reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Feťáci

Another Day in Paradise

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
101 minut

Celkové hodnocení filmu Feťáci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.7.2008
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.2.2007
vorenus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.11.2007
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.11.2007
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.4.2008
hhhrom
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24643minih24643Reportáž psaná na oprátce (1961) 
n
minih24326minih24326Žena v ringu (1979) 
The Main Event n
minih39386minih39386Sin City - Město hříchu (2005) 
Sin City n
minih41601minih41601Drahá tetičko (1987) [TV inscenace] 
Drahá tetičko n
minih18867minih18867Sindibád a tygří oko (1977) 
Sinbad and the Eye of the Tiger n
minih24840minih24840Zbraně pro Prahu (1974) 
n
minih24946minih24946Tajný agent Jack T. (1997) 
Fire Down Below n
minih43106minih43106Absurdistán (2006) 
Idiocracy n
minih24355minih24355Ženy v ofsajdu (1971) 
Ženy v ofsajdu n
minih18328minih18328Říše hrůzy (1988) 
Demonwarp n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.3 %
4   - ignac1
4   - catamount
4   - vorenus
5   - yoogurt
6   - Raptor150
6   - hhhrom

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:30 - 05:00

66 minut již uběhlo
84 minut zbývá do konce

ČT2 - V zajetí železné opony

03:35 - 03:50

1 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:20 - 04:00

16 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

03:15 - 06:20

21 minut již uběhlo
164 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.149/0.13