Duben
ohodnotit

Fantastická čtyřka

Fantastic Four

Další název:
Fantastická štvorka (SK)
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
106 minut
Premiéra v ČR:
4.8.2005
„Připravte se na Fantastické…“

Komentáře k filmu Fantastická čtyřka

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 46
lubko223
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.8.2009
Fantastická čtyřka je   skvěle natočené sci-fi   Timem Storym podle   komiksu.Akce se střída s   humorem a cělkově je film   hodně dobrý a rád si ho   kdykoliv kouknu.
veverka-zrzka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.10.2009
Skvělé efekty, skvělé   herecké obsazení a výborný   námět. Takto by měl vypadat   film na úrovni. DO nečekané   události zaplést lásku?   Trefa do černého.
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.9.2005
velmi dobré zracování   komiksu, které se objevuje   jen malou chvíli po tom, co   jsme viděli Úžasňákovi,   což je v podstatě skoro to   samé. Až do poloviny je film   až překvapivě vtipný a má   svižné tempo. Po polovině   trochu ztácí dech, ale   pořád udržuje tempo   alespoň dostačující. Herci   v hlavních rolích podávají   dobré výkony a role jsou jim   šity na tělo. Konec je   takřka batmanovský a je   zaděláno na další   pokračování.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.12.2013
Stan Lee ako pošťák
Scenár Mark Frost, to je už   niečo. A že vraj sa to   chystajú natočiť znova, že   vraj u náročných   nespokojnosť. Ja fakt neviem,   ale čo som videl doteraz   všetky superhrdinské filmy   mi príde Fantastická   štvorka akási najlepšia. Je   taká ľudská, je taká   celkom vtipná, celkom akčná   a hlavne strašne baví. A   najväčšia devíza samotní   herci. Ja si nemôžem   pomôcť, ale lepší výber   si neviem predstaviť. Všetci   k sebe hodne pasujú a   strašne im to spolu sedí.   Celý príbeh má aj čosi do   seba a ja neviem, bolo to   strašne dobré. Škoda len,   že nerátajú zrejme s   pokračovaním s touto   štvoricou hercov a to je pre   mňa sklamanie. Aj Silver   Sufer bol v pohode, tak ja   niekedy neviem o čo ide tým   producentom
enejčel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.9.2013
Filmy podle komiksů mám   hodně rád, Fantastic Four je   film, který mi pořád   unikal, ale předevčírem   jsem si konečně na něj   našel čas a s chutí ho   zkoukl a musím říct, že   nezklamal. Vtipné hlášky,   příjemné herecké tváře,   efekty suprové, ale...
Na můj vkus urychlený   začátek a finální bitva   mezi Doomem a našemi hrdiny.   Děj je pak i možná místy   trochu předvídatelný. Pak   je tu scéna, která mi   připomínala jednu scénu z   Titanicu, jak rose s Jackem   unikají mezi pokoji a za nimi   se žene voda, akorát zde je   to Ben s Doomem.
Viděl   jsem i pár dílů kresleného   zpracování z roku 1994, ale   to je dost púděsný, tento   film se mi ale velice líbil a   vřele doporučuji všem   milovníkům komiksů.
Deviant_Girl
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.7.2022
Povedený tým
Narozdíl od většiny se mi   tahle verze líbila a jak   dokazuje reboot z 2015, vždy   jde film natočit ještě   hůř. Sice je tohle dost   naivní a odlehčená verze   komiksu ale vystihuje ducha   F4 dobře. Povedlo se i   obsazení a triky, stejně   jako muzika. Takže myslím   že si tenhle film zaslouží   šanci.
Defied_Master
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.3.2009
Komiksové filmy se občas   povedou a občas taky ne.   Fantastická čtyřka se   naštěstí povedla. Sice jsem   se dost bránil tomu   shlédnout ji, protože jsem   si říkal, co za kravinu to   zase je...ale velice mě   překvapila a musím říct,   že tomuto filmu není v   podstatě co vytknout...je   prostě skvělý...;-)
Warrior7
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.1.2010
Komiksové filmy se občas   povedou a občas taky ne.   Fantastická čtyřka se   naštěstí povedla. Sice   jsem se dost bránil tomu   shlédnout ji, protože jsem   si říkal, co za kravinu to   zase je...ale velice mě   překvapila a musím říct,   že tomuto filmu není v   podstatě co vytknout...je   prostě skvělý...;-)
Jekky
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Fantastická čtyřka je   dobrý film z netradičním   dějem který je úplně   fantastický jak by se vám   líbilo kdyby jste byly   neviditelný myslím že   chlapům by se to líbilo moc   mohly by navštěvovat   dámské sprchy aniž by jsme   o tom věděly
