reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Fanny Hill

Další název:
Fanny Hill: Memoirs of a Woman of Pleasure / Romp of Fanny Hill
Žánr:
Rok:
1964
Délka:
96 minut

Celkové hodnocení filmu Fanny Hill

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.7.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.5.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.4.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.12.2009
selinger1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.1.2014
pan_opicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25736minih25736Bio (1996) 
Dome n
minih57369minih57369Slečna zamilovaná (2009) 
All About Steve n
minih53685minih53685Zakázané ovoce (2009) 
Kielletty hedelmä n
minih33895minih33895Právo silnějšího (1999) 
In Too Deep n
minih44684minih44684Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007) 
Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street n
minih28960minih28960Incident (2002) 
Changing Lanes n
minih77882minih77882Arrietty ze světa půjčovníčků (2010) 
Kari-gurashi no Arietti n
minih8692minih8692Hráči se smrtí (1990) 
Flatliners n
minih4143minih4143Bistro (1982) 
Diner n
minih9541minih9541Její alibi (1989) 
Her Alibi n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 %
6   - curil
8   - clara.bow
9   - fred.appl
6   - rosta12
5   - selinger1
4   - pan_opicka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.755/0.738