reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Fešáci - 25 Live!

Další název:
Fešáci a Michal Tučný 25 live
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
68 minut
„Záznam koncertu k 25. výročí skupiny.“

Celkové hodnocení filmu Fešáci - 25 Live!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.2% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.3.2012
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.2.2010
svecpetr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.11.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.8.2009
rika-ml
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.3.2009
Bobule
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.5.2009
Hzabicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.4.2008
igorko61
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.11.2007
Merry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.10.2007
banik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.11.2007
bobik333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2007
johnnydepp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih35887minih35887Klaním se, měsíci (1988) [TV inscenace] 
Klaním se, měsíci n
minih47432minih47432Anglické jahody (2008) 
n
minih113817minih113817Se mnou nepočítej, miláčku! (2012) [TV film] 
Nicht mit mir, Liebling n
minih21175minih21175Tommy (1975) 
Tommy n
minih73251minih73251The Daisy Chain (2008) 
The Daisy Chain n
minih98473minih98473Upíří sestry (2012) 
Die Vampirschwestern n
minih28870minih28870Jestřábi (1988) 
Hawks n
minih48708minih48708Miluji tě, já taky ne (1976) 
Je t'aime moi non plus n
minih7186minih7186Dvojitý cíl (1993) 
Breaking Point n
minih27633minih27633Rabín, kněz a krásná blondýnka (2000) 
Keeping the Faith n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.2 %
10 - curil
7   - R.RICKIE
8   - satyr
10 - svecpetr
9   - oulisna
9   - rika-ml
10 - Bobule
9   - Hzabicka
10 - igorko61
7   - Merry
9   - banik
9   - bobik333
5   - johnnydepp
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.625/0.603