reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Eric Clapton & Friends in Concert: A Benefit for the Crossroads Centre at Antigua

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 84.6% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.9.2007
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.12.2009
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.9.2009
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.5.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.2.2010
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.4.2009
Mr.Kluzo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.1.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.5.2009
felix_prvni
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.5.2009
igorko61
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.11.2007
vendelin1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
freaxonic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45218minih45218Meat Loaf - Hits Out of Hell (1991) 
Hits Out of Hell n
minih48411minih48411Wrestler (2008) 
The Wrestler n
minih7564minih7564Fantomas se zlobí (1965) 
Fantômas se déchaîne n
minih11770minih11770Madla zpívá Evropě (1940) 
n
minih87486minih87486Gyurkovics fiúk (1941) 
Gyurkovics fiúk n
minih73280minih73280Banderovci (2010) [TV film] 
n
minih82114minih82114Századunk (1989) [TV seriál] 
Századunk n
minih15457minih15457Park Gorkého (1983) 
Gorky Park n
minih13562minih13562Narozen 4. července (1989) 
Born of the Fourth of July n
minih47800minih47800Hraběnka Walewska (1937/1) 
Conquest n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

84.6 %
10 - cicis
9   - REKBRIT
10 - davidek
8   - R.RICKIE
9   - dandysek
6   - MaKy92z
9   - jambroz58
10 - Mr.Kluzo
2   - deatdavid
9   - felix_prvn
10 - igorko61
9   - vendelin1
9   - freaxonic

TV Program

ČT1 - Ztracená brána (2/3) (2012) [T...

20:05 - 21:20

23 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Ve znamení Uranu

20:00 - 21:00

28 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Únos (2014/1) [TV epizoda]

20:20 - 21:35

8 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

13 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139584
Osobností: 599567
Fotografií: 517310
Plakátů: 250400
Obsahů a biografií: 128916

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.305/0.276