reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 17.1.2017 a svátek má Drahoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Stella

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.6.2012
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.3.2010
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
veronika86
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.11.2007
villa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.12.2009
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.10.2007
ekki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31808minih31808Údolí stínů (2002) 
We Were Soldiers n
minih5480minih5480Černá listina (1984) 
Liste noire n
minih19584minih19584Star Trek IV: Cesta domů (1986) 
Star Trek IV: The Voyage Home n
minih60934minih60934O Popelce trochu jinak (2002) [TV film] 
Confessions of an Ugly Stepsister n
minih53291minih53291Poslední kamikaze (1970) 
Saigo no tokkôtai / 最後の特攻隊 n
minih16681minih16681Postřižiny (1980) 
Postřižiny n
minih3949minih3949Běžec (1979) 
Running n
minih43125minih43125Záhada Lucy Keyes (2006) 
The Legend of Lucy Keyes n
minih40496minih40496Pusinky (2007) 
n
minih19304minih19304Sny mrtvých (1990) 
La mansión de los Cthulhu n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.1 %
7   - Kycky
5   - MaKy92z
8   - blackpoint
7   - veronika86
10 - villa
5   - Bogy
5   - ekki

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

09:50 - 10:45

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoká Brazílie: Povodeň

09:55 - 10:45

45 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

10:00 - 11:00

40 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Očima lásky (2002) [TV film]

10:10 - 12:05

30 minut již uběhlo
85 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140473
Osobností: 602420
Fotografií: 520513
Plakátů: 252080
Obsahů a biografií: 129531

Poslední komentáře

Ultraviolet (2006)

Ultraviolet
Já ti nevim...umí Milla   Jovovich něco jinýho, než   ukazovat plochý hrudníček,   sekat hlavy, střílet zombie?   Je to pořád na jedno kopyto.   Jedinou slušnou roli měla   asi jenom v Pátém elementu.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Lítám v tom (2009)

Absolutně

Lítám v tom
žádný přínos,téměř   žádná vyloženě vtipná   scéna,předvídatelný děj a   konec,ale i přes to vše   takový "milý a příjemný"   film na koukání.A více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Specialisté (2017) [TV seriál]

Nuda jako vždy

Specialisté
Bohužel podání seriálu je   ubohé, nudné a výkon herců   nepřesvědčivý. Ale tak to   poslední dobou bývá v   produkci TV Nova. Takže   vlastně ani žádné   zklamání. Další   díl...děkuji nechci.

Autor: Duen | Hodnocení: 1 / 10

Théo a Hugo (2016) [DCP]

Théo a Hugo
Syrový příběh o vztahu   gayů, o zodpovědnosti a   řešení daných problémů.   Francouzští tvůrci se s   tím nikdy nemazlili a tak   nám hned na více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Prokletý ostrov (2010)

Prokletý ostrov
DiCapria mám celkem rád.   Zdá se mi, že nemá špatné   role. Bohužel tady už   člověk neví co je   skutečnost a co sen. Moc   překombinované. více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.403/0.384