reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

F.P.1 neodpovídá

F.P.1 antwortet nicht

Další název:
Letecká plošina 1; F.P.1 Fails to Reply; F.P.1 Doesn't Answer
Žánr:
Rok:
1932
Délka:
114 minut, 3132 minut
„Sensační letecký velkofilm. Německá mluva, čes. titul.“

Celkové hodnocení filmu F.P.1 neodpovídá

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.12.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
ivetkaa777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28144minih28144102 dalmatinů (2000) 
102 Dalmatians n
minih40501minih40501Saw 2 (2005) 
Saw II n
minih13300minih13300Špicl (1960) 
Le mouton n
minih41063minih41063O Háderunovi a víle Elóře (1987) [TV inscenace] 
n
minih2307minih2307...a loď pluje (1983) 
E la nave va n
minih35414minih35414Vymítač ďábla: Zrození (2004) 
Exorcist: The Beginning n
minih41014minih41014O bílém jadýrku (1982) [TV inscenace] 
O bílém jadýrku n
minih33852minih33852Z města cesta (2002) 
Z města cesta n
minih11828minih11828Malá čarodějnice (1983) 
Malá čarodějnice n
minih31971minih31971Ďábel a slečna Jonesová (1941) 
The Devil and Miss Jones n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

I.F.1 ne répond plus (1933)

 I.F.1 ne répond plus (1933)
I.F.1 ne répond plus n
 
Žánr: drama / sci-fi
Země: Německo - předválečné
Režie: Karl Hartl

(alternativní jazyková verze)

F.P.1 (1933)

 F.P.1 (1933)
F.P.1 n
 
Žánr: sci-fi / adaptace
Země: Německo - předválečné / Francie / Velká Británie
Režie: Karl Hartl

(alternativní jazyková verze)

Hodnocení filmu

57.1 %
5   - Alfonc
8   - opl
7   - kata18
6   - MIGELO26
7   - Status
5   - Pefto
2   - ivetkaa777
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.093/0.067