reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Stella

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.6.2012
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.3.2010
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
veronika86
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.11.2007
villa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.12.2009
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.10.2007
ekki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih114953minih114953Šofér (2014) 
Stretch n
minih138395minih138395Spotlight (2015) 
Spotlight n
minih12565minih12565Nezvěstní boji 3 (1988) 
Braddock: Missing in Action III n
minih17479minih17479Přísně tajné prázdniny (1991) 
If Looks Could Kill n
minih132874minih132874See No Evil 2 (2014) 
See No Evil 2 n
minih5661minih5661Člověk obojživelník (1962) 
Čelovek-amfibija n
minih10235minih10235King Kong se vrací (1963) 
n
minih112516minih112516Koleje osudu (2013) 
The Railway Man n
minih40038minih40038Hněv duší (2004) 
Dead Birds n
minih56664minih56664Sladká Lucia (1999) [TV seriál] 
Cabecita n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.1 %
7   - Kycky
5   - MaKy92z
8   - blackpoint
7   - veronika86
10 - villa
5   - Bogy
5   - ekki

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:30 - 05:00

38 minut již uběhlo
112 minut zbývá do konce

ČT2 - Příliš drahý sport

03:05 - 03:35

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

02:45 - 03:20

23 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

02:15 - 03:15

53 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.752/0.733