xxkar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.8.2005
Velmi povedena predelavka   znameho komiksu. Dobre   obsazeni hercu, pekne   specialni efekty.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.3.2017
Fantastická čtyřka   konečně ve filmu s velkým   rozpočtem a kupodivu s   lidským pohledem. Žádná   temná atmosféra, žádná   superhrdinská nabubřelost,   žádná komiksová   zkratkovitost. Příběh je   odvyprávěn zcela plynule a   lehce. Kombinace komedie a   dramatu ve velmi jednoduchém   příběhu vykresluje velice   zábavný příběh pro celou   rodinu. Ano, snímek je zcela   vhodný i pro malé diváky,   což nebylo doposud u   komiksových snímků zvykem.   Je na diskuzi, jestli to byl   od tvůrců příhodný krok,   ale na druhou stranu, proč   ne. Mladší diváci byli   zatím zcela přehlíženi.
hejtman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.9.2006
dobré to bylo,řekl by klasik   a já jen dodám,že jsem byl   mile překvapen a na konci   jsem litoval,že je   konec.Příjemná oddechovka s   krásnou neherečkou Jessikou   a slabším scénářem,který   se však u tohoto komiksu dá   pobrat.Už se těším na   možné další   pokračování-je dobře   našlápnuto ,mohl by to být   bezva kousek.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.11.2008
Filmy na téma komiksů se mi   dost líbí.Tento snímek je   dobře pojat trikově a   zvukově.Děj je klasický   dobro a zlo konec otevřen pro   další pokračování..
johnny-rk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.8.2008
Jessica Alba, co by slecna   Stormova nam celou dobu   zprijemnje prubeh deni a   odvadi tak pozornost od sveho   bratra :-) film, ktery se da   sledovat jak s pritelkyni, tak   s kamarady :-)
Dex
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.3.2006
Velmi zdařilé s filmování   komiksu,humor vtip,Já se   prostě bavil.Kdo se chce   zasmát a odregovat.Můžu jen   doporučit.Konec je velmi   otevřený,tak se asi   dočkáme pokračování.
holcinazmoravy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2008
Velice povedený film ;-)   Nečekala jsem, že bude tak   dobrý. Dějově se úplně   liší od jiných   fantastických filmů a to je   jedno velké plus! Velice   chválim obsazení Juliana   McMahona do role Dr. Dooma ;-)
Renie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.9.2007
Film se mi líbil, kdybych na   něj byla v kině, asi by na   něm bylo 90% dětí. Je to   oddechový film, s pěknými   triky.
mijala
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.5.2007
Film, na který sem se hodně   těšila. A řekla bych, že   se docala i povedl. Dobré   jsou vtipné scény s Chrisem   Evansem. Mohlo tam ale být   víc akčních scén. Takhle   tam byla akorát jedna na   konci, a ke všemu nebyla moc   dlouhá. Doufám, že dvojka   bude víc akčnější.
Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.7.2013
No, můj styl to sice není,   ale je tam dost vtipných   hlášek i situací, také   efekty jsou ucházející. Jde   o plytkou zábavu, takovou   jakou mám vcelku rád, jen   mně nesedí všelijací ti   superhrdinové. A že jich tu   je. V každém případě jsem   se nenudil. ***a   půl.20130715-9354/10109s.u.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.7.2019
Marvelácký předkrm než se   do toho soudruzi obuli naplno.   Barevné, výpravné, občas   vtipné, hodně kecací, se   záporákem poměrně rychlé   zúčtování. A všichni jsou   hrozně hubení a mladí.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Fantastic Four
Fantastická čtyřka se ke   mě dostala náhodou a jsem za   to ráda. Dějová linka je   velmi jednoduchá přesto   dokáže zaujmout. Hlavní   hrdinové jsou sympaťáci   snad všichni, i když každý   svým vlastním způsobem. Ve   filmu nechybí akce spolu s   několika vtipy za kterými   většinou stojí Chris Evans.   Co se týče triků, tak u   některých to bylo skutečně   vidět, což je škoda.   Hlavní villain v podání   Julian McMahon, to byla   perfektní volba.
Fantastickou čtyřku jsem   už viděla několikrát a   vždy se k ní ráda vracím,   ale přece jen prvnímu dílu   něco chybí.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Tak docela pěkná práce -   dobrá pointa. Hezké sci -   fi, které zaujme. I.Gruffudd   to zahrál skvěle a o J.Alba   ani nemluvím. Líbilo se mi   to a rád bych viděl i tu   dvojku.
prvosenka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.5.2013
FANTASTICKÁ ČTYŘKA

