Zari
ohodnotit

Obsah filmu Zlouni z vesmíru

 
Pro milovníky ujetých sci-fi jsou Zlouni z vesmíru must-see. Šílená komedie s přiznanými neumětelskými efekty, humorem ostrým jako břitva a scénami často těžce za hranou vkusu běžného diváka odkazuje na klasické snímky vědecko-fantastického žánru, ač v o dost zvrhlejším kontextu okořeněném nefalšovaným welšstvím. Nebudeme vám lhát, tohle béčko není pro každého. Pokud si ale libujete v bizárech všeho druhu, Zlouni z vesmíru vás rozhodně nezklamou. A nechybí v nich žádné oblíbené klišé, ať už se jedná o (samozřejmě těhotnou) oběť únosu mimozemšťanů, sexy investigativní novinářku nebo sadistické mimozemšťany provádějící experimenty na...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.5.2016
Toto bude asi první béčko s plným počtem   bodů, no, plným, 95%. Prakticky to nemá hluché   místo, gore efekty se nešetří a snad až od   poloviny filmuje znát nedostatek peněz a   začínají digi triky. Přesto jsem se bavil a   nenudil. Některé vtípky asi budou pro některé   diváky na hraně, ale v tom případě jim   doporučím nějakou pohádku. Mne ta zaujalo i   tematicky. Legrace se dá udělat ze všeho.
Robinson
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.7.2011
Ačkoliv působí film trochu amatérsky, je to   naprosto dokonale ulítlá záležitost. Jake West   se tu vážně vyřádil a v tom filmu je snad   všechno. Akce, mimozemšťani, parodující   chvilky a všude krev. Snad každému musela   připadat sympatická parta buranů. A kde jinde   uvidíte kosení mimozemšťanů kombajnem.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama