reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Fedora

Žánr:
Země:
Rok:
1978
Délka:
114 minut

Celkové hodnocení filmu Fedora

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.3.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2006
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.8.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.5.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.3.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.9.2015
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.11.2008
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.9.2016
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.8.2010
Alix
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.9.2015
yuyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.4.2009
Ludosacek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4675minih4675Syn červeného korzára (1959) 
Il figlio del corsaro rosso n
minih60586minih60586Nezničitelná láska (2004) 
Enduring Love n
minih43275minih43275Na břehu (1959) 
On the Beach n
minih49528minih49528Rosalinda (1999) [TV seriál] 
n
minih11081minih11081Lady a Tramp (1955) 
Lady and the Tramp n
minih49777minih49777Tiziánův odkaz (1963) 
Operacija Ticijan n
minih8067minih8067Hannie Caulderová (1971) 
Hannie Caulder n
minih56233minih56233Volejte Novu (2003) [TV pořad] 
Volejte Novu n
minih28668minih28668Zamilovaná čarodějka (1997) 
Un amour de sorcière n
minih27781minih27781Múza (1999) 
The Muse n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.5 %
7   - curil
8   - clara.bow
7   - Angelika28
8   - Faye
7   - melakara
7   - Kycky
7   - Blanche21
7   - MysteryIll
8   - Johnny1
9   - Alix
7   - yuyka
5   - Ludosacek
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.649/0.625