V době, kdy se   zvedla módní vlna   komiksových filmů a kdy se   hledal každý, jenom trochu   vhodný námět ke   zpracování, bez ohledu na   kvalitu předlohy, vznikly   hrané příběhy Fantastické   čtyřky. Tvůrci možná   přespříliš spoléhali na   to, že filmy podle komiksu   jsou zaručeným tahákem pro   diváky a tak natáčeli   ostošest. A vznikaly   kvalitativně velmi   různorodé snímky jako na   běžícím pásu.

Fantastická čtyřka je   obsahově pořádná blbost,   přesto vzbuzuje určité   sympatie. I když se drží   hodně daleko od   inteligentních komiksovek na   úrovni X-Menů a Avengers,   přesto nenudí. Poskytuje   docela zábavnou podívanou   postavenou na slušně   provedených trikových   sekvencích a dobrém   vizuálním zpracování.   Zpočátku film nenabídne   mnoho akce, ale postupem času   se divák dočká i vcelku   povedených akčních scén.   Slabinou příběhu je   scénář, který se   zdlouhavě pokouší objasnit   vznik Fantastické sestavy,   která podstatě vznikla   pouhou náhodou. Popisuje   osudy lidí, které původně   spojovaly jen ryze obchodní   záležitosti, a kteří se po   nehodě museli chtě nechtě   semknout do jedné skupiny.   Jejich způsoby vyrovnávání   se s nezvratným osudem jsou   velmi různé. Zatímco   například frajírek Johnny   si svou změnu doslova   užívá a je rád, že byl   obdařen úžasnými a   nevšedními schopnostmi,   kamenný Ben je naopak velmi   nešťastný. Tento pokus o   psychologickou sondu do duší   jednotlivých postav se ale   příliš nepovedl. Oživení   přináší neustálé   špičkování frajírka   Johnnyho. Teprve v závěru,   kdy se v podstatě všechny   postavy smíří se svým   osudem a konečně se spojí   ve skutečně funkční   skupinu, jsou schopni boje   proti protivníkovi. Ale i   záporák Victor se musel   prokousat od původně jenom   nenasytného a dravého   podnikatele k veskrze   zkaženému člověku,   toužícímu ovládnout celý   svět.

Od   komiksu divák nečeká tak   dlouhé vyprávění o tom, co   předcházelo vzniku   Fantastické čtyřky.   Slabší scénář však   vyvažují dobře obsazené a   zahrané postavy. Výběr   herců se povedl na jedničku.   Mr. Fantastic (Ioan Gruffudd)   i Invisible Woman (Jessica   Alba) jsou dokonalí. Human   Torch (Chris Evans) potěší   svými hláškami, které   sází jednu za druhou.   Nejlépe propracovaný   psychologický profil   předvádí kamenný Ben -   Thing (Michael Chiklis).   Hlavní záporák Dr. Doom   (Julian McMahon)   vykrystalizuje naplno do   svého "zlého já"   až v posledních několika   minutách, což mu poskytlo   příliš málo prostoru pro   vybudování své děsivé   úlohy. Závěr tedy vyzní do   poněkud rozpačitého   finále, které nebylo naplno   zvládnuto.

