímavé jak je dokáže Pohlreich setřít, ale v kraťoučké době jim pomůže se zcivilizovat a postavit na nohy a to je prostě dobře.
Tak mám nějak pocit, že by tenhle divočák měl projet všechny hospody, restaurace, hotely atd.
Pořad zjevně smrdí připáleným olejem bulvární zábavy, ale jeho užitečnost je naprosto stoprocentní, na rozdíl od nudných a neužitečných Babiců, kterých jsou tisíce nebo prasárniček ze "Superkvák" a dalších "seriozních" pořadů.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.3.2016
Dva úhly pohledu
Jelikož pracuji v gastronomii celý život, dovolím si pořad soudit ze své perspektivy. Pan Pohlreich je jistě profesionál, který si umí poradit v každé situaci. Rady, které udílí instalatérům a zbohatlým automechanikům, kteří si, Bůh ví proč, otevřeli restaurace, jsou ovšem většinou fakta, která zná každý, kdo se v oboru vyučil a pracuje v něm, protože jej to prostě reálný provoz a praxe naučí stejně tak, jako pana Pohlreicha. Určitě těmi radami neobjevuje žádnou Ameriku. Navíc mi vadí, že je zcela odtržen od gastronomicko-ekonomické a stravovací reality běžných hostů tzv. "z lidu". Člověk, který je nucen obědvat v restauraci 20x v měsíci si prostě nemůže dovolit, dát pokaždé za obědové menu 200,- Kč, protože ukrojit si z běžného platu jen za obědy 4000,- měsíčně je prostě nereálné. A takovéto hosty musíme nakrmit my a je jich v této zemi většina. Proto pokaždé nemůžeme vařit z telecí kýty a čerstvých bylinek šéfe, ale někdy musíme hostům uvařit i z levných a bohužel ne tak prestižních surovin, víte?
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.8.2010
Jelikož jsem z oboru, vím, o čem je řeč, ale vím, jak to ve většině hospod a estaurací flákají. Rozhodně bych u toho ale nepoužívala tak nevkusný slovník, ikdyž vím, jak to musí být pro profesionála útrpné pozorovat výtvory jiných, nezkušených kuchařů.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.3.2012
Pohlreich mi lze na nervy,ale...
.. má pravdu v tom,že hospody, bary, restauranty otevírají diletanti, co nemají páru o vaření. Všichni se honí za hogofogo meníčkama, ale zapomínají na jednoduchost a hlavně kvalitu.Já si myslím,že kuchař by měl ochutnávat,zda je vše vyváženo a měl požadovat kvalitní suroviny. Vymlouvají se,že hledáme je levná jídla. Já myslím,že to tak není. Doma si můžu udělat svůj domácí utrejch, ale v restauraci chci něco,ne? Je to dobrý pořad!
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.8.2010
V prvé řadě by u tohoto pořadu měl panu Pohlreichovi někdo dát pořádnou lekci ve slušném chování a vyjadřování, neboť jeho vole sem, vole tam a mnohdy i často horší výroky často hraničící až s nadávkami, jsou opravdu vrcholem nevkusu. Z jeho osoby sálá do všech stran ego: "Já jsem nejlepší, já všemu rozumím...." K personálu restaurací, kde podniká své kroky nápravy, se nezřídka chová povýšeně, až urážlivě. Netvrdím, že někteří to nepotřebují, neboť živnost málem přivedli na buben, ale ono když se to opakuje neustále a pořád, tak Vám nabubřelost průvodce pořadem ten pořad naprosto znechutí komplexně. Proto u mě z televizních kuchařů jednoznačně vede pan Babica či sympatický Ital Antonio.
Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film