reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Et Cetera

Žánr:
Rok:
1966
Délka:
8 minut

Celkové hodnocení filmu Et Cetera

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.10.2012
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.8.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.4.2014
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2008
Perhonen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2012
Tnegad
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.9.2009
dEspairtAlent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.4.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16612minih16612Poslední skaut (1991) 
The Last Boy Scout n
minih9402minih9402Jarní vody (1968) 
n
minih6570minih6570Dobrodružství s Blasiem (1974) 
Abenteuer mit Blasius n
minih11866minih11866Malé ženy (1949) 
Little Women n
minih27484minih27484Vánoční koleda (1999) [TV film] 
A Christmas Carol n
minih28527minih28527Chalupáři (1975) [TV seriál] 
Chalupáři n
minih31234minih31234Muž od Sněžné řeky (1982) 
The Man from Snowy River n
minih109865minih109865Čto skazal pokojnik (1999) 
Čto skazal pokojnik n
minih28109minih28109Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas (2000) 
Flintstones 2: Viva Rock Vegas n
minih44080minih44080Odkaz budoucnosti aneb Podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkovy (1971) [TV seriál] 
A Mézga család különös kalandjai n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.7 %
7   - Robinson
6   - Faye
9   - melakara
6   - fingon
8   - Perhonen
10 - Tnegad
7   - dEspairtAl

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

8 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

18:55 - 19:20

13 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

43 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.247/0.225