Potenciál tohoto filmu   zůstal nevyužit a byl   znevážen naivním a moc   obyčejným zpracováním,   které svádí k zařazení k   filmům pro mládež. Lehčí,   oddychová, občas i   komediální forma tomu filmu   ale nakonec prospěla. Posunem   do vážnějšího tónu by   jistě utrpěla vlastní   zábava a k smíchu by bylo   spíš celé snažení   tvůrců. Od Fantastické   čtyřky jsem mnoho   neočekávala a tak to také   zůstalo. Hlavní účel   vydělat a zajistit   případná pokračování byl   jednoznačně a přímočaře   splněn. Fantastická čtyřka   zůstává v kategorii   příjemné a nezávazné   komiksové zábavy, která   nepřekročila vlastní stín,   ale řadí se k lehce   nadprůměrným filmům ve   svém žánru.
rankinfitch
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.12.2009
Poprvé celkem nuda, dneska   viděno podruhé...a jelikož   už člověk naprosto přesně   ví, co čekat, tak jsem se i   docela dobře bavil.   Původních 50 % zvýším na   65%. :-)
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.4.2009
Ja miluju komiks a tohle bylo   dobrý.Někdy moc velká   komedie s tím správnym   humorem.Příjemne jsem se u   toho bavil a i akčné sceny   jsou vtipně a zároveň   fantastické.5 kozmonautu se   vidá do vesmíru kde jsou   zasaženi bouřkou a obohateni   o super schopnosti.Jeden se   promení v hromadu šutru,ten   druhý je něco jako   guma,třetí je neviditelná   žena a dokáže vytvořit   silové pole a štvrtí se   promnenil v hoříci   pochoden.No a páty aby měli   i záporáka má na tele   všude nejaký kov a dokáže   využít sílu elektriny tedy   doo-man.
Strength
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.5.2007
je to opravdu dobrý film,   fakt dost dobrý, skvělá   hudba doprovází ještě   lepší děj, je to famózní,   je to úžasně akční,   hlavně když se z nich   stávají superhrdinivé, to   je má nejoblíbenější   čast, do tý doby je film   fantastický, pak už se   pomalu ale jistě zhoršuje a   ten konec to bylo dost slabý,   kdyby film zkrátili asi tak o   15 minut, a vyndali z něj ty   nudný části bylo by to o   mnoho lepší, takhle to   trochu kazí dojem, ale   naštěstí jenom trochu,   poprvý je to koukatelný a   zdá se to být hodně dobrý,   ale podruhý už to je tak   trochu nuda.
phorsky1
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.6.2007
tento film popisuje komixovou   čtyřku hrdinů,tihle čtyři   však používají své   schopnosti ve jménu dobra,   zatímco ješitný Victor,   toužící po moci, je ochoten   jít cestou Zla i přes   mrtvoly, což mu díky nově   nabyté schopnosti ovládat   elektřinu nedělá problémy.   – Snímek oslavuje   tradiční hodnoty, zejména   přátelství; ústřední   dramatickou linii tvoří   Reedova snaha o   „uzdravení“ Bena,   kterého opustila milovaná   snoubenka.
foxx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.12.2007
Pro mě příjemně líbivé   jedno z mnoha filmových podob   komiksů. Tak se mi zdá, že   se to děje čím dál   častěji. Už ani nevím,   kolik filmů zpracovaných na   motivy komiksů, jsem   viděl.Nutno dodat, že ani   jeden mě vyloženě   nezklamal. Není tomu jinak   ani v tomto případě po boku   čím dál populárnějšího   Chrisw Evanse, kouzelné   Jessicy Alby a dalších   herců.
kaylin
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.5.2007
No jo, asi mám radši ten   kreslený seriál, který sem   tam běží v televizi, ale   ani filmová adaptace tohohle   komiksu není úplně od   věci. Viděl jsem ji už   dvakrát, takže se mi asi   líbila. Sice to není nic moc   originálního, ale je to   prostě taková pěkná akce s   mými oblíbenými komiksáky.
lemurek80
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.4.2007
