reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Fantom opery

Il Fantasma dell'opera

Rok:
1998
Délka:
99 minut, Director's cut: 106 min

Celkové hodnocení filmu Fantom opery

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.2.2012
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.4.2014
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2010
Kristi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.7.2005
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
asxasx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
14.6.2010
stava
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24697minih24697Stín kapradiny (1985) 
n
minih37155minih37155Alexander Veliký (2004) 
Alexander n
minih65302minih65302Navajo Joe (1966) 
Navajo Joe n
minih42361minih42361Na Větrné hůrce (1970) 
Wuthering Heights n
minih18595minih18595Sedmá pečeť (1956) 
Det Sjunde inseglet n
minih46095minih46095Bratz (2007) 
Bratz: The Movie n
minih29764minih29764Proroctví z temnot (2001) 
The Mothman Prophecies n
minih36836minih36836Spas nás před Evou (2003) 
Deliver Us from Eva n
minih15824minih15824Pirát (1948) 
The Pirate n
minih25085minih25085Broučci - Dobrodružství na pasece (1997) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45.7 %
4   - clara.bow
6   - Robinson
6   - MaKy92z
1   - Kristi
7   - uriel
1   - asxasx
7   - stava
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.251/0.23