Duben
ohodnotit

Druhá šance

En chance til

Další název:
A Second Chance; Druhá šanca
Žánr:
Rok:
2014
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
28.1.2016
„Jak daleko zajdeš?...“

Obsah filmu Druhá šance




 
Thriller o svědomí a křehké spravedlnosti, kterou v krajní situaci vezme do vlastních rukou zoufalý detektiv.

Detektivové Andreas a Simon žijí zcela rozdílné životy. Andreas je spořádaný manžel, zatímco čerstvě rozvedenému Simonovi se všechno hroutí pod rukama. Situace se náhle změní poté, co jsou přivolání k brutální hádce mezi párem narkomanů. Když Andreas objeví jejich zanedbaného syna, rozhodne se porušit zákony, které má hájit, a kojence unese. Nyní je řada na Simonovi, aby znovu nastolil rovnováhu mezi dobrem a zlem.

Zdroj: Film Europe CZ

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Distributor v ČR:
Film Europe
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazykové verze:
dánská, švédská
 
 
Distribuční verze:
s titulky
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Druhá šance >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.11.2019
Přes víkend jsem zhlédl na kanále Film Europe   dva švédsko/dánské filmy; tento a "Tina a   Vore". Oba příběhy mě zaujaly a zcela   jistě na určité momenty dlouho nezapomenu. Jak   v prvním případě na zadělaného kojence od   hlavy k patě a třeba skok do mořského zálivu;   v druhém případě na "trollí"   polibky dvou pozoruhodných tvorů nebo jejich   koitus v přírodě. Nevím, co je více   odpudivější, v každém případě jde o   bizarní filmy, které vyžadují připraveného   diváka na tento druh filmu. Oba Nikolajové v   rozporupolných rolích detektiva Andrease a   hnusáka narkomana Tristana odvedli prvotřídní   výkon, stejně jako ostatní herci. Na film se   ještě za rok dva podívám určitě znovu.
olgab
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.7.2015
Je to silný příběh s šokujícím koncem. V   jedné rodině dítě, které rodiče milují, ve   druhé, feťácké rodině, dítě jako   přítěž. Nastává problém, který musí   policista Andreas, pod tlakem labilní manželky,   rychle vyřešit. Další z velmi kvalitních   filmových počinů této skvělé režisérky. Z   její produkce u mě ale stále vedou filmy   Spálené vzpomínky, Otevřená srdce, Po svatbě   a oskarový Lepší svět. Výborný herecký   výkon předvedl Nikolaj Lie Kaas.
karlosphonic
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.7.2015
Můj pátý film od režisérky Susanne Bier.Pro   mě nejlepší snímek z její produkce.
En   chance til je vztahové dánské drama s podobným   tématem jako Aflleckovo Gone,baby,gone.V mladé   policejní rodině zemře náhle děťátko.Sled   obrovského žalu a náhlé prázdnoty svede   policistu k ukradení dítěte feťáckému   páru,který zrovna vyšetřuje.
Docela syrový a   vygradovaný,ale přesto reálný příběh je   vyprávěn svižně a o překvapení také není   nouze.Propracované charaktery a dialogy postav   dosahují maxima,tak,jak na výborné dánské   drama jsem již nějaký čas zvyklý.
Jo a   Ulrich Thomsen nám také nějak   stárne.Pošmáknul jsem si!Rozhodně na dlouhý   čas budu mít před obličejem miminkovská   hovínka od hlavy až k patě s otázkou,kdo je   vlastně lepší rodič.


Hodnocení:n12345678910
Druhá šance (2014)Druhá šance (2014)Druhá šance (2014)Druhá šance (2014)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190552
Osobností: 697848
Fotografií: 763973
Plakátů: 376579
Obsahů a biografií: 178279

Poslední komentáře

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10