Další film na který jsme se   opravdu těšil,ale zklamal   mně.Ale asi jsem jenom   trošku náročnější.Jde   vlastně o antočení filmu   podle komixové předlohy,tu   neznám,takže těžko   hodnotit jak se to tvůrcům   povedlo.Dobře natočené   efekty ale podle mě děj   nezachrání.co si myslíte   vy?
Agostino
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.4.2009
Sledovanie tohto filmu bola u   mňa veľká zábava. Je tu   veľké množstvo   zaujímavých akčných   okamihov, ktoré sú   úchvatne.
De je tu   pomerne dosť rozhádzaný, v   časových horizontoch sa tu   stále niečo mení.
Duri86
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.11.2011
jako fanda komiksoveho zanru   byla fantasticka 4 povinnosti.   pekne trikove sceny,krasna   Jessica Alba. ale casto prilis   jednoduche,naivni, misty   hloupe,bohuzel! v porovnani se   Spidermanem a Batman zacina   ,naprosta kase. asi neprilis   vyuzity namet,ze by scenar   napsali za pul hodky?? vypada   to tak
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.6.2013
Průměrná fantazy podívaná   s docela slušnými   vizuálními efekty.Herecké   obsazení docela dobré,občas   je film hodně přehnaný   spíše jako pohádka pro   děti,ale nechá se na to   koukat.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Průměrná podívaná s   občas povedenými efekty ale   špatnými herci a sexy   Jessicou Alba. Na jedno   podívání se to ale dá   vydržet.
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.10.2013
Film natočený podle   úspěšného komiksu, kdy   čtyři kosmonauti získají   díky vesmírné bouři a   radiaci netušené vlastnosti   a jsou schopni se postavit   zmutovanému sponzoru výpravy   Dr. Doomovi ochránit svět   před nebezpečími, která by   je mohla ohrozit.
Snura
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.12.2007
Vím, že tenhle film má dost   kritiků, ale já byl   spokojený. Jestli si   představuji zfilmovaný   komiks, tak nějak takhle.   Snad jen obsazení, až   Michaela Chiklise, nebylo   příliš šťastné. Snad   první film, kde se mi   nelíbila Jessica Alba.   Nechyběla však pořádná   dávka akce, kupa   počítačových efektů,   které nepůsobily příliš   nepřirozeně, prostě docela   dobrá komiksová zábava.
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Fantastická čtyřka
je dobrej filmek se   "srandovními"   efekty.Je to koukatelné,leč   mohlo by to být více   domyšlené.Připadalo mi to   takové jednoduché.Ale jinak   slušné dílko.
K3
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.5.2006
Celkem dobře udělaný, ale   to je všechno - celej děj   víte předem.
ZuzikD
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.4.2009
Já se u toho dobře bavila, i   když tam některé scény a   situace byly k smíchu, tak   mě se to i tak líbilo.   Comicsovou předlohu neznám,   takže nemůžu srovnávat,   bylo to ale i tak fajn.
Izzy8635
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.2.2019
Nebyl to nejhorší film.   Efekty byly dobré, i herci.   Ale mě to moc nebavilo. Bylo   tam několik míst, které   jsem přeskakovala. Sem tam mi   ten padouch připomněl   Scooby-doo. Ale tam byl   alespoň Scooby.
petrusmev
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.3.2017
Poctivá komiksovka, která je   sice o ničem, ale obsahuje   dobré triky a občasný   vtípek (pokud to celé není   jeden velký vtip).
T2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.7.2018
║Rozpočet   $100miliónov║Tržby USA   $154,696,080 ║Tržby   Celosvetovo $330,579,719║   Béčková tláchanina po   všetkých stránkach, triky   ujdu, svoje čaro tu spraví   len Jessica Alba. /videl v   kine 2x: 55%/
red.mann
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.5.2019
