Zari
ohodnotit

Faustina - apoštol Božího milosrdenství

Faustyna

Další název:
Faustina
Země:
Rok:
1994
Délka:
73 minut

Obsah filmu Faustina - apoštol Božího milosrdenství

 
Životopisný film, zabývající se postavou řádové sestry Marie Faustiny Kowalské. Narodila se roku 1905 a už od dětství byla velmi zbožná a jejím snem bylo vstoupit do kláštera. Protože však pocházela z poměrně nemajetné rodiny, musela si napřed našetřit dostatečné "věno", potřebné k přijetí do řádu. Po vstupu však zažívá velké zklamání z pořádků, které v klašteře panují - i tady se ctihodné sestry dělí podle původu a majetkových poměrů, i tady bují lenost, klevety a zlomyslnost.

Víra sestry Faustiny je však neochvějná, mladá jeptiška se neúnavně modlí, postí a pracuje do úmoru, i když je to pro ni těžké a vyčerpávající - trpí totiž...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

gabikazavacka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.7.2010
Poľské naboženské filmy konkuru jú talianskej RAI
veľmi dojímavý sugestívny film. o faustine tu   rozpráva je rehoľná sestra, ktorá celá život   bola proti nej a strpčovala jej život. dala   návrh aby faustínu preložili do iného mesta a   napokon ju o nejaký čas preložili i ju. Vidno,   že i Poliaci vedia točiť filmy na naboženskú   tematiku rovnako ako talianska RAI.
A žeby   naozaj by chorú sestru Faustínu nútili v   kláštore do úmoru pracovať, ked mala   tuberkulozu? Skôr to bol len dramatický zámer   režiséra filmu. Lebo ked rehoľník je chorý,   tak mu pridelia prácu primeranú jeho zdraviu.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Rumunsko: Drákulovi v patách

Rumunsko: Drákulovi v patách
Rumunsko: Drákulovi v patách

Naposled navštívené:
Rumunsko: Drákulovi v patách

Rumunsko: Drákulovi v patách
Rumunsko: Drákulovi v patách