reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Extrémní rozmary počasí [TV seriál]

Wild Weather

Další název:
Rozmary počasí
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
200 minut
„Dobrodružný výlet za vzrušujícími živly našeho divokého a nepokojného života.“

Celkové hodnocení filmu Extrémní rozmary počasí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 91.8% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.2.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.2.2010
Roman.H
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.12.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2009
Indiana.Jones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.2.2010
jarecha1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.2.2009
kamil66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.4.2010
MikeOldfield
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.2.2010
Tom266
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.12.2014
onufmi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39477minih3947755 dní v Pekingu (1963) 
55 Days at Peking n
minih30789minih30789Cananea (1978) 
Cananea n
minih41891minih41891Nenávist (1995) 
La haine n
minih55446minih55446Plešoun (1995) [TV seriál] 
The Baldy Man n
minih3132minih3132Annie Hallová (1977) 
Annie Hall n
minih39382minih39382Dějiny násilí (2005) 
A History Of Violence n
minih36842minih36842Bruno the Kid (1996) [TV seriál] 
Bruno the Kid n
minih11884minih11884Žraloci a malé ryby (1957) 
Haie und kleine Fische n
minih41351minih41351Supervulkán (2005) [TV film] 
Supervolcano n
minih23839minih23839Zkouška ohněm (1996) 
The Substance of Fire n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

91.8 %
10 - Agostino
10 - satyr
10 - MaKy92z
9   - Roman.H
8   - tvo
9   - Indiana.Jo
10 - jarecha1
9   - kamil66
8   - MikeOldfie
10 - Tom266
8   - onufmi

TV Program

ČT1 - Konec semestru (1974) [TV insc...

14:45 - 15:45

33 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

15:05 - 15:35

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

13:55 - 15:20

83 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

28 minut již uběhlo
102 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.327/0.305