Očekával jsem od tohoto   filmu mnohem víc. Ne že bych   se úplně nudil, ale děj   není žádná velká výhra.   Herecké obsazení to   trošičku vylepšuje, ale   celkové hodnocení na víc   jak 50% není.
fifoml
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.9.2005
Popravde nic moc. I kdyz ste   necetli komiks vite co se   stane a jak co skonci. Chtelo   by to pokracovani - a to by uz   mohlo byt lepsi. Problem je v   tom ze takovyhle filmu uz tady   bylo dost. A staci to.
BlackElvis
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.12.2007
Tento film si musíte pustit   jedině, kdybyste byli   maximálně šťastní a   cítili se, že Vám nic   nemůže zkazit náladu.   Nepochopitelné zfilmování   skvělého comicsu plné sice   slušných záběrů ale   naprosto dementní akce.
MARi0
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 25.5.2018
Fantastická čtyřka
Takže, scénáristé si   řekli, že je tady nějaký   kreslený seriál, který se   jmenuje Fantastická čtyřka,   že ho děti hltají a že je   doba kdy se na stříbrné   plátno přenáší kdejaký   komix, tak proč nevzít i   tuhle Marvelovku, že jo? A   protože už mají fanoušky z   řad děcek, které v neděli   brzo ráno otravovali rodiče   tak dlouho, až jim zapli   bednu a šli si zase lehnout,   natočili všechno pro ně. A   protože do kina na to s nima   musí jít tatínek (ne, tohle   by mamka nezkousla), museli   jednu z rolí obsadit nějakou   fakt sexy babou, aby se fotr   neunudil k smrti. Jessica Alba   byl jistě dobrý tah, jenže   já nejsem ani malej parchant,   ani rodič, pouze a jen   fanoušek komixů, a tak jsem   se celou dobu strašně moc   nudil. Vím o tom, že jsou   ještě dva další díly a   že bych je měl zhlédnout   oba, abych se fakt mohl   vydávat za znalce, ale nevím   nevím jestli to po tomhle   vůbec zvládnu. Vždyť ani   ta muzika se tu nedala vůbec   poslouchat, hlášky trapné   a, já nevím, kdyby aspoň ta   Jessica ukázala prsa, hned   bych se cítil lépe...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih57000minih57000Salt (2010) 
Salt n
minih46107minih46107Jumper (2008) 
Jumper n
minih96777minih96777Superžralok (2011) 
Super Shark n
minih29507minih29507Final Fantasy: Esence života (2000) 
Final Fantasy: The Spirits Within n
minih144840minih1448406,9 Richterovy škály (2016) 
6.9 pe scara Richter n
minih37139minih37139Bridget Jonesová: S rozumem v koncích (2004) 
Bridget Jones: The Edge of Reason n
minih164552minih164552Černobyl (2019) [TV minisérie] 
Chernobyl n
minih40745minih40745Nikdy to nevzdávej! (2004) 
Raise Your Voice n
minih27530minih27530Gia (1998) [TV film] 
Gia n
minih28240minih28240Romance (1999) 
Romance n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Fantastická čtyřka (2015)

 Fantastická čtyřka (2015)
Fantastická čtyřka n
The Fantastic Four
Žánr: akční / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Josh Trank

(pokračování)

Fantastická čtyřka a Silver Surfer (2007)

 Fantastická čtyřka a Silver Surfer (2007)
Fantastická čtyřka a Silver Surfer n
Fantastic Four: Rise of The Silver Surfer
Žánr: akční / fantasy / komiks / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo / Velká Británie
Režie: Tim Story

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

3 minut již uběhlo
147 minut zbývá do konce

ČT2 - Na moll

02:15 - 03:00

3 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

01:40 - 02:25

38 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

02:00 - 03:00

18 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190548
Osobností: 697848
Fotografií: 763972
Plakátů: 376575
Obsahů a biografií: 178276

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10